Yaprak Dökümü - Kanal D

beleşçi hayriye yüzüğü bulmadan önce leyla oğuzla görüşüyo diye kuduruyodu
ama yüzüğü buluncada nasıl taktı parmağına hemen leyla ya yeşil ışık yaktı
leylada bi alem ayol hiç tellik duvaklık halimi kalmış peh:delphin:
neclada iyiki kocasını seviyomuş bide sevmese ay nolur o kızı ağlatmasınlar cıyık cıyık kedi miyavlaması gibi içim daralıyo
fikrettede pek eğreti durdu doğum olayı öyle böm böm bakıyo rol yaparken
sedefede çok gıcığım son bölümlerde uyuz kalimero:delphin:
hele o şevket yok mu bi türlü yakıştıramadım diziye
yahu başka kimse kalmadımıda o sümsük kılıklıyı bulmuşlar
yolda görsem yolarım o adamı o kadar gıcığım yani
yinede en iyisi cevriye hanım teyzemle nurdan annem bide damadı mithat bey amcam:roflol:
o ferhunde cadalozu keltoş mithoşun kalan tüylerinide yolmasa bari
bide neclaya musallat olacak adam neöyle ay at hırsı gibi aynı
:roflol::roflol::roflol:

benden birşey istemek mi? valla yaprak dökümü başlayınca evde hayat duruyor resmen :roflol:
3 ferhunde kim kuzum gelin mi görümce mi? akannehir
en son ne oldu merak ettim

3 ferhunde benim 3 yakışıklılarım eşim ve iki oğluşlarım :roflol:
muhakkak birşeyler isterlerde bende reklam arası bir koşu önlerine getiriyorum yemeleri için sonra vınnnn tv başına yatak odama :roflol:
sonunu kaçırdım malesef

Necla Cemin ısrarlarıyla zoraki evlendi,şimdi Cem Cem diye ağlıyor.Tahsin süper bir adam ,doğuma gönderirken Fikreti nasıl üzüldü,heyecanlandı,çok güzel rol yapıyor.Ferhunde aldı vekaleti ayvayı yedi Mithat,gitti bütün paralar baabında :)

üzülme canım Mithat kaptırmaz paracıklarını denemek için yapmıştır vekaletnameyi

Ya ben bu Sedef'e iyice gıcık oluyorum.Ya gece klübünde uyunur mu? Annemi götürsem uyumaz ya.Hadi uyuyacaksın madem niye orada duruyorsun? Bir de kıza trip atıyor.Sosyal hayatı sıfır kızın, sanki 50 yaşına gelmiş.Gençsin,bekarsın,ıtalya'da yaşıyorsun, nasıl oluyorsa ıtalyanlar da Göztepede bir gelinlikçide çalışan bir stiliste ihtiyaç duymuşlar, turnayı gözünden vurmuşsun.ışin gücün sümsük Şevket.Ya bırak kızım ya, senden adam olmaz.Sürekli altına kaçırmış gibi bakıyor zaten.:)
Fikret'in de canı rol yapmak mı istememiş o çekimlerde harbiden mi hastaydı anlamadım.Tamam ameliyattan çıkmışsın ama insan bir laf eder bir gülümser anne oldum diye.Surat ifadesi her zaman aynıydı.Doğuma giderken bile bir heyecan yap, korkmuyorum dedi gitti.Sinirleri alınmış.En doğal oynayan Tahsin'di valla, kendi doğuruyormuş gibi.

Necla'nın güvenlik kamerası olayına koptum.Evin içinde sürekli kamera mı var yani? Hani dışarıda bahçede filan kamera olur da insan yayıla yayıla yatacağı salonunda da kamera istemezki kardeşim.Güvenlik kulübesine gittin, bilgisayarlar da açık bu arada şak diye buldu Leyla'yı. Güvenlikçi yok ama ortalarda :)
Bir de bu bölümde elektrik-su-doğalgaz nasıl üstüne alınır kaç defa tekrarlayacaklardı merak ettim.Saçma sapan konularla diziyi uzatıyorlar.Bu fatura olayı ne alaka? Acaba ıGDAŞ TELEKOM reklam filan mı verdi diziye :)) Mithat giderken vekalet verecekti imza için iş bitecekti.Ne araya sokuyorsunuz gereksiz ayrıntıları.Resmen diziyi dolduruyorlar.Hayriye de nasıl ağız değiştirdi hemen, yüzüğü görünce.Boşansın düşünürüz filan demeler kaydirigubbakcemile3

