Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Riza beyin o sert tavri despotluklari aileyi bu duruma getirdi gurur gurur al bak evlatlar cil yavrusu gibi dagildi sert ulasilmaz baba buyuk buyu atip tutmalara bu hale getirdi birde dizinin basindan beri merak ediyorum Ali Riza madem bu kadar gururlu herseyi bilen sert yanlis secimler yapmiscak biri boyle bir karakter nasil olurda kendine es olarak Hayriye gibi cahil dini imani para hazimsiz basit kadini secer ustelikte ondan yiginla cocuk yapar eee kargadan guvercin dogmuyor al iste ortaya cikan cocuklarin hali Ferhunde iyi etti cikacaklari yoktu evden cadi eve bir geldi toparlatti hepsini

evet fanatiği olduğum dizilerden biri ve
şükür yeni bölüm çarşamba günü,
yanlız tanıtımında izledim ve şok oldum,Ali Rıza tekerlekli
sandalyede ve Oğuz gezdiriyor onu,
merakla bekliyorum,artık kitapla alası kalmadı ama
senaryo,kadro muhteşem,sabırsızlıkla bekliyorum...

katılıyorum bende.. ferhunde evliyken aşk yaşadı die dayaklar yedi boşandı kızı leyla evli bir adamın metresi . ama hayriye o adamın parası ile alışverişte ferhundeme bağıracaklarına kendilerine baksınlar

ya fragman tvde yayınlandı ama tam izleyemedık tvde yayınlanan fragmanı nerden bulabilirm kızlarya

alllaaaaaaahhhh bu akşam dimi yaaaaaa....
yarın da aşkı memnu...
allahımm sana geliyorummm

bu gün bide star tv de bak su duvara basliyor.. iyi bir gün secmisler masallah, cok merak ediyordum o yarismayi.. Japonlarda görmüstüm daha önce

Ayyyy Yaprak dökümü başlıyorrrr kızlar hadi kazamız mübarek olsunhihoyyyt

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bugun sonundda baslıyor..
artık yapraklarr dokulsun bu sezon..
onlarda kurtulsun bızlerde kurtulalım..kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…