• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

ferhunde artık mithat ı gozden cikarmis, mithat geri geldiginde belki de eve bile almaz evi uzerine yaptigina gore...hahaha

sevketin ne plan yaptigini ben anlamis degilim, o uyuzdan akıllıca bisey de beklemiyorum ama bence bu dizi tum ailenin evlerine geri tasinmasiyla son bulacak gibi

sevket ferhunde ile yasamaya baslicak, alırıza felc olacak

bu arada dizinin baslarında hep fikrete evde kaldin diyorlardi, diger kizlar ondan once evlenmisti ama ilk once fikretin cocugu oldu buyuk konusmicaksin

dizi mayıs ayına uzatıldı şevketin ferhundeden alacağı intikam diziye renk katmadığından oğuz devreye girdi seslerini tf kaydediyorda dizi canlanıyor.:dance: mithat bunu duyunca ferhundeye tekme atamaz ferhunde tapuyu üzerine yaptıysa o tekmeler mithatı :roflol::roflol:diyorum mithata bol kebablı bir dizi lazım bu diziye gitmiyorrrrrrr :dilcikar:

ferhunde de bi zamanlar oguzla ceyda yı yakaladiginda sobe demisti elinde fotograf makinesiyle

ferhunde evi üstünemi almış benmi yanlış gördüm

e zaten bunun ipucunu gecen bolumde bariz bi sekilde vermislerdi
ikidebir tapuyu yanına al diyip durdu annesi su su,elektrik isleri icin arti vekalet
ferhundenin elinde tapu+vekalet vardi, eee daha ne beklesin

ha bence bi de sedef in milanodaki durumunu da gostermelerinin sebebi, onu tamamen saf disi etmediler...yani sedef uzaktayken , sevket ferhundeye gittikce yaklasiyor ama sedef orda sevketin ask acisina dayanamayarak geri donecek bence cunku cok mutsuz...sevket, ferhundenin elinden evi burda birlikte yasayacagiz falan diye alip sonra da sedefle evlenebilir, bu da bi ihtimal

Sedef i bi programda izlemiştim ıstanbul'dan büyük bir teklif alıp geri dönecek Sedef demişti..

geçenlerde yeşil elmaya konuktu bayağı eğlenceli geçti program gerçete italyadamı çekildi çekimler

ya lütfen bu vekalet işinde bi çapanoğlu olsunda ferhunde evi üzerine almamış olsun

ha bence bi de sedef in milanodaki durumunu da gostermelerinin sebebi, onu tamamen saf disi etmediler...yani sedef uzaktayken , sevket ferhundeye gittikce yaklasiyor ama sedef orda sevketin ask acisina dayanamayarak geri donecek bence cunku cok mutsuz...sevket, ferhundenin elinden evi burda birlikte yasayacagiz falan diye alip sonra da sedefle evlenebilir, bu da bi ihtimal

offf amma kötü olur o ferhunda cadısı için.olur mu olur ama ben bu şevkete güvenmiyorum hiç.evi alsa bile ferhunda aracılığı ile, ali rıza bey hayatta o eve bu şekilde dönmez. :umursamaz:

ayy ne kadar durgunlasmis bu topik.
demek buradada yaprak dokumu baslamiss.kaydirigubbakcemile3
neyse bu haftaki bolum yorumu ilk benden olsun:hulya:

bebek cok tatliydiii:ecrin_bebek:

ya leylanın mavi bluzundan bööö geldi başka bişi yokmu bunun her bölümde aynı şeyi giyiyor son 5 bölümdür,sedef yoksa o neydi adı ya onunlamı beraber olacak (bende amma fesatım )

Bencede Sedefle Yaman bey arasında bişeyler olur.
O aşamada ben Ferhundeyle Şevketin halini görmeyi istiyorum.
Ya bu ferhundenin ağız yapısı ne acayip.kaydirigubbakcemile3

son reklamdan sonrasını izliyemedim canım

şevket ferhundeyi aradı ,leylanın ona söylediği cümleleri nerden bildiğini sordu ferhundeyle konuştular,ferhundede tapuya bakarak bana bişey olmaz gibisinden cümleler kurdu orda bitti meşhur ferhunde bakışı ve fınısh oldu yania.s.

anammm bu ferhunde mithat karanın donunu bile alacak anlaşılan,yazık oldu mithata,iyi adamdı beee,keşke nurdan annemle evlenseydi,bencede yaman ve sedef arasında bişeyler olabilir,suprensesi canım bnde aynı şeyi söyledim evdekilere,leyla yıkayıp sıkıp giyiyor,gerçekten de bööö geldi:hulya:

ferhunde mithattan başka bişey almaz bence o evin peşindeydi onun için evlendi evide çalarak aldı diyim gizlice yapılmış olduğuna göre hırsızlık herşey beklenir bu ferhundeden yaman beyle sedefe gelince yemeğe çıkacaklar sarhoş olacaklar sedefi yaman bey evine götürecek o sahoşlukla beraber olacaklar yaman bey sedefin masumiyetine aşık olacak ama bu sadece bir senaryo tam terside olabilir senaristler ne yazacaklar bakalım cevriye hanımda süperdi yine ay bizim torunda bunlara benzerse naparız demeside komikti her hareketi komik bazen bunaltsada yanlış hareketleri olsada doğruları söylüyor

Back
X