Yaprak Dökümü - Kanal D

Ali Rıza beyin yattığı hastane Cemin ve Sarpın babasının öldüğü hastane hem para yok hem özel hastanede yatıyor

Aslında şöyle bir dikkat edince pek çok saçmalık çarpıyor göze.
Onca yoklukta özel hastane...
Bir vekaletle evi üstüne alma...
Daha düşünsek neler buluruz kimbilir.
Dizileri bu kadar uzatırlarsa arada saçmalıyorlar işte.

Ali Rıza beyin yattığı hastane Cemin ve Sarpın babasının öldüğü hastane hem para yok hem özel hastanede yatıyor

Gördüğümde ilk sölediğm şey yuh oldu akannehir
Alman hastanesi sanırım..
Bi gecelik ücreti ne kdardır acaba?:hulya: Bari Ali rıza çıkınca bu hstanenin parasını ödemekde zorlansnlrda biraz inandırıcı olsun:hulya::hulya:

Alman Hastanesi.Aşkı Memnuda orada çekiliyordu.Annem her gittiğimizde sen burada doğdun bak diye söylediği için kafama kazındı valla.a.s

necla da hiç elini cebine atmıyor sinir olmaya başladım baksanıza abisine bu durumda inşaatı bitiremezsin diyor.hiç ben yardım ederim üzülme falan yok..bu arada oğuzun yaptıgı işi tam anlayamadım bi ara şantajcı sandım ama o da değil galiba

evi oguz alacak bence

bende neclaya delı oluyorum pıntı cadı anasını bıle ıstemıyor evıde bırde leylaa yuklenıyor sureklı kendı yaptıklarını unutup

Mithat bey elbiseleri camdan aşağıya attı her biri ağaç dallarına takıldı birer birer yerleştirdikleri nasıl belli zemuszemus güzelim ayakkabılar elbiseler yerlerde gidip de toplayasım geldi valla bayanssulusmile

Bence de uzamaya basladi dizi, ama cok seviyorum, emme icine ediolar, sakiz gibi buyuyor lastik olarakdan, artik baska diziler baslasin, boyle ama degisik kisilerle, bilmem iste, zaten hersey icinde sacma sapan oldu ...

hakkaten iyice saçma olmaya başladı dizi ama genede gözümüzü kırpmadan izliyoruz, ferhundeden ben her kötü durumda bir çalım yapıp sıyrılır diye bekliyorum,necla cadısıda beni sinir ediyor ben abi hallederiz der diye bekliyorum cadaloz daha sinirli sinirli çantasını koltuğa vuruyor :1shok:
bu sezon bitseydi bizde rahatlasaydık bu karakterler yüzünden sinir sahibi olduk yavvvklava:

Artık bu dizinin bu sezon finish demesi gerekli.Hayriye hanım cevriye teyzemide geçti ali sarpere nasıl alıcı gözüyle bakıyor Köşküde oğuz alıp leylanın üstüne yapacak gibi geliyor

diziyi hala nasıl izliyorum kendime hayret ediyorum laelaelaelaelae
mittat fırlatmış elbiseleri ama hiç fırlatılmış gibi değil :mymeka: düpedüz asmış nan sütyen felanda var nadar ayıp
hastane çok lüks valla biraz saçma oluş ama neclanın müşterisi ile karsılaşma olsun diye sanırım o hastaneye yatırdılar sempatiksalakcinni
neclayı fena dövesim var alsanaalsanasmile Allah böyle evlat nasip etmesin kimseye
Leylaya karşı ne kadar güçlü :mymeka: halbuki herseyi mahveden o
para varya kızda hayrıye ana zaten kimde para varsa onu sever
oğuza yakında oğlum dicek az kaldı sengözlerimebaksanab

annemle benmde içim gitti iç çamaşrları bile yerlerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…