Yaprak Dökümü - Kanal D

şevkete sinir oluyorum sarhoş olmayı bile beceremiyor bön bön bakıyor herşeye :oklava:

Tahsin'in Fikretin memişlerini avuçlayıp salladığı sahnede koptum sırnaşık şey
Hiç beklemezdim Tahsin den kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya ben tahsinden beklemedigim gibi inan cok sasirdim,
Bennu Yıldırımlar birde evli o nasil oyle memesini tutup avucladi oyle,
aksam da kocasi seyredicek bak iste bu benim karim dicek.
Allahim milletin ne genis migdesi var ya.
:1ninca:

evet yaaa tahsinin yaptığı hareket saçma olmuş. ne gerek vardı öyle göğüs ellemeye.
şevket sarhoş olmayı hiç beceremiyor gerçekten.
neclanın doğum gününde cemin bababsının verdiği hediye çok hoştu.
necla allahtan ailesinin aldığı çeyrek altını ve çiçeği küçümsemedi.
benim için çok kıymetli dedi.
şu ceydanın saçlarına sinir oluyorum o ne şekilsiz saç öyle
yataktan kalkmış gibi.
hayriye ve nurdan karşılaştı nehirin evinde bakalım ne olacak.
nehir hanım çok sevecen bir kadın kimseyi geri çevirmiyor evinden.

ferhunde hala şevketle uğraşıyo diyosunuzya bence şevketi hala seviyo o yüzden bu kadar uğraşıyor.a.sarkadaşlar yeni bölümün fragmanı nı koysanız diyorum.

KIZLAR BENCE şevket ferhundeyi öldürecek hapise girrecek,hayriye ölecek ve bunlara dayanamayan sli rıza fel. geçirdikten sonra leyla bakacak ama kızlar şu sahneyi bende izlemedim tahsin ve fikret olanı,bide necla niye ağlıyodu neresini suluyodu öyle ilk fragmanda anlamadım saçlarıda kapalıydı ...

ay kızlar bende izlemedim ama çok merak ettim o sahneyi
nerden izleyebilirim acaba.nasıl
yapmış ya o hareketi.

aa ben mutfak sahnesini gördümde o muhabbeti görmedim nerdeydimki anlamamamışım kaydirigubbakcemile3

Ama tatlım öyle deme..Evlenen adam onun sanatçı olduğunu bilerek evlendi.Kaldı ki zamanında Fikret ve Tahsin öpüşmüşlerdi...Meme ellemek bunun yanında masum bile kalıyor kaydirigubbakcemile3 Biz anlayamayız onları, çünkü yaşam tarzımız farklı, oyunculuğun içinde değiliz, ama onlara da saygı duymak lazım diye düşünüyorum ben.
Hem çok eğlendim ben o sahnede..Hatta benim de memişler küçük, bi heveslendim hamile kalınca büyücek diye, umut oldu bana kaydirigubbakcemile3

ne göğüs ellemeymiş bu ya naptın tahsin -tatlicadiarzu-

ya bende o sahneyi gördüm belini mi tuttu die baktım anlamadım demek göğsünü ellemiş :utangac:
fikrette gerçek hayyatta evli dizide tahsinle gerdeğe girdiğinde de açık saylılacak sahneler vardı açıklamasında eşimle beraber izlioruz demişti
birde dizi ilk başladığında dizideki kızlar güzeldi sedefi leylası ferhundesi bu sezon baya çirkin geldiler gözüme acılar çok mu yıprattı bunları

merak edenler kanal D nin internet sitesinde videolar başlığı altında "fikret aşeriyor" videosunda elleme sahnesini görebilirler kaydirigubbakcemile3

Ya merak ettim acaba tahsin ne yaptı diye
Yarım yamalak izlemiştim dün
3 kere izledim o kısmı
Yinde bi abartı göremedim ben..
Sadece dokundu başka birşey yok..

Ama tatlım öyle deme..Evlenen adam onun sanatçı olduğunu bilerek evlendi.Kaldı ki zamanında Fikret ve Tahsin öpüşmüşlerdi...Meme ellemek bunun yanında masum bile kalıyor kaydirigubbakcemile3 Biz anlayamayız onları, çünkü yaşam tarzımız farklı, oyunculuğun içinde değiliz, ama onlara da saygı duymak lazım diye düşünüyorum ben.
Hem çok eğlendim ben o sahnede..Hatta benim de memişler küçük, bi heveslendim hamile kalınca büyücek diye, umut oldu bana kaydirigubbakcemile3

Ya bana gore opusmesi memesini oyle avuclamasindan daha masum geldi.

vay tahsin vay..yazık gül gibi adamda sapıtttı.:roflol::roflol:
yazık sedefe üzüldüm.akılsızlığını bikezdaha tescilettirdi şevket..yazık sedef en kötü zamanında bile yanındaydı şevketin..

Back
X