Yaprak Dökümü - Kanal D

tamam hiç hoş değil tahsinin yaptığıda...ama fikret hepsini bilerek evlendi..tahsin onun ailesini tanımıyorduki..baştan kabullensin...CADIARZU

Burda tahsinde suçlu,fikrette,cevriyede tek bi kişide değil.ama bu üçüde suçlarını kabul etmiyolar,evliliği,ortamı düzeltelim demiyorlar bence

ayy strese giriyorum artik bu diziyi izlerken
hepsi ayri bi derttt

Bence bu kez Tahsin ayıp etti..Tamam 1 kereliğine dışarı çıktı, buna Fiko'nun bozulmaması lazım..Ama Fikret yemeğe çıkalım mı diye sormak için aradığında Tahsin çok ukalaca konuştu, lafları kızın ağzına tıkadı..Ayrıca Tahsin Fikret'in aile sorunlarından nasıl bıkıyor anlamadım? Gelip onlarda mı kalıyorlar, hayır.Birkaç günlüğüne Ayşe geldi, o da çok mu geldi Tahsin'e?
Cevriye evden çıkmıyor ya Fikretcim ne yapsın?
Şunu da söyleyeyim, Fikret evet soğuk bir kadın, ama yapısı bu..Bütün evin işi onda, nasıl gülsün kadın.Ayrıca yeni doğum yapan kadın evde yalnız bırakılır mı, zaten hassas döneminde..Tahsin'e hiç yakıştıramadım :umursamaz:

cocuk agliyor tahsin bey parmagini bile oynatmiyor..herseye fikret kosturuyo..nasil gülsünkü böyle bir aile ortaminda...ayrica tahsinin hic söz etme hakki bile yok..fikretin ailesini basa kakiyo...sanki onlarin yaninda yasiyo..yada bir durum oldugunda faydasi dokunuyo...ama fikret cevriye cadisini hergün cekmek zorunda..cadi cevriye dogru söylüyo ama...baska gelin olsa cevriyeyi cekemez..ben mesela aslaa cekmem..birde tahsin bey en son tartismanin lafini yapip uzatiyo hala...böyle durumlari görünce sükrediyorum..gerci film ama hayatta yasanan seyler....esim mesela en son tartismada olan sözleri tekrar etmez ..unutur siler..yeni sayfa acar...evlilik fedakarlik ister..öyle her tartismada gecen söz tekrarlanirsa o evlilik nereye kadar sürer..tekrar tekrar tartismalara sebep olur..yuvada huzur, sevgi, saygi kalmaz...

Son düzenleme:

Katiliyorum..

Tahsin kendi is yerinde alem yapiyor, halbuki evde sofra'da cocuklari, karisi, annesi bekliyor.
Cok sykyldiysa Fikret'e acilsin, boyle boyle bunaldim, bas basa konusup cozelim diye..
Sadece Fikret cabaliyor o haliyle.. Birde alingansin diyor, ailesi konusunda kalbini kiriyor.. alsanaalsanasmile

Kimse ailesini secemiyor. Bu Fikret icinde Tahsin icinde gecerli. Tahsin iyice boslamaya bosladi ailesini, bari arayi dengeliyordu annesi konusunda..

Tasindilar yinede Cevriye baslarinda :umursamaz:

tahsin fikretin sorunlu ailesi ile ilgileniyor:hulya:
fikrette tahsinin sorunlu annesiyle:hulya:
TENCERE DİBİN KARA BENİMKİ SENDEN KARA hesabı anlaşıyorlardı
:roflol::roflol::roflol:

baska eve tasindilar ne degistiki...cevriye sadece yatmaya gidiyor kendi dairesine...yine bekciligini yapiyor tahsinle fikretin...utanmazsa yatak odasinada bekcilik yapacak..kadin kafayi yemis..basina vurmus kocasizlik.kaydirigubbakcemile3.

baska eve tasindilar ne degistiki...cevriye sadece yatmaya gidiyor kendi dairesine...yine bekciligini yapiyor tahsinle fikretin...utanmazsa yatak odasinada bekcilik yapacak..kadin kafayi yemis..basina vurmus kocasizlik.kaydirigubbakcemile3.

he yaaa bi ara ne güzel kendine bi aşk böcüü bulmuştu cevriye hanım.
nasıl mutluydu kimseyle uğraşmıyordu.
şu izdivaçlardan neyim bi ihtiyar dede bulup koysalarya yaprak dökümüne :roflol::roflol:

şu izdivaçlardan neyim bi ihtiyar dede bulup koysalarya yaprak dökümüne :roflol::roflol:

aklinialirimsmileaklinialirimsmile

katılıyorum...

bu güne kadar değişen tek bir şey var o evde...
fikret doğum yaptı ..hassas ve zorlu bir dönemden geçiyor..
7 aylık kızım var bazen camı açıp aşşa sarkıyorum nefes alamıyorum...
ki onun başında 3 çocuk birde zopalık kaynana var..ah tahsin ah benim koca olcan beynünü delerim klava:

yaa o yılan ferhundeye ne demeli odaa yine konağın karşısında ev buldu yine işler karışacak.
Bu yılan ıslah olmaz anacığım her işide rast gidiyor ben anlamadım bu işten..

Fikrete gercekten hic nefes aldirmiyor, Kadincagiz kendi evinde rahat edemiyor valla
Fikret kalkiyor, Cevriye hoop arkasindan, napiyosun hazirlaniyormusun, yinemi telefon elinde, yok Tahsin yinemi tavernada.. beynini kemirip duruyor.. alsanaalsanasmile

Ben susamazdim gercekten, cocuklarin duyamayacagi sekilde koseye ceker bi guzel konusurdum, gerci laftan anlamaz ama evliligime boyle mudahele ettirmezdim. :hulya:

Yangina korukle gidiyor, insanin icine zorla suphe sokuyor.alsanaalsanasmile

Birde Tahsini arayip, sonra bizim hizmetimizi kim yapar diyor akannehir

her defasında izlemicem desemde kendimi alamıorum izlemekten bile bile işkence ediorum kendime bu arada neclaın abisini gören cemin annesi nasıl ardırdı gözlerini öle o neydi yaw bilmiyorumkismile necla da hiç abisine demio borçlarını ben kapatırım sen inşaata devam et die sanki kendi parası cemin parasıyla sefa sürerken ali sürpüntüsüylede oynaşıo ohh haftasonunada yurtdışına gitcekler bi de necla hamile kalır alın size bi olay daha zemuszemus

yada dizinin Yöneticisine rica etsekde izdivac programina gönderse cevriye hanimi..:roflol:

Yaprak Dökümü 144. Bölüm Fragmanı [HQ] fragramı koyamadım yaa..

Son düzenleme:
yaziklar olsun..bi tahsin kalmisti yamukluk yapmayan...bebekleri olacagi günümü beklemis...önceden nerdeymis..birde fikret 3 cocuguna bakti annelik yapti...yere bakan yürek yakan sinsi herif..:tomato:
simdi o hanfendi baksin cocuklarina..cevriye cadisinin kahrini o ceksin...cevriyede muradina ersin..kina yaksin ellerine..

ayyy tahsin tokadı yedi anasından
helal olsun sana cevriye cadısı
40 yılın başında işe yaradın
fikret baabevine
tabii ev bulabilirse
hain tahsin senden de gıcık kaptım bi adam seni bilirdim
ali rıza bey de yine bu bölüm de yeterrrrrrrrrrrr dio
zaten başka bi laf da bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…