Yaprak Dökümü - Kanal D

o son sahne neydı yav ,kaydirigubbakcemile3

mithatın içi gitti sanırm laelaelaelaelae

bu topikte cok guzelmis yaa..nasil fark etmedim..evde diziyi izlerken konusacagim kimse yoktu ii oldu sizi buldugummm

gerdegde gıremedıler yaw ferhunde harbı taş gıbı hatun heekaydirigubbakcemile3mıthatın ıcı gıttı ama gene ıyı adammıs bu dızıde heekaydirigubbakcemile3

ben bu ferhundeyi yolarım yaa nasıl bir kadındır bu
ama bence mithat bir süre sonra uyanıcak..şimdiden garip bakışları var içinde sorgulamalar yasıyor.
ceyda da az değil kaz gelicek yerden tavuk esirgemiyor.oguz için kefalet verdi.
yalnız ben oguzu hala çözebilmiş değilim,düzeldi mi yoksa hala aynı mı anlamıyorum
adam rolunu cok iyi oynuyor bence,akıllarda hep soru işareti kalıyor.
tahsinin yeni ev alması cok güzel oldu ama o kaynana yine rahat vermezzzz:sinifsinif:

ya oğuzun kaşlarını farkettiniz mi hem alınmış hem de kaldırılmış gibi

evet farkettim zaten alınıyordu kasları ama şekil değiştirmiş düz ve yukarı doğru yaptırmış..botox falan mı yaptırdı ne yaptırdıysa artık:icecream:

Ali Riza beyin tavirlarina despotluguna kiziyordum hani bir sahne vardi sevketler kamyona esyayi toplarken Hayriye camdan bakiyordu adam evin kapisinda suklum puklum duruyordu ya icim burkuldu hic hak etmedi yazik ya bu adi ferhundeyi eve getiren o aileye bu kotulugu yapan beyinsiz sevketti asaglik surungeni o eve gelin yapti isler buralara tasindi ama adamin bir babanin o dogdugu evden boylesine kapi disari edilisine gozyasi doktum resmen

Şu Nejla,ne kadar görgüsüz ve ne kadar düşüncesiz.lmaz:İnsan küçücük kardeşine böylemi davranır,merhametsiz şeyy..klava:

Cem Şevket'e ortaklık teklif edince şaşırdım dizide iyi bişey oldu diye ama,bununda sonu gelmez kesin.Yapraklar dökülecek bu sezon çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…