3-6-1 protein.güne elma ile başlayıp ,kendi yağında kavrulmuş et ile devam ediyorum. arada baharatlı (zerdeçal,zencefil,tarçın) yoğurt ,öğle peynirli lavaş, ikindi sütlü kahve, akşam ise somon blğı veya tavuk göğsü karat vermedim.çünkü, işe götürecem; balık olmayabilir.
3-6-3 karbonhidrat günü.Yoğun gün geçirecem. Şu yapışan 1 kilo için bir kaç sabah sirkeli su içecem. diyetisyen kontrolünede gidemedim elma ile devam edip bulgur pilavı yapacam.
60.0 yola devam.yarın meyve günü ve sonra Sıvı günü 59.0 olacağıma inanıyorum her 29 . Günde 1 kilo gitti kilo vermede pek başarılı olamasamda : metabolizmam hızlandı. Sürekli diyet yapıp yavaşlayanlara öneririm.
Gergin günlere devam stres sonu öğleden sonra çiğköfte yedim .şu an tartı umrumda değil.neyse ki 3. 29 u tamamladım Bir süre serbest takılacam.yani bir kibrit kutusu peynir tarzında. bir elma sabahları 97 gün yemeye devam edecem kural kuraldır
Evet......3.sıvı günümün sabahı 59.0 kg.. pek sıkı yapmasamda 90 günlük gıda ayrıştırma diyetinde 1.-29 gün 61.0 kg 2.-29 gün 60.0 kg 3.-29 gün 59.0 kg olarak sonuçlandırdım hoş kalın hoşçakalın