bence en büyük vurgunu o yapacak sedefe çok özendi ya kesin yurt dışınada kaçacak hatta uyşturucu işine felan girer ee dizide hırsızlık var ahlaksızlık var bi bu eksikayşe mutlu olur diyorum dün salıverince umudum kalmadı :umursamaz::umursamaznunda psikolojisini bozdular yoldan çıkardılar
18 e gelmeden oda kocaya kaçarrrrrrrr:roflol::roflol:
ayyy mithata şevketmi haber verdiki acaba??
o am nasıl geldi oraya??
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kız alemsin vallaaaa....
benim klavye pille çalışıo..
onunda pili bitio..
bzaen yazdıklarımı kontrol etmeden gönderiorum..
düzelttim ama sen kapmışsın bile....
:roflol::roflol::roflol:
Tolga Karel'in ev sahibi isyan edip dava açtı.
Tolga Karel'in ev sahibi dilekçesinde şu iddialarda bulundu: "Yatak odasında bile perde yok! Her yaptığı görünüyor... Üstelik üç aydır kira vermiyor!"
'Yaprak Dökümü' dizisindeki 'Oğuz' karakteriyle şöhret olan Tolga Karel, gece hayatında yaşadığı 'alkol dozu yüksek' olayların ardından şu sıralarda da ev sahibi ile sorun yaşıyor. Günaydın'da yer alan habere göre, Beykoz'daki bahçe katının sahibi Ferhat Saraçoğlu, üç aydır kirasını ödemediğini iddia ederek Tolga Karel'e dava açtı. Beykoz Adliyesi'ne dilekçe veren Saraçoğlu, kiracısı hakkındaki şikayetlerini şöyle sıraladı:
MAHALLELİ YAKA SİLKTİ!
"Sevgilisiyle sürekli olarak kavga ettiği için artık aynı apartmanda oturamaz olduk. Bütün mahalle bunların kavgasından bıktı. Kirasını ödemediği gibi evinin hiçbir yerinde perde yok! Yatak odasında yaşadığı her şeyi sokaktan geçen herkes seyrediyor. Ayrıca evinde çıplak dolaştığı için mahalle halkı ondan yaka silkti. Bu konudaki uyarılarıma hiç aldırış etmedi. Kendisi anne ve babasını bile evden kovan bir insandır... Anahtar kullanmıyor, eve bahçe duvarından atlayarak giriyor. Bir an önce evimden çıkmasını istiyorum." Ev sahibi Saraçoğlu, bahçe katındaki dairenin fotoğraflarını çekerek mahkemeye kanıt olarak sundu. Fotoğraflarda Karel'in salonundaki dağınıklık dikkat çekiyor.
Bence Leyla ile Necla'yı karşılaştırırsak Leyla Neclaya göre çok daha suçlu ve daha düşüncesiz.
Çünkü Necla oğuzla çıktı önce ve nasıl olduğunu anlayınca Oğuz'u bıraktı. Sonra Leyla kızkadeşinin çıktığı adamla çıktı hatta yatağına girdi.Oysa Necla onu hep uyardı. Kızkardeşiyle çıkıp ayrıldığını bilebile bunu yapabiliyorsa o insana ne denir artık siz düşünün. Hemde gitti hamile kaldı evlenmeden hamile kalması başlıbaşına bir hata.Hemde Necla'yı sevdiğini bile bile Oğuz'dan hamile kaldı. Sonra evlendi boşandığı halde babasına binbir söz verdi dönmeyeceğim diye yine tam kurtuldu derken o adamla berber olmaya başladı ve yine hata üstüne hata yaparak hamile kaldı.
Necla ise Oğuz Leyla'yla evliyken kaçmaya kalktı ya bence yinede Leyla'nın yaptığı yanında az bile.Çünkü onun eski sevgilisiyle evlenebilen bir kardeşe ne yapılsa az gelir. Necla Cem'le evlenerek en iyisini yaptı tabiki. Hatta Leyla Oğuzla evlenince bide havalara girdi eski pembe mantosunu Necla'ya nasıl attı, ne oldum delisi oldu resmen.Kim ne derse desin Leyla başından hatalı ve beyninde büyük bir hasar var. Bide psikolojik tedavi görürken nerdeyse evli barklı kendinden kaç yaş büyük adamla evlenecekti.
