• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

Hayriye zaten oldum olsaı zengillik meraklısı bişeydi, şimdi tam sonradan görme gibim olmuş, ali rızayı felç etti rahat rahat alış verişini yapsın:((

of nolmuş böyle ya..Necla'yı öyle görünce çok üzüldüm ya..Hayri'ye coşmuş walla acı kadına işlemiyor olan bize oluyo mafoldumben

arzu-elacım sok saol bacım valla ii geldi.deminde alt yazı sı cıktı haftaya carsamba 20,15 te baslıo :)

bebek ammada tahsine benzio haaaa:)) ya bu neclanın çiçek bıraktığı mezar 2 kişilik olabilirmi?baya buyuk geldi bana?acaba sosyete mezarı olduundanmı muhaha :))

Kızlar ekleyenden Allah razı olsun...

gözyaşlarımı tutamadım
Ali Rıza Beyi taşıyanı görünce
Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın...

bebek ammada tahsine benzio haaaa:)) ya bu neclanın çiçek bıraktığı mezar 2 kişilik olabilirmi?baya buyuk geldi bana?acaba sosyete mezarı olduundanmı muhaha :))

demi nekadar benziyorr ay haftaya hasretlik bitiyorkaydirigubbakcemile2

sedefle annesinin hiç göstermidler nehirde hamiş oluyomuşkaydirigubbakcemile3

romanda leyla zengin bi adamın metresi oluyodu
felçli babasına o bakıyordu
burdada oğuz baktığına göre demekki ali rıza amca leylanın yanına taşınıyo

bu Ali rıza yada müstahak valla çok namuslu takılıyodu
herkezin namuslusu sanki kendiydi o olsun düştün şimdi namerdin eline
fikreti bile nişanlısından çocuğun babasının dostu varmış bu aile bize göre değil diye ayırmıştı
bak şimdi başına eeşeğin nalları yağdı
ferhunde gibi bi gelin verdi Allah sana büyük lokma ye ama büyük söz konuşma
ama yinede beyimiz kibirini elden bırakmıyo

Kizlar bence o cem'in mezari degil... kaynanasi ve ya kayinbabasi olabilir.. Bir an Nazmi olabilir mi diye düsündüm, cünkü ona ne oldu unuttum kazadan sonra :bbo:

Back
X