Yaprak Dökümü - Kanal D

yaw dizimi izledim reklammı anlamadım
15 dk dizi 10 dk reklam veriyorlar ya
insanda izleme şevkide kalmıyorlmaz:

ali rızada sıktı yani adam kahveye gidiyo elinde kitapla,kaç kişi kahvede kitap okur bide ters ters bakıyo okey oynayanlara adam tam bi tarihi eser,apartmana yeni taşınmış millete rezil oldu ilk günden gıcık herif ama yine oğuza muhtaç olucak işte,bencede yangın mangaldan çıktı şevket yapmadı,şevketin kaba saba konuşmalarına illet oluyorum hala daha eski şevketi arıyorum,bi anne diyişi var ııııyyyy çok kötümithat gelecek bölümde sesini yükseltiyo ferhundeye ama ferhunde bu hiç altta kalırmı yakında mithatıda şutlar zaten

kızlar bende ilk dedim şevket yapmamıştır diye
çünkü dikkat ettiyseniz bahçede değil
depoda çıkıyo yangın
bence mangalı da depoya koydular ordan alev aldı orası bide
alirıza kaldığında hertarafı esiyordu tahtaların arası açıktı heralde rüzgar estikçe alevlendi diye düşünüyorum

şevket o evi geri alıcam dedi niye yaksın ki
ferhunde kaşınıyo dayak yiyo şevket diyo
ev yanar şevket der
unutamadı gitti daha ne istiyosa salak karı

Ferhunde kendisi yakmıştır ya mithatıda mangaldayken ağzına verdiği etle zehirledi ama adam yıkılmadı işte.Haftaya Ali rıza beyle ferhundenin annesi yakınlaşacak oğuzda ayşeyi ayartıcak Hayriye hanım mithada kaçacak :)))

Ayyyyy dün sinir oldum resmen...Tam son sahnede sinyal gitti:1no2:
Neyse sonradan özel bölüm verdiler de kurtardılar kendilerinialkisalkisalkis

Ama aklımda en çok kalan sahne Mithat'ın penceredeki haliydikaydirigubbakcemile3

ya bendede gitti sinyal son anda valla bende sinir oldum...
ayrıca o mithatın halide ne ydi yaaa...
kırkpınar güreşçileri gibiydiii...
-ferhundeeeeeeee gel aşkım güreşeeeekkk
der gibi

:roflol::roflol:

Günaydınlar kızlar; bencede yangını Şevket çıkartmadı, büyük ihtimalle jeneratörden çıktı gibime geldi. bakalım haftaya neler olucak.

Evet ya ali rıza çok sıkıcı adam, hiç kavede kitap okunur mu, kitap okumak için sessiz ortam gerektiğini bilmiyor galiba, kaveye oyun oynamaya iki lafın belini kırmaya gidilir. Birde karısının üzerine çok gidiyor, insanın evladı yanlış yolda olsa bile evlattır, atılmazda satılmazda ama işde babalar katı oluyor. Boşuna dememişler anam varsa babamda var diye.

ya bu bunlarda herlesi affetti
şevketi nejlayı fikretiş
bir leylayı mı affedemiyorlar
saçmalık
ya birde bu oğuzun kaşlarına ne olmuş
yolmuş mu ne
hiç yakışmamış çok çirkin

Son düzenleme:
unutulmazı tercih ettim çünkü hiç ilerleme yok dizide. sıkıcılaştı artık..lmaz:

ewet ya mithatın camdaki halini görünce ki hala gözümün önüne geliyo bi ıyyyy çektim yani kendi kendime de..
oğuzda bi tuhaf olmuş bi parlak geldi gözüme...

ben eski şevketin gelmesini çok istiyorum kızlar yaa..bu çocuğun burnundan burnundan konuşması ses tonu deli ediyo beni....

ferhundenin igrenc midesi alir zaten ancak mithati kafamçokkarıştı

neclaya cok üzülürdüm baslari ama cok gicik bir insan oldu cikti kaydirigubbakcemile

hayriye hanima cok yazik atsa atamiyor evladi

alirizaya ne diyim ki hem üzücü ama hemde sinir bozucu

sen tut namussuz neclayi affet ama kocasina geri dönen leylayi affetme olcak is degil !

hirsiz oglunu bile affetti noluyoruz yani yuhh diyorumm

cemede yazik necla onun gibi bir esi haketmiyor

Asıl namussuz olan leyla ki... Bide kendini acındırmıyo mu sinir oluyorum aptala gitti kardeşinin eski sevgilisiyle beraber oldu bi pahalı cep telefonuna kandı hemde neclanın oğuzu hala sevdiğini biliyodu kız tam bi aptal bide oğuzla necla herşeyi göze alıp kaçmış hala birbirlerini unutamamışlar kardeşinle kaçan adama niye geri dönüyosun şimdide aptallıklarının cezasını çekiyo işte

aynen katılıyorum sana :lepi: hatta ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis benim yazmak istediğim herşeyi yazmışşın bi kalemde kaydirigubbakcemile5

aynen katılıyorum sana :lepi: hatta ayakta alkışlıyorum alkisalkisalkis benim yazmak istediğim herşeyi yazmışşın bi kalemde kaydirigubbakcemile5

oh be demek benle aynı düşünenlerde varmış :smiley-cool: sinir oluyorum herkesin leyaya hak vermesine....

bide leyla hanım ceydayı oğuzun iş yerinde görüp bu kadının ne işi var burda dediya ceydada asıl senin ne işin var ben onun karısıyım dedi helal valla :lepi: yavuz hırsız ev sahibini basarmış leyla hanımınkide aynı hesap

kızlar sedef s anki başkasını seecekmiş gibi geldi bana
fragmanda yeni bi adam geliyodu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…