Yaprak Dökümü - Kanal D

ceyda diyoki kocamı elimden aldı hey allahım e tarih tekerrürden ibarettir derler eskiden leyla karısı ceyda metresiydi şimdi roller değişti..
ilk başta oğuz leylayla evliyken ceydada yamanın eşiyken beraber oldular ama oğuz o arada leylanın kardeşi nejlayla kaçtı sonra dönüp ceydayla evlendi hamileydi çünkü sonra oğuz tekrar leylayla oldu ve ceydayı terketti.. :1shok: bu ne ya nasıl bi ilişki zinciri böyle anlatırken yoruldum -tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

:roflol::roflol:

nexlanın şevket arabayı vurdum demeye geldiğinde evdeki saçını gören olmuşmuydu inanamadım

o kıyafate karşın o topuza inanamadım

şook geçirdim resmen

o saçın içine ne doldurmuşlardı çoook merak ediyorumm

ooooohhh sevketle olan herseyini bitiriyor sedef alkisalkisalkis,sevket sarhos ,sen farklisin zannetmistim falan filan biseyler söylüyor,sedefte hersey bitti sevket arama bidaha beni dedi zemuszemus (bu arada pespese gecen konusma degil bu kesit kesit koymuslar)

ferhunde gene büyük haltlar karistiriyor :mymeka: gazeteyi arayip sevketin insaatiyla ilgili ilan verenin hakkinda haber degeri olabilcek bir bilgi var diyor kaydirigubbakcemile

oguz leylaya birlikte bir baslangic yapmistik hani diyor,leylada olmadi iste diyor ,oguzda ona aglayip seni almadiklari eve nasil dönersin diyor,hani degismistin diyor

ceyda neclanin kapisinda akannehir,necla gecmise ait hic bisey duymak istemiyorum diyor,ceydada lütfen bi bes dakika konusalim diyor :umursamaz:

cem ,sevkete bu böyle olmaz madem adimi koyuyorum digerleri gibi oluck diyor (ne icin diyorsa artik kaydirigubbakcemile3 )

hayriye hanim neyyirin evine gidiyor birde ne görsün karsisinda ferhundenin anasi akannehir

bizim ferhundenin keltos kocasi bir arkadas yapmis sarhoslar sanirim,arkadasi diyor ki ,sende ferhunde gibi alternatifini buldun hemen diyyy CADIARZU

Son düzenleme:
en çok sevindiğim sedefle şevketin ayrılması:lepi::teytey:

yaprak dokumunun herzamanki stratejisi 1-2 heyecanli diger hafta sakin..baydilar artik gecmise donmeler gunluk hayattan kesitler...:hulya:
kadinlarinda geneli cin erkeklerin en kurnazi bileee yeri geliyor kadinlarin tuzagina dusuyor...kaydirigubbakcemile3

vallaha bencede baydi ya akannehir
hayriye hanima uyuz oluyorum :1closedeyes:
sedefde o zengin cocukla evlense bari gamyoncuiremsu

bende gördüm çok aptalca bi modeldi ve orta yaşlı kokoş kadınlar gibi olmuştu ıyyykk :sinifsinif: dünkü bölümdede onun örgülü versiyonunu yapmış çok zevksiz akannehir

şevkete üzülüyorum ama sedefinde o aileye bulaşıp mahvolmasını da istemiyorum....
sedef aslında çok gıcık ya kız çocuğu gibi güzellik konusunda ferhundenin tırnağı olamaz bence...

bende gördüm çok aptalca bi modeldi ve orta yaşlı kokoş kadınlar gibi olmuştu ıyyykk :sinifsinif: dünkü bölümdede onun örgülü versiyonunu yapmış çok zevksiz akannehir

:roflol:
aynen bencede cok igrenc oluyor yaaa :1closedeyes:

necla nolur bir kere daha ciyakla....
bir kere yapmıştın,tadı damağımızda kalmıştı...
hadi güzelim, yapabilirsin , güveniyorum sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…