Yaprak Dökümü - Kanal D

yok nejla bu sefer de tahsine kaçacak bence :roflol:
yuh yabarmı yabar :1shok:
Mithat ferhundeye ben eski kocalarına benzemem gidersen bi daha dönemazsin dediğinde ferhunde kedi gibi geri dönerken annesi baya bi sevindi ..mithat kızına bagırırken yani..sırnaşık şey
he nası soktu lafı oda kuyrugu kısıp nası dondu dinsisin hakkından imansız gelirmiş adam edicek ferhundeyi adam delikafadulden
ha simdi bendede öldü cem..
nejla agliyormu gülüyormu belli degil ya :mymeka:
evet ya kıl oluyorum bide hatun çok sumsuk bi tip ya akannehir

yok kiz, nejla nazmiye kaciyor haberin yokmu :roflol:

kız nazmi hanımınçiftliğinde oynuyo :roflol::roflol:

bellimi olur bu nejla be kime kaççagı kafası eser nazmiye kaçar kaydirigubbakcemile4
:roflol:

ay ferhunde fırcayı yiyince nasıl döndü geldi :)))yazık nehiğra ya kadına anlamdan dinlemedn azarladı hayrıye delisi :bbo:

bence bir topik acalim MITHAT FERHUNDEyi bosasin NURDANI alsin ayyyy cok mutlu olurlar bence FERHUN de de dilenci olup surunsun nasil fikir ama

bence bir topik acalim MITHAT FERHUNDEyi bosasin NURDANI alsin ayyyy cok mutlu olurlar bence FERHUN de de dilenci olup surunsun nasil fikir ama

ay çok hoşsun gülmekten öldüm ya.ama cem ölmesin bunalıma girecemdelikafadulden bu dizi yüzünden valla.zaten 2 haftadır seyretmiyodum cem ölecek diye seyrettim.

dinsizin hakkından imansız gelir..oh oldu ferhundeye anası bile sevindi...
ceminde başını yediler....çok üzülüyorum ben ceme ya ölmesin nolur...heralde hizmetçi yanlış ilaç verdi nolduki durup dururkene çocuğa...

Yav kızlar ben bu yaprak dökümünü hiç seyretmezdim, son zamanlarda izler oldum ama anlayamadığım konular var tabi. Şimdi bu Nejlayla Leyla arasında bi husumet var ama biri birinin sevgilisini mi almış elinden ne, bilemedim, o Oğuzu mu paylaşamadılar diycem ama Oğuz da evli, Leylayla ne alaka işin o kısmını da çözemedim. Biriniz hayrına kısaca bi özet geçse yav...

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

monapisa o kdr zor bişey istiyosunki aslında..
oğuzla ilk tanışan sedefti...sonra nejla ile takılmaya başladılar çıktılar nejla ile oğuz ayrıldı leyla ile cıktılar leyla hamile kaldı tabi oğuz bu arada ceyadyıda goturuyodu leyaal bunu öğrenınce merdıvenden yuvarlandı ve cocugu düştü...ailesi duyunca leylayı zorla oğuzla evlendırdı....sonra gel-git zaman necla ile oğuz arasındaki eski aşk depreşti filan bunlar kaçtılar beraber....tabi necla bu arada cemle nişanlı...neyse bunlar kactılar amm yapamadı ayrıldılar son durum necla cemle barıştı evlendi...leylada oğuzla barısmıstı gerı ayrıldılar..

Yav kızlar ben bu yaprak dökümünü hiç seyretmezdim, son zamanlarda izler oldum ama anlayamadığım konular var tabi. Şimdi bu Nejlayla Leyla arasında bi husumet var ama biri birinin sevgilisini mi almış elinden ne, bilemedim, o Oğuzu mu paylaşamadılar diycem ama Oğuz da evli, Leylayla ne alaka işin o kısmını da çözemedim. Biriniz hayrına kısaca bi özet geçse yav...

necla oğuzun sevgilisiydi
sonra leyla oğuzla sevgili oldu
sonrada leylayı hamile bıraktı evlendiler zorunlu
ama oğuz neclayı seviyodu
neclada oğuzu seviyodu ama cemle nişanlıydı
oğuz leylayla evliyken nejla cemle nişanlıyken ikisi yurtdısına kaçıyolardı yakalandılar :delphin:
sonra ayrıldılar
nejla cemle evlendi
oğuzda ceydayla zorunlu evlendi ceydayı da hamile bırakmıştı -tatlicadiarzu-
şimdi ceydayla henüz boşanamadılar ama leyla oğuza geri dönmüştü
sonra evine döndü

ben yazarken bile anlamadım sen hiç anlamayabilirsin :kedi:

Ceme çok gıcık oluyodum zaten çok iticiydikaydirigubbakcemile3

Hele o yeni gelen dunkofffff ŞEVket ıggg:kızgın:uyuz yaa:kızgın:mal gibi

necla nın ağlamısı beni çıldırtıyor kız sanki wc de büyük abdestini yapıyor yaa.
öyle ağlamak mı olur ayol.necla ağlamaya başlayında evet necla wc sini yapıyor diyorum.

Back
X