evet fikret biraz suratız ama diyorsunuzki tahsinde fikretin ailesini çok çekti.iide fikret öle bikaynanayı 3 tane çocuğu sesini hiç çıkarmadan hizmetlerine koştu .Allahışkıan aranızda kim cevriye gibi kadını hiç cevap vermeden idare edersiniz.benec tahsinin gidip dükkanda yemek yemesi falan hiç hoş değil
Bence bu kez Tahsin ayıp etti..Tamam 1 kereliğine dışarı çıktı, buna Fiko'nun bozulmaması lazım..Ama Fikret yemeğe çıkalım mı diye sormak için aradığında Tahsin çok ukalaca konuştu, lafları kızın ağzına tıkadı..Ayrıca Tahsin Fikret'in aile sorunlarından nasıl bıkıyor anlamadım? Gelip onlarda mı kalıyorlar, hayır.Birkaç günlüğüne Ayşe geldi, o da çok mu geldi Tahsin'e?
Cevriye evden çıkmıyor ya Fikretcim ne yapsın?
Şunu da söyleyeyim, Fikret evet soğuk bir kadın, ama yapısı bu..Bütün evin işi onda, nasıl gülsün kadın.Ayrıca yeni doğum yapan kadın evde yalnız bırakılır mı, zaten hassas döneminde..Tahsin'e hiç yakıştıramadım :umursamaz:
baska eve tasindilar ne degistiki...cevriye sadece yatmaya gidiyor kendi dairesine...yine bekciligini yapiyor tahsinle fikretin...utanmazsa yatak odasinada bekcilik yapacak..kadin kafayi yemis..basina vurmus kocasizlik.kaydirigubbakcemile3.
he yaaa bi ara ne güzel kendine bi aşk böcüü bulmuştu cevriye hanım.
nasıl mutluydu kimseyle uğraşmıyordu.
şu izdivaçlardan neyim bi ihtiyar dede bulup koysalarya yaprak dökümüne :roflol::roflol:
cocuk agliyor tahsin bey parmagini bile oynatmiyor..herseye fikret kosturuyo..nasil gülsünkü böyle bir aile ortaminda...ayrica tahsinin hic söz etme hakki bile yok..fikretin ailesini basa kakiyo...sanki onlarin yaninda yasiyo..yada bir durum oldugunda faydasi dokunuyo...ama fikret cevriye cadisini hergün cekmek zorunda..cadi cevriye dogru söylüyo ama...baska gelin olsa cevriyeyi cekemez..ben mesela aslaa cekmem..birde tahsin bey en son tartismanin lafini yapip uzatiyo hala...böyle durumlari görünce sükrediyorum..gerci film ama hayatta yasanan seyler....esim mesela en son tartismada olan sözleri tekrar etmez ..unutur siler..yeni sayfa acar...evlilik fedakarlik ister..öyle her tartismada gecen söz tekrarlanirsa o evlilik nereye kadar sürer..tekrar tekrar tartismalara sebep olur..yuvada huzur, sevgi, saygi kalmaz...
baska eve tasindilar ne degistiki...cevriye sadece yatmaya gidiyor kendi dairesine...yine bekciligini yapiyor tahsinle fikretin...utanmazsa yatak odasinada bekcilik yapacak..kadin kafayi yemis..basina vurmus kocasizlik.kaydirigubbakcemile3.
yada dizinin Yöneticisine rica etsekde izdivac programina gönderse cevriye hanimi..:roflol:he yaaa bi ara ne güzel kendine bi aşk böcüü bulmuştu cevriye hanım.
nasıl mutluydu kimseyle uğraşmıyordu.
şu izdivaçlardan neyim bi ihtiyar dede bulup koysalarya yaprak dökümüne :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?