Yaprak Dökümü - Kanal D

bence neclanın leylaya olan kininin sebebi,leyla oğuza kaçtığı içindir.
çünkü kardeşiyle kaçan bir adamla tekrar kaçmış bulundu.
ikisi de çok tutarsız kızlar.hiç akıl fikir yok.şimdi necla biraz yaşadığı acıyla olgunlaşabilir.iş kadını oldu:)

vallahi ha oğuzu bende çözemiyorum leylayı mı istiyo neclayı mı ..ama şimdi necla boşa çıktı isteseydi takılırdı peşine...
demekki leylayı istiyo hehehehehe

lafa bak boşa çıktı

kemal bey projeyi neclaya veriyor çünkü o herifle aralarında bişey olacağını hissetti...bence projeye neclaya veriyor ki aralarında bişey başlasın onlarda necladan kurtulsun die...akıllı adam

umut doğdu
bende oğlumu kaybettim.doğsaydı adı umut olacaktı.
aklıma geldii

ay canım ya başın saolsun biliyorsun değil mi ..umut bebeğin melek ....g
nahsız herşeyden habersiz bir melek...sei orada bekleyeceğini düşünüyorum....
herşeyin hayırlısı allah insana taşıyamaayacağı yükü yüklemez..
.

nejla kocasının daha kırkı cikmadan baskasına ilgi duymaya basladi, bu nasil yas anlamadım ben...gitti hemen internetten o adamı arastirdi, sevgilisiyle fotograflarina falan bakti sozde kocasini cok sevio halen yuzugu parmaginda peh...Höt höt sesiyle ve tuhaf sesler cikararak aglamasiyla, komur karasi boyali hep arkaya topladigi saclariyla cok itici bence. Ya senaryoya bakar misin elinde 2 tane dosya hemen projeleri anlatmaya basladi, o kadar kolay mi o isler ya. Cem varken o sadece okuluyla ilgileniyodu ki proje mroje bildigi yoktu. Adamlar oturduklari yerden projeyi dinlediler hemen tamam dediler. O kadar kolaydi hay allahim ya...

leyla da evli adamin evine gidip gidip yataga giriyor sonra da agliyor

sevket desen ferhundeden intikam alicam diye yola cikti ama hala seviyor ...ki ferhundenin onu levent le aldattigini biliyordu, ustelik o evli bi kadin buna ragmen ona karsi bisiler hissetmeye devam ediyor cunku santiyede opustuklerinde ferhunde gittikten sonra sandalyeye oturdu kaldi dusundu boyle hala seviyordu yani

fikret i oynayan bennu yildirimlar ise bebegine bakarken bile donuk bi yuz ifadesi vardi, ne olursa olsun kadinda ayni bön bakislar...hic duyguyu yansitamiyor bence

sedefe gelince, bic hic ugruna kac yillik sevdigi adami birakip gitti, sevketin evlenmesine bile gozyuman, bekleyen kiz, sevket kendisini sarhosken ferhundeye benzetti die birakip gidiverdi, sacma bi senaryo olmus...

bu dizide en iyi rol yapan kisi fikretin kayganasıdır bence

Ben seyi merak ettim ferhunde kocasının imza yetkisini almisti, bakip bakip plan yapiyordu kafasinda, sevketle de ilgili galiba ayrica.

Son düzenleyen: Moderatör:
necla gerçekten o tipsiz adama ilgi duyuyor mu?
ayrıca leyla yıda sen beddua ettin diye suçlaması çok garipti.
mithat ferhundeye vekalet vermekle çok büyük hata yaptı. yaman beyde sanki ferhundeyi tutuyor.
necla hediyesini aldı gitti ablasının yanına sonra ne oldu izleyemedim.
benim bu dizide en sevdiğim şey fikretin özetlerde konuşması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…