Yaprak Dökümü - Kanal D

ya ben hala eski şevketii özlüomm
onun olaylardaki tepki verceği mimiklerini hayal ederek izliyorum kaydirigubbakcemile2

oğluşum uyuyo diye tv sesini kısmıştım biraz.anaa bi baktım tahsin fikretin memişlerini elliyo.ne dediğini de tam anlamamıştım.yuh tahsin dedimkaydirigubbakcemile3bunlar da büyüdü demiş hee..abooooooww:roflol:

ben görmedim kaçırdım tihtih :umursamaz:

inanmam akannehir
en süper sahneydi ya.. fikret trip yapmak icin gitti mutfaga tahsin pesinden gitti.tenhada konustular,yok beni begenmiyon falan..tahsinde olmazmi,gözüm senden baskasini görmüyor dedi,sonra fikretin gögsünü tuttu salladi,bunlarda büyüdü dedi :roflol: :roflol:

oğluşum uyuyo diye tv sesini kısmıştım biraz.anaa bi baktım tahsin fikretin memişlerini elliyo.ne dediğini de tam anlamamıştım.yuh tahsin dedimkaydirigubbakcemile3bunlar da büyüdü demiş hee..abooooooww:roflol:

benimde esim ve kizim uyuyor,ses cikmasin diye kendimi tutuyorum.. yarilmamak icin zor duruyorum yaaa :roflol:
100 milyon kisinin gözleri böyle kalmistir :1shok:
asil tam o sirada kaynana gelecekti :roflol:

ABaaaaaauuuuuuuuuu agzim acik kaldi :roflol:

hahahahhahahaahh tahsin napti gördünüzmüüüüüüüüüüüüü ?? :roflol:

fikretin gögsünü elledi,bunlarda büyüdü dedi :roflol:

ay koptummmmmmmmm delikafadulden

kaydirigubbakcemile3:roflol:delikafadulden

inanmam akannehir
en süper sahneydi ya.. fikret trip yapmak icin gitti mutfaga tahsin pesinden gitti.tenhada konustular,yok beni begenmiyon falan..tahsinde olmazmi,gözüm senden baskasini görmüyor dedi,sonra fikretin gögsünü tuttu salladi,bunlarda büyüdü dedi :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol: yuhhhhhhhhhh

Back
X