Yaprak Dökümü - Kanal D

yeni fragmanı gördünüzmüüü? sesli fragman. Şevket Ferhunde' ye okkalı bir tokat atıyor; Leyla Mithat'a sence bu evlilik bir tesadüf mü diyor. Cem ile Necla Cem'in babasının önünde yine kavga ediyor. Fikret ıstanbul'a gelmiş, Ferhunde'ye bağırıyor o sırada sancılanıyor "ah bebeğim" diyor. Ferhunde "çıkın evimden" diye bağırıyor, ve evden taşınıyorlar.

"Yaprak Dökümü”
muhteşem bir bölümle yeni sezona başlıyor

Ferhunde’nin Mithat Kara ile evlenip, evin yeni sahibi olduğunu öğrenen Ali Rıza Bey ve ailesi büyük yıkıma uğrar. Bu beklenmedik darbeyle sarsılan aile şaşkınlık yaşarken Ferhunde zaferinin tadını çıkarmaktadır. Şevket’in bu duruma sessiz kalması mümkün değildir. Mithat Kara onlara karşı mahcup olsa da, eşi olarak Ferhunde’yi sahiplenmek ve savunmak durumundadır. Onun da Şevket’e karşılık vermesiyle işler çığırından çıkar ve evde büyük olay yaşanır.
Bir anda kendilerini sokakta bulan Tekin Ailesi, Necla’nın evine sığınmak zorunda kalır. Durumu kabullenmek hepsi için çok zordur, ama doğup büyüdüğü evi Ferhunde’ye bırakmak en çok Ali Rıza Bey’in ağrına gitmektedir.
Oğuz’un tutuklanmasıyla bir anda yapayalnız kalan Leyla da durumu öğrenince, ailesi için harekete geçer ve Mithat’ın karşısına çıkar.
Ferhunde’nin yeni bir yüzünü gören Mithat’ın kafası karışınca Ferhunde yine kendince tedbirini almakta gecikmez. Fikret ve Ferhunde’nin yüzleşmesi de yine beklenmedik olaylara sahne olurken, Şevket baba evini geri almak için yemin eder.

:1shok::1shok::1shok:delikafadulden
bn görmedim:1ninca:

aa kizlar ben de netten bi bakiyim dedim. sedef te evleniyo du.
evde kina gecesi vardi.
ay catliycam meraktan.
kiminle evleniyor bu ya.:uhm:

canım o geçen sezonun flagmanıydıyerimseniben
netten bende baktım ama sesli flagmanı göremedimmafoldumben

Ay çok heyecanlı ya şu fragmanları gördükçe heyecanım daha da artıyor vallahi...delikafadulden

Şafak 1alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…