- 1 Şubat 2007
- 5.430
- 1.605
- 698
sanırım arkadaş 2-3 hafta demek istedi :))
23 hafta olsa ohhoooo :))))
necla gerçekten o tipsiz adama ilgi duyuyor mu?
ayrıca leyla yıda sen beddua ettin diye suçlaması çok garipti.
mithat ferhundeye vekalet vermekle çok büyük hata yaptı. yaman beyde sanki ferhundeyi tutuyor.
necla hediyesini aldı gitti ablasının yanına sonra ne oldu izleyemedim.
benim bu dizide en sevdiğim şey fikretin özetlerde konuşması.
aynen fikret çok hoşuma gidiyor hele anlatımları yokmu
ben kendimi fikrette görür gibiyim fedakarlık yönünden
birde bizimkiler dizinin en heycanlı yerinde birşeyler istemiyorlarmı deli oluyorum ya
dizide bir tane ferhunde var bende 3 tane:roflol:
mithat son zamanlarda ferhundeden şüphelenmeye başlamıştı.
ve hemen vekalet verecek kadar saf değil artık. çünkü artık ferhundeyi tanımaya başladı.
bence mithat planlı yapıyor bişeyleri.
yazdıklarınıza aynen katılıyorum özellikle bu kısmınanejla kocasının daha kırkı cikmadan baskasına ilgi duymaya basladi, bu nasil yas anlamadım ben...gitti hemen internetten o adamı arastirdi, sevgilisiyle fotograflarina falan bakti sozde kocasini cok sevio halen yuzugu parmaginda peh...Höt höt sesiyle ve tuhaf sesler cikararak aglamasiyla, komur karasi boyali hep arkaya topladigi saclariyla cok itici bence. Ya senaryoya bakar misin elinde 2 tane dosya hemen projeleri anlatmaya basladi, o kadar kolay mi o isler ya. Cem varken o sadece okuluyla ilgileniyodu ki proje mroje bildigi yoktu. Adamlar oturduklari yerden projeyi dinlediler hemen tamam dediler. O kadar kolaydi hay allahim ya...
leyla da evli adamin evine gidip gidip yataga giriyor sonra da agliyor
sevket desen ferhundeden intikam alicam diye yola cikti ama hala seviyor ...ki ferhundenin onu levent le aldattigini biliyordu, ustelik o evli bi kadin buna ragmen ona karsi bisiler hissetmeye devam ediyor cunku santiyede opustuklerinde ferhunde gittikten sonra sandalyeye oturdu kaldi dusundu boyle hala seviyordu yani
fikret i oynayan bennu yildirimlar ise bebegine bakarken bile donuk bi yuz ifadesi vardi, ne olursa olsun kadinda ayni bön bakislar...hic duyguyu yansitamiyor bence
sedefe gelince, bic hic ugruna kac yillik sevdigi adami birakip gitti, sevketin evlenmesine bile gozyuman, bekleyen kiz, sevket kendisini sarhosken ferhundeye benzetti die birakip gidiverdi, sacma bi senaryo olmus...
bu dizide en iyi rol yapan kisi fikretin kayganasıdır bence
Ben seyi merak ettim ferhunde kocasının imza yetkisini almisti, bakip bakip plan yapiyordu kafasinda, sevketle de ilgili galiba ayrica.
yazdıklarınıza aynen katılıyorum özellikle bu kısmına
fikret i oynayan bennu yildirimlar ise bebegine bakarken bile donuk bi yuz ifadesi vardi, ne olursa olsun kadinda ayni bön bakislar...hic duyguyu yansitamiyor bence
ben gıcık kapıyorum bu kadından bana hiç samimi gelmiyor:umursamaz:
beleşçi hayriye yüzüğü bulmadan önce leyla oğuzla görüşüyo diye kuduruyodu
ama yüzüğü buluncada nasıl taktı parmağına hemen leyla ya yeşil ışık yaktı
leylada bi alem ayol hiç tellik duvaklık halimi kalmış peh
neclada iyiki kocasını seviyomuş bide sevmese ay nolur o kızı ağlatmasınlar cıyık cıyık kedi miyavlaması gibi içim daralıyo
fikrettede pek eğreti durdu doğum olayı öyle böm böm bakıyo rol yaparken
sedefede çok gıcığım son bölümlerde uyuz kalimero
hele o şevket yok mu bi türlü yakıştıramadım diziye
yahu başka kimse kalmadımıda o sümsük kılıklıyı bulmuşlar
yolda görsem yolarım o adamı o kadar gıcığım yani
yinede en iyisi cevriye hanım teyzemle nurdan annem bide damadı mithat bey amcam:roflol:
o ferhunde cadalozu keltoş mithoşun kalan tüylerinide yolmasa bari
bide neclaya musallat olacak adam neöyle ay at hırsı gibi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?