Yaprak Dökümü dizisinde ‘Ali Rıza Bey’ karakterine hayat veren usta oyuncu Halil Ergün, reyting rekorları kıran dizinin mayıs ayında biteceğini açıkladı. “Dört yıldır zirveden inmedik, artık çok yorulduk” diyen Ergün, “Romanı
çarpıttılar, uzattıkça uzattılar” şeklindeki eleştileri de anlamsız bulduğunu
belirterek, “Aslında sosyoljik bir durum bu. Çok sayıda dizide oynamış biri olarak iddia ediyorum ilk kez toplumsal olarak bütün kesimlere hitap eden ve
hepsinden reaksiyon alan bir dizi yapıldı. O yüzden 7’den 70’e hitap ettiği için başarılı. Seyirci de beni seviyor sanırım. Ortak karar aldık. Dizimayıs ayında bitecek” diye konuştu.

maysmı ben ocak diye biliyorum her gelen leylaya vuruyor diziyi mügede izliyor galiba dün tahsini öve öve bitiremedi

Ya ben bu Sedef'e iyice gıcık oluyorum.Ya gece klübünde uyunur mu? Annemi götürsem uyumaz ya.Hadi uyuyacaksın madem niye orada duruyorsun? Bir de kıza trip atıyor.Sosyal hayatı sıfır kızın, sanki 50 yaşına gelmiş.Gençsin,bekarsın,İtalya'da yaşıyorsun, nasıl oluyorsa İtalyanlar da Göztepede bir gelinlikçide çalışan bir stiliste ihtiyaç duymuşlar, turnayı gözünden vurmuşsun.İşin gücün sümsük Şevket.Ya bırak kızım ya, senden adam olmaz.Sürekli altına kaçırmış gibi bakıyor zaten.:)
Fikret'in de canı rol yapmak mı istememiş o çekimlerde harbiden mi hastaydı anlamadım.Tamam ameliyattan çıkmışsın ama insan bir laf eder bir gülümser anne oldum diye.Surat ifadesi her zaman aynıydı.Doğuma giderken bile bir heyecan yap, korkmuyorum dedi gitti.Sinirleri alınmış.En doğal oynayan Tahsin'di valla, kendi doğuruyormuş gibi.

Necla'nın güvenlik kamerası olayına koptum.Evin içinde sürekli kamera mı var yani? Hani dışarıda bahçede filan kamera olur da insan yayıla yayıla yatacağı salonunda da kamera istemezki kardeşim.Güvenlik kulübesine gittin, bilgisayarlar da açık bu arada şak diye buldu Leyla'yı. Güvenlikçi yok ama ortalarda :)
Bir de bu bölümde elektrik-su-doğalgaz nasıl üstüne alınır kaç defa tekrarlayacaklardı merak ettim.Saçma sapan konularla diziyi uzatıyorlar.Bu fatura olayı ne alaka? Acaba İGDAŞ TELEKOM reklam filan mı verdi diziye :)) Mithat giderken vekalet verecekti imza için iş bitecekti.Ne araya sokuyorsunuz gereksiz ayrıntıları.Resmen diziyi dolduruyorlar.Hayriye de nasıl ağız değiştirdi hemen, yüzüğü görünce.Boşansın düşünürüz filan demeler kaydirigubbakcemile3

aynı fikirdeyiz cnm seninle sedef cam kuşluğunu kahveciye devretti ve yurtdışına açıldı dizide bütün kadınlar terzi sedef senaristten torpilli :dilcikar:
fikrette çok donuktu herzamn ki gibi doğum ettin sevin dedim yok dizi basladı bitiyor hep yüzü asıkakannehir
hayriyenin eline yüzük yapıştı kaldı o acı çekiyor ben seviniyorum
mithatta parayı pulu ferhundeye bıraktı yok arkadaşına gitti bu adamın dizideki rolü nedir anlamadım oysa mithat çiğköfteli kebablı bir dizide oynasa ne yakışırdı:asigim:

Ya ben bu Sedef'e iyice gıcık oluyorum.Ya gece klübünde uyunur mu? Annemi götürsem uyumaz ya.Hadi uyuyacaksın madem niye orada duruyorsun? Bir de kıza trip atıyor.Sosyal hayatı sıfır kızın, sanki 50 yaşına gelmiş.Gençsin,bekarsın,İtalya'da yaşıyorsun, nasıl oluyorsa İtalyanlar da Göztepede bir gelinlikçide çalışan bir stiliste ihtiyaç duymuşlar, turnayı gözünden vurmuşsun.İşin gücün sümsük Şevket.Ya bırak kızım ya, senden adam olmaz.Sürekli altına kaçırmış gibi bakıyor zaten.:)

