Yaprak Dökümü - Kanal D

aptal şevket,ferhundeyle dans edilirmi hiç?? Anasını ağlatacak ferhunde onun. ıntikamda intikam olsa bari :umursamaz: noldu en fazla mithattan ayrılıyo,çokta tın onun için,zaten istemiyodu adamı,evde onun üzerinde.Kaybedecek bişeyi yokki.Olan avanak şevkete oldu yine.
En komiğide bahtsız bedevi Alirıza hala "ben nasıl bakarım insanların yüzüne şimdi" diye vahlanıyo.Apduş bu yaa.Şimdiye kadar nasıl baktıysan okadar olayın üzerine şimdide öyle bakarsın işte. Alışmışsındır nasıl olsakaydirigubbakcemile3 hala insanların yüzü diyo yaa
:mymeka:

138. Bölüm Özet

Mithat ihanetin hesabını soruyor

Şevket’in intikam oyununu sonuca ulaşır ve Mithat Kara, Ferhunde’nin ihanetini gözleriyle görür. Ferhunde’yi büyük bir öfke patlaması yaşayan Mithat’ın elinden yine Şevket kurtarır. Ölümden dönen Ferhunde, gecenin karanlığında ortadan kaybolurken, Mithat Kara yaşadıklarıyla büyük yıkıma uğramıştır.
Şevket yaşanılan ağır gecenin ardında kimseyle yüzleşecek gücü kendinde bulamaz ve Leyla’ya gider. Olayları öğrenen Leyla, Ferhunde’nin artık daha tehlikeli olacağı konusunda Şevket’i uyarır.
Ali Rıza Bey’in inşaatta kalmaya devam etmesinin üzüntüsü tüm ailede yaşanırken, Tahsin’in Ali Rıza Bey’i eve döndürmek için harcadığı çaba sonuçsuz kalır. Hayriye Hanım bir süre daha Necla’da kalmaya kararlıdır. Ev sahibinin oturdukları evi boşaltmasını istediğini öğrenmesi Hayriye Hanım’ın o evle bağlarının tamamen kopmasını sağlar.
Ferhunde’nin Şevket’e karşı öfkesi dinmek bilmemektedir. Hesaplaşmak için inşaata gittiğinde Ali Rıza Bey’le karşılaşması olayların daha da büyümesine neden olur. Ali Rıza Bey, Şevket’in Ferhunde’ye oynadığı oyunu öğrenince büyük tepki gösterir. Hayal kırıklıkları içinde yalnızlığına sığınan Ali Rıza Bey, gecenin karanlığında büyük bir tehlikenin yaklaşmakta olduğundan habersizdir.

ferhunde inşaatla beraber alirıayıda yakıcak galiba
çünkü o inşaatta kalıyoduu

aliş amcama bişicikler olmazzzzzzz
:roflol::roflol:

Sevket hic zekice bir plan yapmadi :mymeka:
Mithata haber verecekti ama kendisi de numara yapip
haberi yokmus gibi davranacakti.. Ya da buna benzer bisey..
Uzatacakti bu intikam isini, evini, herseyini alacakti alsanaalsanasmile
Dimdizlak kalacakti ortalikta Ferhunde.. :hulya:
Kendisini simdi nasil koruyacak bakalim Sevket :umursamaz:

salak şevket herşeyi yüzüne gözüne bulaştırdı ferhundenin gazabındankorksun artıkeyvahedigeldismile

eski şevket olsa öyle yapardı
bu şevket çok saf çıktı

Affedersiniz de saf degil mal cikti resmen.
Ask ve ceza'da "sevketi" gorunce daha cok anladim nekadar yakistigini eski rolune
bu hodukten birsey olmaz ya, bir sene olacak hala eski sevketi aratiyor.

Son düzenleme:
Affedersiniz de saf degil mal cikti resmen.
Ask ve ceza'da "sevketi" gorunce daha cok anladim nekadar yakistigini eski rolune
bu hodukten birsey olmaz ya, bir sene olacak hala eski sevketi aratiyor.

aynen ya.adam torpilli herhalde.böyle oyuncu mu olur

hakeetn eskisi süperdii ..bu tam malçıktııı...tutuk bi oyunculugu var...hıyar gbii bakıyoo bide..ve intikamıda olmadı..ferhunde iyice ateşlenicekk kork şevkettttaklinialirimsmile

off şu dizi bitsin artık.artık yeni cümleler bile kuramıyorlar hep aynı laflar.birde şu leyle herşeyin başı asıl o leyle sanki oğuz bunu çokmu seviyordu evlendikleri zaman bile kıza ne kadar kötü davrandı.bide her fırsatta oğuzla yatmazmı bu kadar terbiyesiz salak olmaz insan. tamam neclanında hataları var ama o enazından akıllı .leyle tutturmuş oğuz oğuz diye bide çocuk yapıyor .şevketin başınıda leyle yaktı şimdi şevket ferhunde leyle nin hamile olduğunu ali rıza amcaya sölicek diye gitti aklı sıra intikam aldı.

ali rıza bey ferhundeye kafa tutacağına kızı leylaya baksın önce.
ferhunde ona hiç saygısını eksi etmedi,ben olsam onu dışlamazdım.kızları sonuçta melek değil.

Hadi az kaldı. ıyice meraklandık. En çok Mithat'ın Ferhunde'yi gırtlakladığı anı merak ediyorum. eyvahedigeldismile

Hadi az kaldı. İyice meraklandık. En çok Mithat'ın Ferhunde'yi gırtlakladığı anı merak ediyorum. eyvahedigeldismile

Bi kere Oguz Ferhunde'yi fena benzetmisti kaydirigubbakcemile3
O sahneler ne guzeldi ya kaydirigubbakcemile2
Mithat ama o kadar gaddar olmaz, zaten Sevket kuraracakmis Mithat'in elinden :umursamaz:
Sanane demi, intikamini aldin, cek git.. Adam oldursun kaydirigubbakcemile

aliş amca hemen duydu bu ferhunde olayını bu adam herşeyi en son öğreniyordu ohaoldumsmile
''bir kadının onuruyula oynadın!! diyor ne onurlu bir kadındır ferhunde
okadar onurlu ki gece tüm onuruyla seni yakmaya gelecek :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

Adam hala hariçten gazel okuyor ya deli oluyorum yaa... Amcamın dünyası kaymış hala Ferhunde'nin onurunu düşünüyor. Biri Ali Rıza'yı gerçek aleme döndürsün lütfen lmaz:

sanırsam adamın(mithatın) onuruyla diyor ferhundenin onurunu demiyor hem ne yapmışta onuru olacakmış ali rızanın gözünde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…