Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste
varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı
ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )
Asli olmasin???
Kesin yine Levent bey'i cekistiriyorlardi..
Leylanın saçları yaşken ne çirkin duruyor öyle aynı ıslanmış ördek yavrusuna benziyordu
ne olursa olsun olan çocuklara oluyor nasıl annelik oraya buraya git çocuk doğur o çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile yazık çok yazık böyle annelik olmaz kocayada gidiyosan beş sene hiç olmazsa doğurma evliliğn otursun geçin öyle doğur ne biçim insanlar var sonra keşkeler falangercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste
varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı
ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )
Inanamiyorum ya.Bu ne!yilan hikayesine dönmüs bu kadinin yaptiklari.Maasallah ne cesaret.
Ben Yaprak dökümünü izlerken senin gibi empati yapiyorum da,eve dönünce herhalde korkumdan aylarca odadan cikamazdim.Bunlar ilk saniyeden bütün olaylarin icindeler.Bir de adama kiziyorlar ilk baslarda soguk davraniyor diye.Valla iyiler.
ne olursa olsun olan çocuklara oluyor nasıl annelik oraya buraya git çocuk doğur o çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile yazık çok yazık böyle annelik olmaz kocayada gidiyosan beş sene hiç olmazsa doğurma evliliğn otursun geçin öyle doğur ne biçim insanlar var sonra keşkeler falan