Bir de bu bölümde elektrik-su-doğalgaz nasıl üstüne alınır kaç defa tekrarlayacaklardı merak ettim.Saçma sapan konularla diziyi uzatıyorlar.Bu fatura olayı ne alaka? Acaba İGDAŞ TELEKOM reklam filan mı verdi diziye :)) Mithat giderken vekalet verecekti imza için iş bitecekti.Ne araya sokuyorsunuz gereksiz ayrıntıları.Resmen diziyi dolduruyorlar.Hayriye de nasıl ağız değiştirdi hemen, yüzüğü görünce.Boşansın düşünürüz filan demeler kaydirigubbakcemile3

kesinlile katılıyorum canım sana sen gece klubunde uyursan milllet öperde başka birşeyde yapar,ferhundenin dediği kadar var bücür bide gurur yaptı hasbam madem o zengin çocuk vardıya onu kaçırmasaydı hani şevketten ayrıldıya yanlış anladığı için
bide dikkat edinde bakın leylanın mavi bir kazağı var nerdeyse sürekli onu giyiniyor

en sevdigim en bastan beri cevriye hanimzemuszemusbu kadar mi iyi analiz edilip,oynanir bir karakter..fikret zaten bastan beri efendim efendim hic yuzu gulmedi eskiden ailesinin kadinlarina laf dokunduran fikret cevriyeden de aynini gordu..bu arada ali riza dilinin kurbani hep buyuk konustu..en sonunda sana muhtac olayiz dedigi oguza kalacak ee dunya hali..bunlari gercek hayatta da goruyoruz..

sacmaliga bakar mısınız

sedef ilk is buldugunda buyuk bir stilistlik firmasi dedi ama sonra ise girdigi yeri kucuk bi terzi olarak gosterdiler, ne alaka milano
o terzi dukkaninda herkes ona saygi duyuyor, 3-5 tane kiz var orda hepsi de sedef diyor baska bisey demiyor
ya sen orda rekabet ortaminda oyle hemen yukseleceksin kolay mi, ordaki kizlar kostek olurdu zaten dusman kesilirlerdi bi kere o rekabet ortamında, milanoya neden sedef gidiyor diye cingar cikardi valla

salonun ortasında kamera olmasına gerek yok. sadece kapı girişine bakması yeterli eve kimin geldiğini anlaması için.
şu abonelikleri üstüne alma konusuna gelince daha öncedende dediğim gibi mithat ferhundeye artık güvenmiyor. vekaletide bilerek verdi. vardır düşündüğü bişeler. abonelik konusunuda hususi üstüne bastıra bastıra söylediğine göre vardır bi bildiği ;)

Ya ben bu Sedef'e iyice gıcık oluyorum.Ya gece klübünde uyunur mu? Annemi götürsem uyumaz ya.Hadi uyuyacaksın madem niye orada duruyorsun? Bir de kıza trip atıyor.Sosyal hayatı sıfır kızın, sanki 50 yaşına gelmiş.Gençsin,bekarsın,İtalya'da yaşıyorsun, nasıl oluyorsa İtalyanlar da Göztepede bir gelinlikçide çalışan bir stiliste ihtiyaç duymuşlar, turnayı gözünden vurmuşsun.İşin gücün sümsük Şevket.Ya bırak kızım ya, senden adam olmaz.Sürekli altına kaçırmış gibi bakıyor zaten.:)Fikret'in de canı rol yapmak mı istememiş o çekimlerde harbiden mi hastaydı anlamadım.Tamam ameliyattan çıkmışsın ama insan bir laf eder bir gülümser anne oldum diye.Surat ifadesi her zaman aynıydı.Doğuma giderken bile bir heyecan yap, korkmuyorum dedi gitti.Sinirleri alınmış.En doğal oynayan Tahsin'di valla, kendi doğuruyormuş gibi.
puhahahaa cook ii yaaa :roflol:
aynı fikirdeyiz cnm seninle sedef cam kuşluğunu kahveciye devretti ve yurtdışına açıldı dizide bütün kadınlar terzi sedef senaristten torpilli :dilcikar:
fikrette çok donuktu herzamn ki gibi doğum ettin sevin dedim yok dizi basladı bitiyor hep yüzü asıkakannehir
hayriyenin eline yüzük yapıştı kaldı o acı çekiyor ben seviniyorum
mithatta parayı pulu ferhundeye bıraktı yok arkadaşına gitti bu adamın dizideki rolü nedir anlamadım oysa mithat çiğköfteli kebablı bir dizide oynasa ne yakışırdı:asigim:
puhahha bu da iiydi :roflol:
salonun ortasında kamera olmasına gerek yok. sadece kapı girişine bakması yeterli eve kimin geldiğini anlaması için.
şu abonelikleri üstüne alma konusuna gelince daha öncedende dediğim gibi mithat ferhundeye artık güvenmiyor. vekaletide bilerek verdi. vardır düşündüğü bişeler. abonelik konusunuda hususi üstüne bastıra bastıra söylediğine göre vardır bi bildiği ;)

bencede mithat cook pis oyun oynuyor ferhundee :delphin: kapıda kavgalarını duydu üstüne kapak oldu olayalrın sositososito

puhahahaa cook ii yaaa :roflol:

puhahha bu da iiydi :roflol:

bencede mithat cook pis oyun oynuyor ferhundee :delphin: kapıda kavgalarını duydu üstüne kapak oldu olayalrın sositososito

notere gittiler ordaki belge de mi yalandi yani
resmi belge vekalet verildigine dair
o nolcak

Back
X