Yaprak Dökümü - Kanal D

yaffff kardan dolayı çanak çekmiyor..
internette takılıp duruyor...
izleyemeyeceğim yaaaağğğğğğ

bende neclayı anlamıyorum yaaa koca evde yalnız yaşıyor annesine bende kal demiyor uyus şey
fikret diyor bana gelin diye demekki fikret yalnız yaşasaydı çoktannnnn alırdı annesigili yanına.neclada ali sarperi alır artıkınsempatiksalakcinni

şu necladan zerre kadar fayda yok ailesine. tutturmuş bi "üzerimde yeterince yük var" teranesi,sanki yabancıymışlar gibi davranıyo

aptal şevket tanıyamamış ferhundeyi hala,bişey yapamaz artık ayaklarındaydı ama gördü ferhundenin neler yapabileceğini.Şimdide bittim ben diye hayıflanıyo

yandın sen şevket,nasıl telafi edicen o kadar insanın zararını bakalım. Ferhunde gibi bi cin akıllıya o küçücük beyniyle tuzak kurup intikam aldı güyaalsanaalsanasmile

ayy su necla da fazla havalandı.keske herşeyini alsalar elinden de,babaevine dönmek zorunda kalsa..abisi orda kıvranıyo,yardım etmeyi bırak,teselli bile etmyo

Yazık Şevket'e ya. Zavallı...Sen kim Ferhunde'ye oyun oynamak kim?
Olan hep garibanlara oluyor zaten. Necla da ihale üstüne kalacak diye üç buçuk atıyor.
Leyla'ya helal olsun ama nasıl destek verdi ağabeyine...

Necla artik ailesinde olan olaylardan dolayi utanmaya basladi..her ufak sorunda necla'ya kosuyorlar..

Kiz da bir yerde hakli,kemal bey'e babasinin hastanede oldugunu söyleyemedi tabiiki..

şimdi leylada gider köşke oturur annesini babasınıda yanına alır buda nejlaya kapak olur:)))

evet sezon başlarken oguz gezdiriyordu alırızayı.
eee ne demişler büyük dostluklar kavgalarla başlarmış:))
yakında kanki olurlar hehe

aptal şevket tanıyamamış ferhundeyi hala,bişey yapamaz artık ayaklarındaydı ama gördü ferhundenin neler yapabileceğini.Şimdide bittim ben diye hayıflanıyo

şevket aptal ki ne aptal ferhundeden değilde kendinden intikam almış oldu.gerçi şevketide sevmemde.bu alirızada 9 canlı çıktı be ölmedi gitti onların yerinde biz olsak şimdi yoktuk galiba

evin tapusunun ferhundede olduğunu duyunca mithat mors oldu kaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…