ayyy hakkaten gazaplara boğulduk yaa bu nasıl dizi böyle yaaa ağlak hayriye böğürük necla sümsük şevket konsolos fikret ağır kaşar ferhunde ispiyoncu ayşe acıların kızı sedef ayyy diziye ve karakterlere bak boğuluyorum vallaha hakkaten fragmanla izlemiş gibi yetinilebiliyo artık....
bende uyuz oluorum neclaya bide o iğrenç ağlama sesi yokmu ağlıo mu gülüomu belli değil
ayyy hakkaten gazaplara boğulduk yaa bu nasıl dizi böyle yaaa ağlak hayriye böğürük necla sümsük şevket konsolos fikret ağır kaşar ferhunde ispiyoncu ayşe acıların kızı sedef ayyy diziye ve karakterlere bak boğuluyorum vallaha hakkaten fragmanla izlemiş gibi yetinilebiliyo artık....
ben bugün neyyire daha bi gıcık oldum:mymekaencereden bakıp bakıp duruyo kim gelmiş diye görüyorsun ferhunde var hala niye bakıyosun möööö gibi gir içeri haklı ferhunde bağırmakla hem korkuyosun hemde izliyosun,kimse istemez yani gözetlenip durmayı.ana-kız cama yapıştılar adeta.alsanaalsanasmile sedef gitti de anası hala yapışık bide hemen lafı taşıyo hayriyeye hem rahatsızlar ferhundeden hemde yanaşıp ilgileniyolar.
aynen katılıyorum..bi de her şeyi kızına taaa İtalyalara yetiştiriyo ya..
kızını koşa koşa oralara sırf bunlardan uzak olsun diye yollamamışmıydı bu kadın..:1ninca:
fikretin bu aile sevgisi nasıl depreşti....ayrıca ailesinden kaçmak için tahsinle evlenende kendi...şimdi onlar için kocasıyla kötü oluyor kime güveniyorsa...şimdi tahsin öyle söylese fikret nasıl kıyametler koparır...haa unutmadan paraları yok ama ayşede maşllah hergün değişik renklerde hırkalar giyiyo..fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?