Yaprak Dökümü - Kanal D

Şevket değiştiğinden beri dizinin hiç tadı kalmadı bence. Şevketin yerine gelen oyuncuyu hic beğenmiyorum ne oyunculuğunu ne duruşunu hiç bir şeyini. Adını bile öğrenemedim daha.

necla ağladığında çok çirkin oluyor. çok mu uğraşıyor acaba öyle ağlamak için.
zengin yere gitti ama herşey üzerinde emanet duruyor. ferhunde bile daha güzel giyiniyor.
cemin annesi haklı valla. sonradan görme necla. bu kadar abartı giyinmek zorunda mı hele o saçlar ne öyle bu kız eskiden daha güzeldi yaaaa!

kesinlikle!

özellikle cemle nişanlanmadan önce

oğuzla kırıştırdığı dönemler akannehir

ayrıca neclanın sütten çıkma ak kaşık gibi davranmasına sinir oluyorum

önceden necla haklı derdim leylada onun sevgilisine yamandı derdim

ama evlendikten sonra necladan nefret ettim

hareketlerinden, küçümsemelerinden , değişmesinden

evimizin kızı triplerine yatmasından...

bu dizide herkes başına gelen herşeyi HAK ediyor, zavallı ayşecik hariç..

herkes Necla dan nefret ediyor anlaşılan aynen benim gibi.... Onu tekrar kabul eden Cem de salak zaten... Ve necla pavyona gider gibi boyanıyor bazen acaba o mu istiyor öyle makyajı :

dizide en çok acıdığım karakter saf cem...
bu kamil bir insan olamaz. melek melek....

124. Bölüm Özet

Ferhunde yeni tuzaklar kuruyor

Sedef’e evlenme teklif etmeye hazırlanan Şevket, büyük hayal kırıklığı yaşamaktadır. Sedef’in bir gençle konuştuğunu görmüş ve yaşadığı tecrübelerin etkisiyle gördüklerini yanlış yorumlamıştır. Hayal kırıklıkları öfkenin ateşini körükler. Sedef’le aralarında yeni filizlenen aşk ciddi bir yara alır. Hayriye Hanım’ın sonuçlarını korkuyla beklediği buluşma, geçmişle hesaplarını bir türlü kapatamayan Leyla ve Oğuz’u bu kez farklı yollara götürür.
Öte yandan Ceyda da Oğuz’la ilgili planlarını uygulamak için Necla’nın kapısını çalar.
Şevket’in hayatındaki olumlu gelişmeleri kıskançlıkla izleyen Ferhunde yine tuzaklarını kurar. Ferhunde’nin gölgesini Şevket’in üzerinden hiç eksilmeyecektir.
Sedef’ten de umudunu kesen Şevket büyük bir çöküntü yaşamaktadır. Mithat’ın tesadüfen tanık olduğu manzara, Ferhunde’yle ilgili soru işaretlerine bir yenisini daha ekler. Şevket ve Sedef’in birbirlerinden uzaklaşmaları herkesi ayrı ayrı etkiler. Hayriye ve Neyyir Hanımlar bu durumun iki ayrı tarafı olurlar. Güven ve dostluğun kalesi bu kez hiç beklenmedik bir darbeyle sarsılır​

sedef yeni şevketi beğenmedi hemen soğudu hihoyyyt
eski şevkete aşıktı o kaydirigubbakcemile3

Olmuyor ,olmuyor ...
Belki alışkanlık belki takıntı Şevket'a hala Şevket gözüyle bakamıyorum..
Dizilerde yapılan ve diziyi sarsan en kötü şey oyuncu değişikliği...

Olmuyor ,olmuyor ...

aynen katılıyorum. oyuncu değişikliği çok kötü.
hele bide şevket gibi ise. bazıları açığı kapatabiliyor ama şevket hala eskisinin yerini dolduramadı.
keşke değişmeseydi.

arkadaşlar ferhunde yeterince uğraşıyor şevketle bari siz rahat bırakın yazık çocuğa sedefte pas vermiyor artık zaten ama ferhunde hala seviyor o yüzden bence buna kendide inanmak istemiyor ama seviyor

Olmuyor ,olmuyor ...

Aynen canim bir sene olmasina ragmen bende hala alisamadim cok itici geliyor bu sevket hic gercekci degil. Diger sevket konusmasa bile yuzunden anlasiliyordu ne hissettigi ne dusundugu bu anca don don bakiyor sinir oluyorum. :umursamaz:

katılıyorum size kızlar bende sevkete bir türlü alışamadım rol yapmasınıda beceremiyor zatenklava:

Euro D'de baslamadı daha, 1 saat özet verirler simdi bide pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…