yaw dizimi izledim reklammı anlamadım
15 dk dizi 10 dk reklam veriyorlar ya
insanda izleme şevkide kalmıyorlmaz:
Ayyyyy dün sinir oldum resmen...Tam son sahnede sinyal gitti:1no2:
Neyse sonradan özel bölüm verdiler de kurtardılar kendilerinialkisalkisalkis
Ama aklımda en çok kalan sahne Mithat'ın penceredeki haliydikaydirigubbakcemile3
ali rızada sıktı yani adam kahveye gidiyo elinde kitapla,kaç kişi kahvede kitap okur bide ters ters bakıyo okey oynayanlara adam tam bi tarihi eser,apartmana yeni taşınmış millete rezil oldu ilk günden gıcık herif ama yine oğuza muhtaç olucak işte,bencede yangın mangaldan çıktı şevket yapmadı,şevketin kaba saba konuşmalarına illet oluyorum hala daha eski şevketi arıyorum,bi anne diyişi var ııııyyyy çok kötümithat gelecek bölümde sesini yükseltiyo ferhundeye ama ferhunde bu hiç altta kalırmı yakında mithatıda şutlar zaten
ferhundenin igrenc midesi alir zaten ancak mithati kafamçokkarıştı
neclaya cok üzülürdüm baslari ama cok gicik bir insan oldu cikti kaydirigubbakcemile
hayriye hanima cok yazik atsa atamiyor evladi
alirizaya ne diyim ki hem üzücü ama hemde sinir bozucu
sen tut namussuz neclayi affet ama kocasina geri dönen leylayi affetme olcak is degil !
hirsiz oglunu bile affetti noluyoruz yani yuhh diyorumm
cemede yazik necla onun gibi bir esi haketmiyor
Asıl namussuz olan leyla ki... Bide kendini acındırmıyo mu sinir oluyorum aptalagitti kardeşinin eski sevgilisiyle beraber oldu bi pahalı cep telefonuna kandı hemde neclanın oğuzu hala sevdiğini biliyodu kız tam bi aptal bide oğuzla necla herşeyi göze alıp kaçmış hala birbirlerini unutamamışlar kardeşinle kaçan adama niye geri dönüyosun şimdide aptallıklarının cezasını çekiyo işte
aynen katılıyorum sana :lepi: hatta ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis benim yazmak istediğim herşeyi yazmışşın bi kalemde kaydirigubbakcemile5
kızlar sedef s anki başkasını seecekmiş gibi geldi bana
fragmanda yeni bi adam geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?