• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak Dökümü - Kanal D

[COLOR="DarkOrchid"]benim arkedes war istanbulda oguz onların hastaneye gelmis we operasyon gecirmis kıslar kaslarını kaldırtmıs botoks yaptırmıs we burnunuda duselttirmiş arkedes dioo ekranda gorundugu gibi deil cok iri yarı we yakısıklıymıs walla ben onun yalancısıyım:ecrin[/COLOR]_bebek:

bide hayriye fikrete giderken iki parça bişey vermek istedi ya fikrette gerek yok ben bu evden bi hizmetçi gibi çıkıyorum dedi mafoldumben iyi yaptı ama gıcık hayriyeye :kızgın: neyseki kocası çok iyi ezdirmiyo unu :1rolleyes:

bazende biticek diye üzülüyorum alışmıştık kaydirigubbakcemile3

bu arada alt tarafı bi dizi ammada tartışıyoruz dimi kaydirigubbakcemile3 ama rahatlatıyo beni burda içimdekileri dökmek kaydirigubbakcemile3

En özenle izlediğim dizi diyebilirim,
bu kadar zaman geçti hala Şevket'e alışabilmiş değilim,
oyuncu değişikliği bence diziyi sarsan bir unsurdur.
Valla evlatlar "al birini vur ötekine"tam anlamıyla...
Ali Rıza bey esiyor gürlüyor ama en sonunda kuzu kuzu affetmek zorunda kalıyor..
Ama bence en iltimas geçilen Şevket diğerlerinden düşününce pekte bir farkı yok ama hala en sevilen evlat o buda ilginç birşey.
Ve ben Ali Rıza beyin adalet anlayışını yargılıyorum,dürüst biri ama bence tam adil değil
en beğendiğim karekter Cem yok böyle birşey saygı sadakat ve daha ne ararsan
:teselli:birde Tahsin tabi..

En özenle izlediğim dizi diyebilirim,
bu kadar zaman geçti hala Şevket'e alışabilmiş değilim,
oyuncu değişikliği bence diziyi sarsan bir unsurdur.
Valla evlatlar "al birini vur ötekine"tam anlamıyla...
Ali Rıza bey esiyor gürlüyor ama en sonunda kuzu kuzu affetmek zorunda kalıyor..
Ama bence en iltimas geçilen Şevket diğerlerinden düşününce pekte bir farkı yok ama hala en sevilen evlat o buda ilginç birşey.
Ve ben Ali Rıza beyin adalet anlayışını yargılıyorum,dürüst biri ama bence tam adil değil
en beğendiğim karekter Cem yok böyle birşey saygı sadakat ve daha ne ararsan
:teselli:birde Tahsin tabi..

:lepi: Forever CEM :lepi:

Aynen bende böyle düsünüyorum.Necla'nin yaptigi azmiydi da babasi onu affetti,Leyla'yi affetmedi.Ikisininde hatalari ayni derece bence .Ya ikisinide reddedicek yada ikisinide affedicek.

Ayy Oguz igrencti zaten te simdi makyajla tam bir felajet olmus.O ne yaaa.Hic sevmem erkeklerde makyaji.

Canim Leyla'yi affetmeme nedeni ikinci kez ayni hatayi yapmasi.
Necla bir defa o hatayi yapti sonra o hatadan dondu surum surum surundu sonra babasi affetti.
Leyla'yi direk affetmisti ama o deli gitti tekrar ayni herife ayni hataya dondu; fark burada.

Bu ara soylemeden gecemeyecegim, mitat bey'in elleri belinde nerde kaldin goruntusu inanin migdemi kaldirdi. :sinifsinif:

Canim Leyla'yi affetmeme nedeni ikinci kez ayni hatayi yapmasi.
Necla bir defa o hatayi yapti sonra o hatadan dondu surum surum surundu sonra babasi affetti.
Leyla'yi direk affetmisti ama o deli gitti tekrar ayni herife ayni hataya dondu; fark burada.

alkisalkisalkis aynen katılıorum

leyla sevgısız kaldı napsaydı. sevket hapısten leylaya telefon actı ferhunde haklımı bak abım dedı. doktorla ıyı gıderken ferhunde yuzunden leyla suclandı. hıc olmazsa eskı kocası. en cok zarar goren leyla

bu dizinin hayranıyım kitabıyla her ne kadr tam anlamıyla uyuşmasada modern olarak güzel uyarlanmış her bölümünü kaçırmadan izlerim...

Bu ara soylemeden gecemeyecegim, mitat bey'in elleri belinde nerde kaldin goruntusu inanin migdemi kaldirdi. :sinifsinif:

iyyk al bendende o kadar akannehir
yada ferhundenin "askim" demesi yokmu :delphin:
mithat beyin dudaklari böög :1ninca:
neyse yorum yok fazla :roflol:

fft17_mf286290.Jpeg

deniz cakirin tiksindigi ne kadar belli :roflol:

kızlar alemsiniz yaaa gözünüzdenhiç bişeyde kaçmıyor bende hangisiki diyodum netten baktım camdan çıplak bagırışı koptum görünce:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

kızlar alemsiniz yaaa gözünüzdenhiç bişeyde kaçmıyor bende hangisiki diyodum netten baktım camdan çıplak bagırışı koptum görünce:roflol::roflol::roflol:delikafaduldendelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nasıl ama:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

Sabah sabah Mithat'ın o görüntüsünü aklıma getirdiniz vallamafoldumbenAkşama kadar ağzıma bişey sürememkaydirigubbakcemile3

ferhunde git üstüne rahat bişey giy dedi o tümden cıbıldak olmuş nehuehuuesırnaşık şey

Back
X