Yaprak Dökümü - Kanal D

ben ne yazmışım flagman dimi ferhundeyi kürkle gördükmü görmedik yani şuanki izledigimiz flagmanlar olmayabilir dedim illaki benzeri olacak tabiki

off çok fena şeyler olacak galiba alirıza bey felç olmuş galiba necla bi mezarın başındaydı valla merakla bekliyorum bende

Katılıyorum sana,
Ferhunde geçen ay uyanık bar diye bi programa katıldı ordada dedi zaten, sezon tanıtım fragmanlarını çektik, içlerinde en mutlu ferhundeydi, ama tabii fragmanları birebir yaşamıyoruz, çoğu dizinin seyrine göre değişiyor, aynen bunu söyledi..
Geçen sezon başındada sedefe kına yakılıordu mesela am öyle bi safne hiç yaşanmadıı,....

evet canım sen anlamışsın ne demek istedigimi canım arkadaşım:1hug:geç girdin işinmi vardı tatlım

evet canım sen anlamışsın ne demek istedigimi canım arkadaşım:1hug:geç girdin işinmi vardı tatlım

Ne bilim canım ya eskisi kadar giremiorum, canım istemio
Sen izledinmi yeni fragmanı sırf o yüzden kanal d izliorum sabhtan akşama kadar:roflol: , bi göremedim bi alırıza amca var.onu döndürüp duruyorlar.

biraz öncede nejlayı gösterdiler pek bi mutsuzdu mezar başında
ya annesi yada kocişi ölüyo
of ya bence ceme bi hastalık bulacaklar onun hastalığıyla uğraşıcaklar sonlara odğruda öldüreckeler heralde
nazımda hanımın çiftliğinde oynuyu

bence hayriye ölüyo kitabındada yazıyodu alirıza felç olcak hayriye ölecek alirızayada zengin kızı bakacak diye.

Ne bilim canım ya eskisi kadar giremiorum, canım istemio
Sen izledinmi yeni fragmanı sırf o yüzden kanal d izliorum sabhtan akşama kadar:roflol: , bi göremedim bi alırıza amca var.onu döndürüp duruyorlar.

:roflol:bende göremedim nejlaı oğuzla ali rızayı görüyom hep:umursamaz:

fragmanları çktımı ben niye görmedim ne zaman başlor dün sedefin röportajını okudum dizi ocakta bitiyomuş

Benimde eşim görmüş neclanın fragmanı,kaydirigubbakcemile3
Dedim ben bi rast gelemedim dior napcan zaten 10 sn sürüo ondada mezara çiçek koyuyor..

Ay şu Nejla'lı fragmanı bir göremedim.Eve gelir gelmez Kanal D'yi açıyorum,kocişle tartışarakkaydirigubbakcemile3

Birde utanmadan bu son bahar son baharimiz olacak diyorlar ayni gecen seneki gibi,
yine bizi kandirmasinlar bunlar, bari baska bir baslik bulsalarmis. :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…