Necla şimdi iş yaptığı adamla evlense bile hiç olmazsa iyi biriyle evlenmiş olcak adam gösterdiklerine göre kötü değil yani.Maddi manevi iyi bir insan.Ama o Leyla daha da çeksin inşallah kardeşinin eski sevgilisine o gözle bakabilmiş ya gözümde hiçbir değeri yokklava:
Necla sütten çıkma ak kaşık değil tabiki oda zengin olunca havalara girdi ama Leyla başından beri hata üstüne hata yapıyor. Birde ben hırsızlık yapmadım,kardeşimin kocasını elimden almadım diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Peki kardeşinin sevgilisiyle çıkıp hamile kalan da benim o zaman töbe töbeee
müjde hanımlar ferhunde mithatta öyle bi dayak yiyoki fragmanı izlemedim ama küçük ekrandagördüm boğuyodu kadını
müjde hanımlar ferhunde mithatta öyle bi dayak yiyoki fragmanı izlemedim ama küçük ekrandagördüm boğuyodu kadını
Bence Leyla ile Necla'yı karşılaştırırsak Leyla Neclaya göre çok daha suçlu ve daha düşüncesiz.
Çünkü Necla oğuzla çıktı önce ve nasıl olduğunu anlayınca Oğuz'u bıraktı. Sonra Leyla kızkadeşinin çıktığı adamla çıktı hatta yatağına girdi.Oysa Necla onu hep uyardı. Kızkardeşiyle çıkıp ayrıldığını bilebile bunu yapabiliyorsa o insana ne denir artık siz düşünün. Hemde gitti hamile kaldı evlenmeden hamile kalması başlıbaşına bir hata.Hemde Necla'yı sevdiğini bile bile Oğuz'dan hamile kaldı. Sonra evlendi boşandığı halde babasına binbir söz verdi dönmeyeceğim diye yine tam kurtuldu derken o adamla berber olmaya başladı ve yine hata üstüne hata yaparak hamile kaldı.
Necla ise Oğuz Leyla'yla evliyken kaçmaya kalktı ya bence yinede Leyla'nın yaptığı yanında az bile.Çünkü onun eski sevgilisiyle evlenebilen bir kardeşe ne yapılsa az gelir. Necla Cem'le evlenerek en iyisini yaptı tabiki. Hatta Leyla Oğuzla evlenince bide havalara girdi eski pembe mantosunu Necla'ya nasıl attı, ne oldum delisi oldu resmen.Kim ne derse desin Leyla başından hatalı ve beyninde büyük bir hasar var. Bide psikolojik tedavi görürken nerdeyse evli barklı kendinden kaç yaş büyük adamla evlenecekti.
Necla şimdi iş yaptığı adamla evlense bile hiç olmazsa iyi biriyle evlenmiş olcak adam gösterdiklerine göre kötü değil yani.Maddi manevi iyi bir insan.Ama o Leyla daha da çeksin inşallah kardeşinin eski sevgilisine o gözle bakabilmiş ya gözümde hiçbir değeri yokklava:
Necla sütten çıkma ak kaşık değil tabiki oda zengin olunca havalara girdi ama Leyla başından beri hata üstüne hata yapıyor. Birde ben hırsızlık yapmadım,kardeşimin kocasını elimden almadım diye kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.Peki kardeşinin sevgilisiyle çıkıp hamile kalan da benim o zaman töbe töbeee
Yeni fragman ciktimi? Ben bulamadim ya.. bilmiyorumkismile
ferhunde bi dolap çevirip mithatın boğazına yapışır kesin böyle bir durumda bile
zeytinyağı gibi üste çıkar ihihihi :):)
sen beni takip mi ediyodun mithat , ben seni denedim diye :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?