Yaprak Dökümü - Kanal D

necla ne uyuz kız cemin ölümünü leylayı suçluyo her gelen leylaya vuruyo umut bebek doğdu bakalım neler olacak

bu arada ferhunde mithatın malları üstüne geçircek galiba

aynen fikret çok hoşuma gidiyor hele anlatımları yokmu
ben kendimi fikrette görür gibiyim fedakarlık yönünden
birde bizimkiler dizinin en heycanlı yerinde birşeyler istemiyorlarmı deli oluyorum ya
dizide bir tane ferhunde var bende 3 tane:roflol:

ay kızlar sınır oldum çok ya her gelen leylada suc buluyolar bır ara tamam umutun erken dogmasınıda leylaya baglıcaklar dedım ama allahtan olmadı yanı

benden birşey istemek mi? valla yaprak dökümü başlayınca evde hayat duruyor resmen :roflol:
3 ferhunde kim kuzum gelin mi görümce mi? akannehir
en son ne oldu merak ettim

ferhunde istedigi zenginlige kavusuyor,kafasi kizinca mithati kovup sevketle olacak..neclada cok zor agliyor komik oluyormafoldumben

ya ferhunde tum mal varligini alip sevketle kacmayi planliyo bence
senle konusucam diye kac kez aradi sevket hastanedeyken, soyleyeceklerim var dedi

mithat son zamanlarda ferhundeden şüphelenmeye başlamıştı.
ve hemen vekalet verecek kadar saf değil artık. çünkü artık ferhundeyi tanımaya başladı.
bence mithat planlı yapıyor bişeyleri.

mithat son zamanlarda ferhundeden şüphelenmeye başlamıştı.
ve hemen vekalet verecek kadar saf değil artık. çünkü artık ferhundeyi tanımaya başladı.
bence mithat planlı yapıyor bişeyleri.

olur mu yaaaa notere gittiler elinde belgesi var

yazdıklarınıza aynen katılıyorum özellikle bu kısmına
fikret i oynayan bennu yildirimlar ise bebegine bakarken bile donuk bi yuz ifadesi vardi, ne olursa olsun kadinda ayni bön bakislar...hic duyguyu yansitamiyor bence
ben gıcık kapıyorum bu kadından bana hiç samimi gelmiyor:umursamaz:

Son düzenleme:
beleşçi hayriye yüzüğü bulmadan önce leyla oğuzla görüşüyo diye kuduruyodu
ama yüzüğü buluncada nasıl taktı parmağına hemen leyla ya yeşil ışık yaktı
leylada bi alem ayol hiç tellik duvaklık halimi kalmış peh
neclada iyiki kocasını seviyomuş bide sevmese ay nolur o kızı ağlatmasınlar cıyık cıyık kedi miyavlaması gibi içim daralıyo
fikrettede pek eğreti durdu doğum olayı öyle böm böm bakıyo rol yaparken
sedefede çok gıcığım son bölümlerde uyuz kalimero
hele o şevket yok mu bi türlü yakıştıramadım diziye
yahu başka kimse kalmadımıda o sümsük kılıklıyı bulmuşlar
yolda görsem yolarım o adamı o kadar gıcığım yani
yinede en iyisi cevriye hanım teyzemle nurdan annem bide damadı mithat bey amcam:roflol:
o ferhunde cadalozu keltoş mithoşun kalan tüylerinide yolmasa bari
bide neclaya musallat olacak adam neöyle ay at hırsı gibi aynı

ay sonunda benim gibi dusunen biri cikti
herkes onu cok seviyormus cunku
kadın sadece soylemesi gereken sozleri soyluyor o kadar, onun disinda herhangi bir duyguyu yansitmiyor
son bolumde iste hastanede aliriza bey kucagina almis bebegi bisiler soyluyodu boyle duygusal, herkes te duygusal bi sekilde bakiyordu onlara, sonra fikretin yuzunu gosterdi kamera, kadında tık yok...Ben anlamiyorum buna demiyorlar mi biraz duygulu bak diye yonetmen falan...Iyi valla hepsi de parayi goturuyorlar, biz de izliyoruz bize bi faydasi yok bari duyguyu alabilelim.

fikret sanki diziden sıkılmış gibi zaten. insan biraz tebessüm eder yahu. o ne öyle.hep aynı hep aynı.

leylanın anasını ilerki bolumlere hazirliyorlar
yani yuzuge fit olmasinin sebebi o
bu sezon basinda, ilerki bolumlerden ilginc sahneler gosteriyorlardi, orda leyla ile anası alisveris cilginligi ediyorlardi rukus giyinmis bi sekilde
sanırım oguz mafya zengini olup bunlar da parasini yiyecek
iste simdiden hayriyeyi paraci yapmaya basladilar

ferhundenin tv de bir roportajina denk geldim, cok akilli kadin ayrica cok rahat, hic kompleksi yok kendine cok guvenli...Dizideki levent le gercek hayatta cikiyormus sasirdim yani, o kadar akıllı bi kadin ki gidip bi mankenle olmasi ilginc.

sizce nolcak kızlar bu dizinin sonunda? hadi tahminler yapalım, zaten bu sezon bitiyor dizi

şu neclaya kaynanansı daha beter davransın artık üzülmüyorum arsıza hiç sanki leyla aldı kocasını elinden aptal ya kıza trip yapıyor

Necla Cemin ısrarlarıyla zoraki evlendi,şimdi Cem Cem diye ağlıyor.Tahsin süper bir adam ,doğuma gönderirken Fikreti nasıl üzüldü,heyecanlandı,çok güzel rol yapıyor.Ferhunde aldı vekaleti ayvayı yedi Mithat,gitti bütün paralar baabında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…