Yaprak Dökümü - Kanal D

bence beş kuruş para bırakmadılar ondan üzülüyor yoksa ali rıza zengin kızı dururken neden oğuza gitsin
bende hanımın çiftliğindeki kim die düşünüyordum

cem öldumu aceba yaa..
necla nıye mezarda catladım resmen tum servet neclayamı kaldı anam ne şans boyle..kaydirigubbakcemile3
uff bı ferhundeyı goremedım catladım yaa leyla ne edıy ecabe kaydirigubbakcemile3
ne olur bılen bırı versın az tuyo catlıyom cunku kaydirigubbakcemile3

Ferhunde en mutlusu olacak a.s
Mithatla mutlu mesut yasayacak, Sevkette ikisini görüp görüp cıldırcak. laelaelaelaelae

ama ama hanı kotuler kazanamaz dı..
ferhunde okadar sey yapdı o mıthatı aldatmadan nasıl durabılcekkı
....

ferhunde akrep çok sinsi ve saf.....

mitatla evlenmesi dizide olsa tuhaf yakıştıramıyorum...kaydirigubbakcemile3

yeni fragmanlar dönmeye başladı gördünüzmü..
leyla ve annesi bir alışveriş mağazasından çılgınca alışveriş yapıyordu..
o sırada ali rıza bey tekerlekli sandalyede oğuz başında...
ferhunde ve mithat sarmaş dolaş karşılarında şevket (pek mutlu görünüyorlar ama)
FıKRETıN KUCAĞINDA BıR BEBEK VAR ÇOCUĞU OLMUŞ GALıBA KOCASI HAYRAN HAYRAN ONLARI ıZLıYO
necla bir mezarın başında...
işte bunu çözemedim...

NECLA KıMıN MEZARINDA YAHU?

Son düzenleme:
fragmanın gördüm leylayla hayriye hanım alışveriştelerdi necla mezar başındaydı sanırım fikretinde oğlu olmuş kucağında küçük bebe vardı

ay bı ben goremıyom fragmanları catladım resmen..
sımdı yaprak yerıne ben dokulcem burda
kaydirigubbakcemile3
ayy leyla ıle annesı alısverıde hee yapın yapın ıyı gelır cok stres yaşadınız cunku..
amma alı rıza amca nın yanında oguzun ne ısı var yaa kaydirigubbakcemile3

ferhunde akrep çok sinsi ve saf.....

mitatla evlenmesi dizide olsa tuhaf yakıştıramıyorum...kaydirigubbakcemile3
mıthata ıyılık rolu yakısmıyo sımdı ıkı seytan evlendı ama daha saflar du acılcaklar ızle ozaman akan zehırlerı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ay acaba ali rıza amca ferhundeyi karşısında (mithatın karısı olduğunu ve köşkün yeni sahibi olduğunu) görünce, adama inme inecek, sonrada mithat bunları evden kovacak bunlarda leylanın yanınamı taşıncaklar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…