Yaprak Dökümü - Kanal D

ayy cem oluyor galiba ya :(((((( nejlanın saltanat günleri sona eriyor mitat iyi çıkıştı ferhundye oh beter olsun hala şevketle uğraşıyor ay ceme hakket çokk üzüldüm ya :(((

Cem ölüyor sanırım.Yazık gerçekten iyiler fazla yaşamazmış:gitme:

Nejlaya gerçekten üzüldüm şimdi...

fragmanı izledim mithat beyi takdir ettim sonunda akıllanmaya başladı ferhundeye söyledi ben öbür kocalarına benzemem diye aferin ona leyla sanırım oğuza dönecek neclaya çok üzüldüm cem ölmesin tam neclayla güzel anlaşıyolardı bu dizide zaten iyilere yer yok kötü olacaksın birde fark ettinizmi arkadaşlar başlarken çıkan çınar ağacının yaprakları dökülmüş ağaç kuruyo yakında keserler ağacı

Evet cem oluyor kizlarr,olan o adamcagiza oldu yazik, bokdan bi nejlaya kapilip, anayi babayi uuzup, vefat edecek mafoldumben, en durust iyi adami oldurduler iyi mi !!!!:

haha ozaman nejlaa o saltanatı bırakıp mecbur baba evine dönecek.. cemin annesi daha nejlayı istermiiii..
yazık oldu kıza :))
amaa bi insanın başına gelebilecek en kötü şey... tekrar leylayla aynı evde.. hava atamıycakk ne yazıkkiiiiii

haha ozaman nejlaa o saltanatı bırakıp mecbur baba evine dönecek.. cemin annesi daha nejlayı istermiiii..
yazık oldu kıza :))
amaa bi insanın başına gelebilecek en kötü şey... tekrar leylayla aynı evde.. hava atamıycakk ne yazıkkiiiiii

bence nejla baba evine dönmeyecek cemin ölümünden ailesini sorumlu tutacak ali rıza felç olunca neden leyla baksın ozamn

kızlar tekrarı ne zaman bilen varmı aranızda ya ogün sevgilim geldi dekaydirigubbakcemile3

ölünce eşe miras kalmaz mı ki
mimarda oldu nejla saltanat sürer de eskisi gibi hava atamaz. olmazsa oğuza dönsün hazır leyla yokken kaydirigubbakcemile3

ondan önce ya sedef, ya nurdan hanim,yada ayse kapar oguzu :roflol: :roflol: :roflol:
bide bakmissin mithat beyle oguz evleniyormus :roflol: :roflol:

-tatlicadiarzu-

Back
X