Yaprak Dökümü - Kanal D

sedef en iyilerine layık zaten şevketten uzak dursun...

ben yeni fragmanı göremedim ya.....

o yeni adam
şu akedemi türkiye yarışmasından selçukmuydu neydi
sonra saadet ışıl aksoyla dizisi vardı
hani senden başka die
onu da severk izlerdim
çocuğun ismi aklıma gelmedi
?

ben sadece leylanin sedefe abisi hakkinda soylediklerine sasirdim,dedim geldiler gene leylaya,,,,,,,
ne amacla soyledi bilmem,,hadi nejlaya giik biliyomda,abisine neden camur atiyo bilmem,kendini sutten cikmis ak kasik saniyo,deli gari...........

Çünkü Leyla'da engellenemez bir kıskançlık var. Kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammülü yok. Sırf Necla mutlu, ve de zengin biriyle beraber diye gizli gizli Oğuz'un telefonu nu almamış mıydı?

Çünkü Leyla'da engellenemez bir kıskançlık var. Kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammülü yok. Sırf Necla mutlu, ve de zengin biriyle beraber diye gizli gizli Oğuz'un telefonu nu almamış mıydı?

ben sadece leylanin sedefe abisi hakkinda soylediklerine sasirdim,dedim geldiler gene leylaya,,,,,,,
ne amacla soyledi bilmem,,hadi nejlaya giik biliyomda,abisine neden camur atiyo bilmem,kendini sutten cikmis ak kasik saniyo,deli gari...........

kötükedihüso klava: Leyla'ya Ölümmmmm :lepi::lepi:

delikafadulden olmazsa şaşarım kaydirigubbakcemile3

oh be demek benle aynı düşünenlerde varmış :smiley-cool: sinir oluyorum herkesin leyaya hak vermesine....

leyla zaten adi kiskanc insanin teki bunu tartismaya gerek var mi ? -yok sengözlerimebaksanab

neclaya gelince ,sonucta oguzla leyla bir araya gelmis mi gelmis

sen hangi akla hizmet bu adama bir daha inanip ,hemde ablanla evliyken

kacarsin ve aileni rezil edersin ,hem de nisanlin var şakkıdı

ask ve sevgi bu kadar ucuz,basit olmaz, sizin görüsünüz öyleyse bilemem mirmirmirmir

bizde bir kiz sebeb ne olursa olsun nisanliysa vede ablasinin kocasiyla kaciyorsa

kusura bakma ama buna normal bakilmaz, namussuzluktur

zaten toplumumuzdada bu böyledir

dogru ya,,kiskancin teki,gicik leyla,,,kötükedihüso

sagol canimopuyorumnanaktan

leyla çok kilo vermiş epeyce çirkinleşti sanki bide kızın göz kenarları çok kırışık zayıflayınca dahada bi belirginleşmiş valla ceyda bile ondan güzel ne bulduysa oğuzda onda,gerçi oğuzda kaşlarını yoldurtmuş bide banyodan çıkmış gibi taaa belinin aşağısına o havluyu bağlamıyomu illet oluyorum sanki çok yakışıklı gıcık şey

Necla dizinin en namuslusu yada ahlaklısı gibi bi yorum yazıldığını göremiyorum ben.
Biz sadece leylanın sütten çıkma ak kaşık olmadığını konuştuk :1closedeyes: Oğuz leylanın kocasıydı necla onla kaçmamalıydı dio herkes. Leyla kocasını iyi seçecekti ozmn. Gidip kardeşinin sevgilisiyle düşüp kalkmıcaktı :dilcikar:
Toplumumuzda evli olmadığı bi erkekle düşüp kalmak ondan hamile kalmak normal mi karşılanır? bu ailesini rezil etmesine neden olmazmı? Bu namussuzluk deilmi? Böle bi davranışı namuslu insanlarmı yapar? klava:
Bence leyla kesinlikle yaptıklarının cezasını çekio.
Necla oguzla bi kere kaçtı pişman oldu aklını başına topladı. Aşkını kalbine gömdü mantıklı karar verdi oguzu bırakıp okula döndü. Sonuçta herkes hata yapar amaç bunlardan ders almaktır. Ama leyla naptı oğuza ikinci kez dönü tüm o yaptıklarından sonra. Dicek laf bulamıorum ona kötükedihüso

kızlar biraz okudumda tam kaçırdığım yerler varmı bilmem
en son evde hayriye hanımın misafirleri vardı ali rıza bey mutfakta çay içiyordu
ordan sonrasını izleyemedim lütfen biri özet geçsin

kızlar biraz okudumda tam kaçırdığım yerler varmı bilmem
en son evde hayriye hanımın misafirleri vardı ali rıza bey mutfakta çay içiyordu
ordan sonrasını izleyemedim lütfen biri özet geçsin

ali riza bey cay icti,ayse babasina eski evi özledigini hatirlatti..
sevket sedefi is yerinden almaya gitti..beraber dolastilar..
ehm.. ferhunde annesi ve mithat bahcede mangal keyfi yaptilar..
sonracimaaa....ha aksam yemegine nejla geldi, tam sofra hazirken telefong eldi ,ayse acti,arayan leylaydi..ayse telefonda shok olunca ali riza bey kim o diye sordu,ayse hemen annesine götürdü telefonu,oda ablam ariyor deyince hemen telefonu aldi hayriye hanim..
leyla yalvardi seni göreyim diye,kapinin önünde bekliyordu cünkü..tam o sirada nejla mutfaga geldi ve ne oldugunu sordu.. hayriye yalan uydurup cikti..
ali riza süphelenince hayriyenin pesinden gitti ve salonda hayriye+leylayi gördü,leyla annesine para verirken bide..
dellendi bagirdi cagirdi,hayriye yine komsulara rezil oldum diye agladi ve iceri kacti..
sonraaaaaa sevketle sedef eve giderken ferhundeyi gördüler evin önünde(oda cöp atiyordu)
ferhunde laf atti ,sevket cvp verdi vs.

bide ferhundegilin yüklügü yandi.. kaydirigubbakcemile2

saol s&s ya teşekkürler
orada bitti sanırım

rica ederim canim :lepi:
evet yanarken bitti.. yerimseniben

bence aslinda
bütün bu isleri baslarina saran SEDEF ve SEVKET oldu..
niye derseniz..ilk bölümlerde sedef oguzla tanismisti.
neclanin adini vermisti hatirliyorsaniz...

yani oguzu o salmis oldu baslarina..ferhundeyide sevket saldi :mymeka:

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
S&S, esyn

yazsana canim zemuszemus

olan leylaya oldu necla burnu havada hayriyede az havalı deil ne o öyle komşularla konuşması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…