138. Bölüm Özet
Mithat ihanetin hesabını soruyor
Şevket’in intikam oyununu sonuca ulaşır ve Mithat Kara, Ferhunde’nin ihanetini gözleriyle görür. Ferhunde’yi büyük bir öfke patlaması yaşayan Mithat’ın elinden yine Şevket kurtarır. Ölümden dönen Ferhunde, gecenin karanlığında ortadan kaybolurken, Mithat Kara yaşadıklarıyla büyük yıkıma uğramıştır.
Şevket yaşanılan ağır gecenin ardında kimseyle yüzleşecek gücü kendinde bulamaz ve Leyla’ya gider. Olayları öğrenen Leyla, Ferhunde’nin artık daha tehlikeli olacağı konusunda Şevket’i uyarır.
Ali Rıza Bey’in inşaatta kalmaya devam etmesinin üzüntüsü tüm ailede yaşanırken, Tahsin’in Ali Rıza Bey’i eve döndürmek için harcadığı çaba sonuçsuz kalır. Hayriye Hanım bir süre daha Necla’da kalmaya kararlıdır. Ev sahibinin oturdukları evi boşaltmasını istediğini öğrenmesi Hayriye Hanım’ın o evle bağlarının tamamen kopmasını sağlar.
Ferhunde’nin Şevket’e karşı öfkesi dinmek bilmemektedir. Hesaplaşmak için inşaata gittiğinde Ali Rıza Bey’le karşılaşması olayların daha da büyümesine neden olur. Ali Rıza Bey, Şevket’in Ferhunde’ye oynadığı oyunu öğrenince büyük tepki gösterir. Hayal kırıklıkları içinde yalnızlığına sığınan Ali Rıza Bey, gecenin karanlığında büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğundan habersizdir.
ferhunde inşaatla beraber alirıayıda yakıcak galiba
çünkü o inşaatta kalıyoduu
Sevket hic zekice bir plan yapmadi :mymeka:
Mithata haber verecekti ama kendisi de numara yapip
haberi yokmus gibi davranacakti.. Ya da buna benzer bisey..
Uzatacakti bu intikam isini, evini, herseyini alacakti alsanaalsanasmile
Dimdizlak kalacakti ortalikta Ferhunde.. :hulya:
Kendisini simdi nasil koruyacak bakalim Sevket :umursamaz:
eski şevket olsa öyle yapardı
bu şevket çok saf çıktı
Affedersiniz de saf degil mal cikti resmen.
Ask ve ceza'da "sevketi" gorunce daha cok anladim nekadar yakistigini eski rolune
bu hodukten birsey olmaz ya, bir sene olacak hala eski sevketi aratiyor.
Ask ve ceza'da "sevketi" gorunce daha cok anladim nekadar yakistigini eski rolune
Hadi az kaldı. İyice meraklandık. En çok Mithat'ın Ferhunde'yi gırtlakladığı anı merak ediyorum. eyvahedigeldismile
Bi kere Oguz Ferhunde'yi fena benzetmisti kaydirigubbakcemile3
O sahneler ne guzeldi ya kaydirigubbakcemile2
Mithat ama o kadar gaddar olmaz, zaten Sevket kuraracakmis Mithat'in elinden :umursamaz:
Sanane demi, intikamini aldin, cek git.. Adam oldursun kaydirigubbakcemile
aliş amca hemen duydu bu ferhunde olayını bu adam herşeyi en son öğreniyordu ohaoldumsmile
''bir kadının onuruyula oynadın!! diyor ne onurlu bir kadındır ferhunde
okadar onurlu ki gece tüm onuruyla seni yakmaya gelecek :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?