Yaprak Dökümü - Kanal D

gercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste

varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı

ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )

Inanamiyorum ya.Bu ne!yilan hikayesine dönmüs bu kadinin yaptiklari.Maasallah ne cesaret.

Ben Yaprak dökümünü izlerken senin gibi empati yapiyorum da,eve dönünce herhalde korkumdan aylarca odadan cikamazdim.Bunlar ilk saniyeden bütün olaylarin icindeler.Bir de adama kiziyorlar ilk baslarda soguk davraniyor diye.Valla iyiler.

gercek hayatta bu olmasada ,buna yakin hata yapan bir kac tanidigim var hemde üst üste

varya affedilince necla gibi hatalarini unuttular ,yüzlü yüzlü geziyorlar bide kafamçokkarıştı

ufacik bir örnek veriyim (bi tanidigim önce kocasina kacti cocugu oldu sonra kocasini aldatip baska adama kacti,kactigi adamdan cocuk dunyaya getirdi (gayrimesru),eski kocaya geri döndü,eski kocadan bosandi,simdide ailesinden habersiz baska adamla evlendi ondanda cocuk dunyaya getirdi,anlicagin uc ayri adamdan uc ayri cocuk,ve inan ki prensesler gibi muamele görüyor kaydirigubbakcemile )

ne olursa olsun olan çocuklara oluyor nasıl annelik oraya buraya git çocuk doğur o çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile yazık çok yazık böyle annelik olmaz kocayada gidiyosan beş sene hiç olmazsa doğurma evliliğn otursun geçin öyle doğur ne biçim insanlar var sonra keşkeler falan

Inanamiyorum ya.Bu ne!yilan hikayesine dönmüs bu kadinin yaptiklari.Maasallah ne cesaret.

Ben Yaprak dökümünü izlerken senin gibi empati yapiyorum da,eve dönünce herhalde korkumdan aylarca odadan cikamazdim.Bunlar ilk saniyeden bütün olaylarin icindeler.Bir de adama kiziyorlar ilk baslarda soguk davraniyor diye.Valla iyiler.

dimi yha mirmirmirmir

namus denen seyi bes paralik etmisler ,daha bide bas kaldiriyorlar yha yuhh akannehir

sen gene eve dönermissin,allah göstermesinde ben eve bile dönemem :1shok:

ne olursa olsun olan çocuklara oluyor nasıl annelik oraya buraya git çocuk doğur o çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile yazık çok yazık böyle annelik olmaz kocayada gidiyosan beş sene hiç olmazsa doğurma evliliğn otursun geçin öyle doğur ne biçim insanlar var sonra keşkeler falan

evet canim olan cocuklara oluyor

burda cocuk demek para demek,köpekler gibi dogurur o .Ne diyim allah islah esin :delphin:

senaryo hep basa dönüyor baydi artik kitapa göre bitirmediler degistirmisler.
ama en cok ali riza beye üzülüyorum adam istanbula adimini attigindan beri cocuklarinin basi dertten kurtulmuyor, bunlara ragmen hala ayakta adam.

kizlara zaten diyecek bisey bulamiyorum oguzu paylasamiyorlar bir türlü ne oguzmus ama

sevket desen bi isi tutturamiyor battikca batiyor tecrubesiz

dizi ilk baslarda güzeldi ama artik bozmaya basladi

123. Bölüm Özet

Oğuz, Leyla’nın peşini bırakmıyor

Leyla’nın peşini bırakmaya niyeti olmayan Oğuz, onunla konuşabilmek için her yolu deniyor ve sonunda da çok cesur bir adım atıyor.
Ali Rıza Bey, tüm öfkesi ve kırgınlığına rağmen Leyla’yı bir kez daha affeder ve eve dönüşüne onay verir. Necla üniversiteyi bitirmenin heyecanını yaşarken, bir yandan da yaşananlarının muhasebesini yapmaktadır. Oğuz’un Yaman’la yüzleşmesiyle Ceyda’nın hesapları altüst olur. Ceyda, durumunu düzeltmek için gerçekleştirdiği son hamleye tanık olan Ferhunde’den yardım ister. Ancak Ferhunde’yle Ceyda’yı birlikte gören Mithat Kara’nın sorularına ve kuşkularına bir yenisi daha eklenir. Ferhunde ve Mithat arasındaki zaman zaman sözlere dökülen gerilim giderek artmaya başlar. Bu arada Oğuz’un da Leyla’nın peşini bırakmaya niyeti yoktur. Leyla’yla konuşmak için her yolu deneyen Oğuz sonunda çok cesur bir adım atar. Şevket, Sedef’in doğum gününü bir sürprizle kutlamak ister, ama biriktirdiği hayal kırıklıkları, yine umutlarının üzerine kara bir gölge gibi düşer.

cemi gördünüzmü nasıl güzel öptü neclayı,sarıldı,öptü,bağrına bastı,çok kıskandım yaaa,çok güzeldi...

Back
X