Yaprak Dökümü - Kanal D

121. Bölüm Özet

Şevket gözaltına alınıyor

Ferhunde, evdeki yangının suçunu Şevket’e atıyor ve Şevket gözaltına alınıyor.
Evde çıkan yangının alevleri, Ferhunde’nin öfke rüzgârıyla Şevket’e kadar sıçrar. Evdeki yangının suçunu Şevket’e atan Ferhunde, bu düşüncesinde haklı olduğuna Mithat Bey’i ve annesini de inandırmaya çalışır. Şevket, Ferhunde’nin, hayatında kara bir gölge gibi her adımında karşısına çıkmasından ötürü çaresizdir. Şikayet üzerine göz altına alındığı süreçte, artık masumiyetini ispat etmek zorundadır. Ferhunde’nin bir türlü kapatamadığı eski defterler, Mithat Bey’le ilişkilerine yeni bir boyut kazandırmaktadır. Sular durulduğunda, Mithat Bey, Ferhunde’ye olan güvenini ve ilişkilerini sorgulamaya başlar.
Neyyir Hanım, geçmişte açılmış yaraların yaratabileceği hayal kırıklarından Sedef’i korumak adına, korku içinde, mahcup, düşüncelerini dile getirir. Bu korkunun yarattığı tedirginliği, Hayriye Hanım’a hissettirmekte de sakınca görmez. Leyla’nın beklenmedik ziyaretinin etkileri Ali Rıza Bey ile Hayriye Hanım arasında sürmektedir. Yeni bir hayata alışmanın zorluğunu, bu durum daha da artırır. Leyla umut ışığını Oğuz’la Ceyda’nın boşanmasında bulacağına inanırken, hayalleri alacağı yeni bir haberle bir kez daha yıkılır. Oğuz’a inancını tamamen kaybeden Leyla için, tek çare pişmanlıkla dizlerinin üzerine çökmek olacaktır.

leyla ne haberi alcak ki CADIARZU oğuzla ceydadan boşanmıycanı mı söylicek acaba fisfisfis

mafoldumbenmafoldumben

akannehir mafoldumben

leyla ne haberi alcak ki CADIARZU oğuzla ceydadan boşanmıycanı mı söylicek acaba fisfisfis

evet canım boşanmıyolar yine yazık bu leyla ya bi türlü yüzü gülmedi
o salak necla kaptı oğuzu leylanın elinden yemediği halt kalmadı oh ne güzel
ama onu affettiler bide cemle evlendi ya namusu temizlendi iyi yine cem
kabul etti o kızı paraya pula kondu sonradan görme oldu uyuz

aman ne paylaşılmaz oğuzmuş leyla,necla,ceyda.... hepsi peşinde :mymeka: bari bişeye benzese içim yanmıycak :sinifsinif:

bu arada leylanında yemediği halt kalmadı kıskanç ruh hastası :sinifsinif:

Yarın ki bölümü evde olmayacağım için izleyemeceğim ...Yorumları sizlerden alırım artık...yerimseniben

ben en çok hayriye olacak analarına gıcık oluyorum..
kakneeeem,paragöz hiç hiç sevmiyorum o kadını..klava:
zaten bu güne kadar başlarına ne geldiyse onun aç gözlülüğünden kızlarına zengin koca merakından geldi..:hulya:
valla bu gün kodaman para babası biri gelse bu kadına talip olsa alirıza beyi oracıkta bırakır o adama gider bu kadın...lmaz:

bide daha geçen bölümlerde sedefe yapmadığını bırakmayan hayriye hanım..
bu eve gelme..
çocuğumu rahat bırak..vs vs diyen kadın...
bu bölümde sedefin annesine aaa o bizim evin kızı olacak yakında diyo...
yapmacık şey nolcak:dilcikar:

inşallah sedefte başka biriyle evlenirde yakmaz başını bu şevket pasifiyle...akannehir

Valla ben Ali Riza beyin davranislarini hic begenmiyorum. Basindan beri kizlari tikadi eve o yasak bu yasak zor bela izin alip birseyler yapabiliyordu gencecik kizlar. O kadar kisiltlamayi kimse kaldiramaz kim ne derse desin. :umursamaz:

Insanin kendi adi icin yasamasi güzel ama birseylerden mahrum kalarak yasamasida hos degil. Kizlarin sonu Ali Riza Bey'in tutumundan dolayi ac gözlü olduklari icin degil lmaz:

Hayriye Hanım'a bir ben gıcık olmuyormusum cok güzel :lepi:

Fragmanda Tolga Futacı vardı, Akademi Türkiye'de yarısmıstı, sonrada Senden Baska diye bi dizide basrol oynamıstı, severim kendisini güzel rol yapıyor. a.s
Sedefle insallah hasır nesir olurlar da pasif Sevket'ten kurtuluruz, gına geldi artık. Bide ben Sevketi oynayan oyuncuyu her izledigimde Menekse ile Halil'de ki rolü aklıma geliyor, orda kötüyü oynuyordu, bu dizidede iyiyi oynayamıyor bana göre gülse sevinse bile bi sinsilik yansıyor yüzünde -tatlicadiarzu-

Ayy bide Milli Takımımızın Basket macı var aynı saatlerde, zap dolu bi gece olcak. akannehir

ben artık bu dizide Ali Rıza Bey ve Hayriye hanım hariç bütün aile fertlerinden nefret ediyorum.
Şevketten nefret ettim,o aileyi zaafları ve borçları yüzünden evinden yuvasından etti.
karaktersiz birisi.
Necladan ve Leyladan nefret ettim,bir erkeği paylaşamadılar :jeyyar: :mymeka:
Oğuz iki kardeşide tepe tepe kullandı kaydirigubbakcemile
şimdi hastahaneler düşen Leyla yine Oğuz denen karaktersizle birlikte.akannehir
ığrenerek izliyorum artık benneyaptımki
Ferhunde aslan gibi düşman.
Ferhundenin sadece o babayla anneye acıması lazım ama onlar hep kendi çocuklarını korudukları ve bişey sandıkları için onlara kinli Ferhunde. benneyaptımki
Çünkü Ali Rıza Beyin çocukları Ferhundeden daha karaktersiz kişiler.:umursamaz:
Seni Seviyorum Ferhunde,kişiliğini korumanı,entrikalarını,gururunu,kendini ezdirmemeni seviyorum :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…