yaprağın günlüğü :)

61, 0 le yola devam.3-5-2 nişasta günü. Zerdeçallı pirinç pilavı, patates salatası menüde var. Atıştırma kuru kayısı ve patlamış sade mısır olabilir.

3-6-1 protein.güne elma ile başlayıp ,kendi yağında kavrulmuş et ile devam ediyorum. arada baharatlı (zerdeçal,zencefil,tarçın) yoğurt ,öğle peynirli lavaş, ikindi sütlü kahve, akşam ise somon blğı veya tavuk göğsü karat vermedim.çünkü, işe götürecem; balık olmayabilir.

3-6-3 karbonhidrat günü.Yoğun gün geçirecem. Şu yapışan 1 kilo için bir kaç sabah sirkeli su içecem. diyetisyen kontrolünede gidemedim elma ile devam edip bulgur pilavı yapacam.

madalyalı mesaj yazınca, bu kim dedim isme baktım .alışmam gerekecek. neyse 60.0 ile yola devam dün meyve günü bol bitki çayı ve yürüyüş yaptım.

3-7-1 protein 60.0 kg .güne başlama yürüyüş+elma ve maydanoz limon suyu

60.0 yola devam.yarın meyve günü ve sonra Sıvı günü 59.0 olacağıma inanıyorum her 29 . Günde 1 kilo gitti kilo vermede pek başarılı olamasamda : metabolizmam hızlandı. Sürekli diyet yapıp yavaşlayanlara öneririm.

Son düzenleme:
Meyve gününe stresli girdim.iş yerinde büyük bir problemim var. Streslenince yemek yerim neyse elmayı yedim .nar nasıl soyulur fotoladım sizlere

Akşam ekmek yemek zorunda kaldım. Çok gergiiinn bir gündü

Gergin günlere devam stres sonu öğleden sonra çiğköfte yedim .şu an tartı umrumda değil.neyse ki 3. 29 u tamamladım Bir süre serbest takılacam.yani bir kibrit kutusu peynir tarzında. bir elma sabahları 97 gün yemeye devam edecem kural kuraldır

Evet......3.sıvı günümün sabahı 59.0 kg.. pek sıkı yapmasamda 90 günlük gıda ayrıştırma diyetinde 1.-29 gün 61.0 kg 2.-29 gün 60.0 kg 3.-29 gün 59.0 kg olarak sonuçlandırdım hoş kalın hoşçakalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…