kızlar sedef s anki başkasını seecekmiş gibi geldi bana
fragmanda yeni bi adam geliyodu
Çünkü Leyla'da engellenemez bir kıskançlık var. Kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammülü yok. Sırf Necla mutlu, ve de zengin biriyle beraber diye gizli gizli Oğuz'un telefonu nu almamış mıydı?
ben sadece leylanin sedefe abisi hakkinda soylediklerine sasirdim,dedim geldiler gene leylaya,,,,,,,
ne amacla soyledi bilmem,,hadi nejlaya giik biliyomda,abisine neden camur atiyo bilmem,kendini sutten cikmis ak kasik saniyo,deli gari...........
bide leyla hanım ceydayı oğuzun iş yerinde görüp bu kadının ne işi var burda dediya ceydada asıl senin ne işin var ben onun karısıyım dedi helal valla :lepi: yavuz hırsız ev sahibini basarmış leyla hanımınkide aynı hesap
Asıl namussuz olan leyla ki... Bide kendini acındırmıyo mu sinir oluyorum aptalagitti kardeşinin eski sevgilisiyle beraber oldu bi pahalı cep telefonuna kandı hemde neclanın oğuzu hala sevdiğini biliyodu kız tam bi aptal bide oğuzla necla herşeyi göze alıp kaçmış hala birbirlerini unutamamışlar kardeşinle kaçan adama niye geri dönüyosun şimdide aptallıklarının cezasını çekiyo işte
Ferhunde kendisi yakmıştır ya mithatıda mangaldayken ağzına verdiği etle zehirledi ama adam yıkılmadı işte.Haftaya Ali rıza beyle ferhundenin annesi yakınlaşacak oğuzda ayşeyi ayartıcak Hayriye hanım mithada kaçacak :)))
Asıl namussuz olan leyla ki... Bide kendini acındırmıyo mu sinir oluyorum aptalagitti kardeşinin eski sevgilisiyle beraber oldu bi pahalı cep telefonuna kandı hemde neclanın oğuzu hala sevdiğini biliyodu kız tam bi aptal bide oğuzla necla herşeyi göze alıp kaçmış hala birbirlerini unutamamışlar kardeşinle kaçan adama niye geri dönüyosun şimdide aptallıklarının cezasını çekiyo işte
oh be demek benle aynı düşünenlerde varmış :smiley-cool: sinir oluyorum herkesin leyaya hak vermesine....
Çünkü Leyla'da engellenemez bir kıskançlık var. Kim olursa olsun mutlu insan görmeye tahammülü yok. Sırf Necla mutlu, ve de zengin biriyle beraber diye gizli gizli Oğuz'un telefonu nu almamış mıydı?
leyla zaten adi kiskanc insanin teki bunu tartismaya gerek var mi ? -yok sengözlerimebaksanab
neclaya gelince ,sonucta oguzla leyla bir araya gelmis mi gelmis
sen hangi akla hizmet bu adama bir daha inanip ,hemde ablanla evliyken
kacarsin ve aileni rezil edersin ,hem de nisanlin var şakkıdı
ask ve sevgi bu kadar ucuz,basit olmaz, sizin görüsünüz öyleyse bilemem mirmirmirmir
bizde bir kiz sebeb ne olursa olsun nisanliysa vede ablasinin kocasiyla kaciyorsa
kusura bakma ama buna normal bakilmaz, namussuzluktur
zaten toplumumuzdada bu böyledir
kızlar biraz okudumda tam kaçırdığım yerler varmı bilmem
en son evde hayriye hanımın misafirleri vardı ali rıza bey mutfakta çay içiyordu
ordan sonrasını izleyemedim lütfen biri özet geçsin
saol s&s ya teşekkürler
orada bitti sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?