he şimdi gördüm eliscim saol
canım ya acaip karizma bu oğuz efendi
olmadı çünkü diziyi uzattılar eğer dizi bu sezon bitseydi fragmanlar olcaktı bence
misal oğuzla leyla karşılaştı geçen sezon tanıtımındaki gibi
ferhunde kocasının yanına c.evine gitti sedefle gördü geri gitti
unuttunuzmu yoksa
ordaki maksat böyle durum yaşancak dedirtmek yoksa illa kürklü pembe ceketli şart değil dizinin seyri o yönde dedirtmek amaç.
flagmanlara inanmıyorum şaşırtmaca gibi geliyor geçen sezon hatırlarsanız flagmanların hiç biri olmadı insanları meraklandırmak,heveslendirmek için yapıyorlar ferhunde kürkle cevaevine gitmişti hiç öyle bi sahne olmadı,leyla pembe montuyla cafeye gitmişdi annesiyle neclayı görmüşlerdi öyle bi sahnede yaşanmadı bilmiyorum artık nasıl olur
Katılıyorum sana,
Ferhunde geçen ay uyanık bar diye bi programa katıldı ordada dedi zaten, sezon tanıtım fragmanlarını çektik, içlerinde en mutlu ferhundeydi, ama tabii fragmanları birebir yaşamıyoruz, çoğu dizinin seyrine göre değişiyor, aynen bunu söyledi..
Geçen sezon başındada sedefe kına yakılıordu mesela....
evet canım sen anlamışsın ne demek istedigimi canım arkadaşım:1hug:geç girdin işinmi vardı tatlım
Ne bilim canım ya eskisi kadar giremiorum, canım istemio
Sen izledinmi yeni fragmanı sırf o yüzden kanal d izliorum sabhtan akşama kadar:roflol: , bi göremedim bi alırıza amca var.onu döndürüp duruyorlar.
Birde utanmadan bu son bahar son baharimiz olacak diyorlar ayni gecen seneki gibi,
yine bizi kandirmasinlar bunlar, bari baska bir baslik bulsalarmis. :roflol:
Benimde eşim görmüş neclanın fragmanı,kaydirigubbakcemile3
Dedim ben bi rast gelemedim dior napcan zaten 10 sn sürüo ondada mezara çiçek koyuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?