Yaprak Dökümü - Kanal D

hahaha:)) allah iyiliğini versin koptum sıfatlara...

konsolos fikret ehehhekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

harfi harfine katılıyorum arkadaşım bu diziden artık bayy geldi yeni dizilerde gözüm benim, fragmana bakınca bile üstüme bir karabasan çöküyor sanki çarşamba olunca sanki evime sıkıntı giriyor yine ne olacak diye kendimi sıkıyorum diziyi izlerken derdim ne canım değiştir kanalı gitsin

hayr o fikretle ömür nasıl gecer yaa insan bi güler yüz gösterir demi yaa birde fragmanda bi artistlik yapıoki sormayın ulan adam senin seneleerdir ailenle uğraşıp duruyo gıkı çıkmıo iki laf etti die adaama demediğini bırakmadı bee hepsi salak bunların bi hayriye süper veriyo lafı verio gazı ohh içlerinde en rahatı o diğerleri susacaz die çatlayıp gidecekler onun umrunda deil :)))

ben bugün neyyire daha bi gıcık oldum:mymekaencereden bakıp bakıp duruyo kim gelmiş diye görüyorsun ferhunde var hala niye bakıyosun möööö gibi gir içeri haklı ferhunde bağırmakla hem korkuyosun hemde izliyosun,kimse istemez yani gözetlenip durmayı.ana-kız cama yapıştılar adeta.alsanaalsanasmile sedef gitti de anası hala yapışık bide hemen lafı taşıyo hayriyeye hem rahatsızlar ferhundeden hemde yanaşıp ilgileniyolar.

aynen katılıyorum..bi de her şeyi kızına taaa İtalyalara yetiştiriyo ya..
kızını koşa koşa oralara sırf bunlardan uzak olsun diye yollamamışmıydı bu kadın..:1ninca:

Necla o igrenc sarperden neden hoslaniyor anlamiyorum, ne cok seviyormus cemi meger ispatladi hemen.
Fikretde cok üstüne gidiyor tahsinin, onun yapacagi sey sadece evdeki kiz bir kac saat cocuga bakacak iyi bir uyku cekecek, sonrada biraz gülümsüyecek oldu bitti iste adam daha fazlasini istemiyorki senden.
Ha birde ha bire ailesinin derdini tasimayacak, sonucta onlarin derdi tasasi bitmek bilmiyor, iyilikdende anlamiyorlar zaten herkes bildigini okuyor, hepsi birer egoist kimsenin kimseyi düsündügü yok, sadece bana dokunmayan yilan bin yil yasasin düsüncesiye hareket ediyorlar.
Oguza birsey olursa Leyla ama sap gibi kalacak ortada nikah yok birsey yok, babasi gibi ancak büyük büyük konusuyor, nikah lazim degilmis, gerizekali ya

aynen katılıyorum..bi de her şeyi kızına taaa İtalyalara yetiştiriyo ya..
kızını koşa koşa oralara sırf bunlardan uzak olsun diye yollamamışmıydı bu kadın..:1ninca:

sözde uzaklaştırmaya çalışıyor.eee herşeyi yetiştirdikten sonra ne anlamı kaldı italyanın:sm_confused: varya bunlar o ferhundenin yaptıklarını hakediyor.basit insanlar böyle şeylerden eğleniyorlar.

ay Allahım yaaa necla o çirkin ötesi ali sarperde ne buluyor yahuuu ...
cemin tırnağı olamaz sakallı bücür ...
ayşeden nefret ediyorum en en en başından beri bu kız küçücükkende böyle gıcıktı hala aynı lafa karışan laf dinleyen çok soru soran laf taşıyan ...

hayriye desen elimi tvye sokup boğasaım geliyo.
vita aynı şeyi bende düşündüm oğuz ölür kalırsa ceyda yaşadı valla köşk möşk hep ona kalır.
leylada don paça sokakta kalır ağlak ağlak...
nikah lazım değil diyo salak şey ....

ay bitsin artık şu dizi hepsi ferhundenin yaptığı herşeyi hakediyorlar gerçekten....

ferhunde yeni ev buldu kendine hemde eşki evin tam karşısında annesinde istemiyo galiba ev bana yeter dedi

fikretin bu aile sevgisi nasıl depreşti....ayrıca ailesinden kaçmak için tahsinle evlenende kendi...şimdi onlar için kocasıyla kötü oluyor kime güveniyorsa...şimdi tahsin öyle söylese fikret nasıl kıyametler koparır...haa unutmadan paraları yok ama ayşede maşllah hergün değişik renklerde hırkalar giyiyo..fisfisfis

alır çocuğunu o da neclanın evine çöreklenir şekerim.
nasıl olsa neclanın ev yolgeçen hanı oldu.
onamı güvenir ne?
demiyo ki annemlerin başını sokacak yeri yok naparım ne ederim diklenip duruyor..

en mutlu anında bile yüzü gülmüyor hakkatten erkek olsam almam fikret gibi bi eşi.
ne soğuk ne donuk....

evet fikret biraz suratız ama diyorsunuzki tahsinde fikretin ailesini çok çekti.iide fikret öle bikaynanayı 3 tane çocuğu sesini hiç çıkarmadan hizmetlerine koştu .Allahışkıan aranızda kim cevriye gibi kadını hiç cevap vermeden idare edersiniz.benec tahsinin gidip dükkanda yemek yemesi falan hiç hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…