Yaprak Dökümü - Kanal D

sen sanırım yazdıklarımı okumuosun!
tmm bi kere tecavüze ugradı ama sonra gidip kendi isteğiyle birlikte oldu hemde bi kaç kere klava:

leyla ,oguzun onunla evlenicegini hep hayal etti

ve gencliginin hatasina düstü onunla birlikte olmaya devam ederek

tecavuze ugradi mi ugradi hamile kaldi mi kaldi

babasi zorla evlendirdi mi evlendirdi

siz tecavuz olayini kendi halt yemesi olarak görmenize sasiriyorum ben

Leyla tamam hataliydi,ama o gencligin verdigi enerji ile asik oldu,yanlis insanla iliski yasadi,asil hatayi Necla yapti..

kardesinin yatip kalktigi sonrada evlendigi kisi ile kacti..

bence en suclusu bu aile de Necla..

Leyla ya ogutler veriyordu,nasil degisti...kiskancliktan..

ne olursa olsun alirıza bey evlat ayırıyorr
leylaya haksızlı ediliyor bencee lmaz:

evet canim bende bunun ustune basa basa soyluyorum

necla, adiligin daniskasini yapti affedildi

leyla ,alti üstü kocasina geri döndü lanetli ilan edildi

hirsiz ogullarini bile affettiler be

kesinlikle ayrimcilik var,ki zaten leylanin eline kalicaklar o yuzden uzatiyorlar darginligi

ben tecavüze ugramasını deil. kendisine tecavüz eden adamla tekrar tekrar beraber olmasına kendi halt yemesi diorum. tecavüze ugradığında hamile kaldıgını garantiliye bilirmisin? belki daha sonra birlikte oldugu için hamile kaldı yane kendi salaklığı için alkisalkisalkis

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

ilk yorumunuzdan bunu cikarmadim ama neyse ..

neclanin savunulabilir ,ele alinabilir hic bir hakki yok

az agzini tutup oturmasini bilicek poposunun uzerine benneyaptımki

Leyla oguza dönmelimiydi?:uhm:
tabikide dönmemeliydi ama
diğerlerinden daha köyü bişe yapmadı
neclayı affediyorsa babası
leylayıda affetecek
çünkü neclanın yaptıkları asıl affedilir gibi değil.....
demek istediğim leylanın yaptığı neclanın yaptıklarının yanında solda sıfır kalırrr yerimseniben

İşte ben böle düşünmüorum. Sizin düşüncenize saygı duyuyorum ama bana göre leyla kardeşinin sevgilisi olan babasının görüşmesini istemediği biriyle görüşmicekti. Tecavüz ettiği zaman bile kendi ayaklarıyla gitti. gecenin bi yarısı oguz geldi arabasıma bndi ve onunla gitti. babasının oğlumuydu o saatte ona güvenip gitti. ki o filmin başından beri güvenilcek bi portre çizmedi :umursamaz:

Aynen bende böyle düsünüyorum.Necla'nin yaptigi azmiydi da babasi onu affetti,Leyla'yi affetmedi.Ikisininde hatalari ayni derece bence .Ya ikisinide reddedicek yada ikisinide affedicek.

Ayy Oguz igrencti zaten te simdi makyajla tam bir felajet olmus.O ne yaaa.Hic sevmem erkeklerde makyaji.

leylayıda bi kere affettiler ama o oğuzun yaptıklarını bi kenara bıraktı ailesini hiçe sayıp oguza gitti aile napsın daha ona :umursamaz:

Anne ve kızları hepsi görmemiş zaten canım orası bariz kaydirigubbakcemile3 neyseki fikretle ayşe onlara çekmemiş hayret

Anne ve kızları hepsi görmemiş zaten canım orası bariz kaydirigubbakcemile3 neyseki fikretle ayşe onlara çekmemiş hayret

haklisin fikrette azcik sey ama o yine digerlerine nazaran iyi

ama onunkide kötü yha ,düsünsene cocugun oluyor haberin yok evleniyor

evlendiginide önüne cuzdan atarak gosteriyor

kanmca ben düsüp bayilirdim akannehir

ayse en saf en temizi insallah ne leylaya ne neclaya cekmez

gerci o cekme asamasina gelmeden film bitcek kaydirigubbakcemile3

Fikrette o aileden kurtulmak istedi yazık,bide ailesi sürekli ferhundeden özür dilettiriyodu fikret haklı olduğu halde benneyaptımki

neclada başlarda akıllı görünüyodu ama gittikçe sapıttı ayşede genç kız olunca onlara benzerse şaşmam ama dizi oraya kadar gelmez bencede

leylayıda bi kere affettiler ama o oğuzun yaptıklarını bi kenara bıraktı ailesini hiçe sayıp oguza gitti aile napsın daha ona :umursamaz:

bencede,daha ne yapsınlar babasını hastanelik etti deli

fikrette ne güzel söyledi sen bu adamla intihar ediyosun diye ama anlayana tabii bide çok mutlu olcam diyo sen bu kafayla daha çok mutlu olursun devam et

oguz estetik mi yaptirmisCADIARZU
botoks yaptirmis demilerdi canim

kaslarinida yoldurmus tam bir kaz havasina bürünmüs kafamçokkarıştı

ocagin ilk haftasi bitiyor canim bencede gelmez oraya kadar
bencede,daha ne yapsınlar babasını hastanelik etti deli

fikrette ne güzel söyledi sen bu adamla intihar ediyosun diye ama anlayana tabii bide çok mutlu olcam diyo sen bu kafayla daha çok mutlu olursun devam et

adami bide tam felc edip tam oguzun eline düsürcekler yha

sinir oluyorum valla :umursamaz:

allah kimseye nolur böyle evlatlar vermesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…