Yaprak Dökümü - Kanal D

Dün akşam uykuma yenik düştüm ilk defa erkenden uyumuşum,
seyredemedim ama yazılanlara göre Cem öldü mü,ölecek mi,
yani Cem'in ölmesi Oğuz ve Necla olayını yeniden alevlendirecek mi yoksa,
amannn arap saçına döndürdüler güzelim diziyi,
zaten kitapla alakası kalmadı,bakalım Dallas'a dönmese bari...

dallasa döndü bile kafamçokkarıştı
leyla ile oğuz ayrılınca üstüne cemin ölmesi söz konusu olunca
düşündürmüyuo değil yani oğuz ile neclanın birlikteliği :bbo:
ama cem kesin ölücek :gitme:

Ayy ne olmuş bende erken yattım izliyemedim.en son ferhuş ve minnoş mitatın kavgalarını izledim.
cem ölüyor
ali rızada felçmi oldu :((

Mithat Ferhundeye nası çekti resti ama :) Eee dinsizin hakkından imansız gelir derler. Her kuşun eti yenmez öyle...

Ayy ne olmuş bende erken yattım izliyemedim.en son ferhuş ve minnoş mitatın kavgalarını izledim.
cem ölüyor

yok daha felç olmadı ali rıza ne bünye var bu ailede okadar lanetlendiler olaylar başına geldi tık yokk bunlarda
tekin ailesinin lanetinden cem akannehir gitti

yaaa o neclaya gıcık oluyorum para istemeye gelince cemin yanından ayrılmaz çocuk kıvaranıyor agrısından kalkıpta bır bakmıyor nasıl oldun dıye yuzsuz bıde ilaç al gecer strestendır dıyor çocugun tlfnu calıyor hanfendı kılını bıle kıpırdatmadan yırtınıyor cemmmmmm tlf dıye uyuz necla:oklava: vallahi olan ceme oldu yazık çocuga yaa onunda basını yedıler vallahi ailecekmafoldumben

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

cemin cadi anasi yedirttir mi sence o mirasi neclaya kaydirigubbakcemile

neclada zaten gurur yapip ,geri iade eder herseyi :delphin:

kiyamam son bölümlerde ne de güzel ask latifeleri yaiyorlardi birbirilerine :gitme:

sinirlerim yiprandi yiprandii :a015:

cem ölecek sanırım necla konaktan ayrılacak ama baba evine gitmeyecek bir barda barmenlik yaparken annesi ve layla göreceklar sanırım çünkü film yeni sezonu başlamadan frağmanında gösrettiyorlardı
ali rıza bey felç gecirecek oguz bakacak sanırım
merakla izlemekteyim haftaya ne olacak acaba

ohooo o gecen yilin tanitim videosu canim

yapimcilar bazi seyleri fragmanda gösteriyor ama yayina vermiyorlar,gecti yani dedigin konu daha önce kaydirigubbakcemile2

yaaa o neclaya gıcık oluyorum para istemeye gelince cemin yanından ayrılmaz çocuk kıvaranıyor agrısından kalkıpta bır bakmıyor nasıl oldun dıye yuzsuz bıde ilaç al gecer strestendır dıyor çocugun tlfnu calıyor hanfendı kılını bıle kıpırdatmadan yırtınıyor cemmmmmm tlf dıye uyuz necla:oklava: vallahi olan ceme oldu yazık çocuga yaa onunda basını yedıler vallahi ailecekmafoldumben

cem kendi etti kendi buldu bilyorsun bunları lanetliler kaç kurtar kendini. nejla görgüsüzün teki sana kızmı yoktu gözleri bile açık gitti cemin
şimdi sıra oğuzda burdan oğuza sesleniyorum kaç kurtar kendini TEKİN lanetinden
nehirle sedefte canlarını kurtardı valla:1closedeyes:

yav bu tekin ailesi ne gamsız yav(soyad tekin ama kendileri pek tekin değil o ayrı:roflol:)o kadar olay oldu hiçbişey olmadı cem hemen hastanelik oldu:bbo:

cem ölüyor
miinoş mittat ha :roflol:
nerde mithat duysam ha o adamın dudakları aklıma gelii :sinifsinif:
alırızanın felç olucağını tee bastan biliyoduk da adam hala sağlam :ecrin_bebek:

cemin cadi anasi yedirttir mi sence o mirasi neclaya kaydirigubbakcemile

neclada zaten gurur yapip ,geri iade eder herseyi :delphin:

kiyamam son bölümlerde ne de güzel ask latifeleri yaiyorlardi birbirilerine :gitme:

sinirlerim yiprandi yiprandii :a015:

[/FONT][/B][/COLOR]

yedirmesin zaten :hulya:
iyiki var o kaynana zemuszemus

o dediğiniz geçen bölümün fragmanı değilmi kızlar? bu sezon neclayı barda falan göstermedi. ayrıca necla romanda kötü yola düşmüyor suriyeli zengin bir adamla evlenip gidiyor adamın da orda ayrıca bikaç tane daha eşi olduğunu öğreniyor sonra.

cem belki ölmez dicem ama sanırım ölüyor yazık ya ne güzelde araları düzelmişti yazık oldu. şu oğuzla ferhunde ölemedi.

Mithat Ferhundeye nası çekti resti ama :) Eee dinsizin hakkından imansız gelir derler. Her kuşun eti yenmez öyle...

Harika benzetti Ferhunde'yi.Tam erkek çıktı Mithat ya, nasıl lafı yapıştırdı..
Hani Ferhunde dedi ya "Kro gibi giyinmeni istemiyordum" diye.
Mithat'ta "Yerli yersiz dekolte giymekte kroluk değil mi Ferhunde" diyince, Ferhunde nassı bozuldu amaa kaydirigubbakcemile2

Harika benzetti Ferhunde'yi.Tam erkek çıktı Mithat ya, nasıl lafı yapıştırdı..
Hani Ferhunde dedi ya "Kro gibi giyinmeni istemiyordum" diye.
Mithat'ta "Yerli yersiz dekolte giymekte kroluk değil mi Ferhunde" diyince, Ferhunde nassı bozuldu amaa kaydirigubbakcemile2

dinsizin hakkından imansız gelir

miinoş mittat ha :roflol:
nerde mithat duysam ha o adamın dudakları aklıma gelii :sinifsinif:
alırızanın felç olucağını tee bastan biliyoduk da adam hala sağlam :ecrin_bebek:

yedirmesin zaten :hulya:
iyiki var o kaynana zemuszemus

sen dudaklari birak,dün mithatin ferhundeye dekolte hakkinda yorum yaparken kollarini görecektin !! :roflol:

bu mithatta pek bi eserekli çıktı -tatlicadiarzu-onu sesiz sakin güvenilir bilirdik ama değişti gelmiş ferhundenin kıyafete karışıyor zaten öncedende öyle giyiniyordu şimdi mi açık gelmeye başladı kıyafetleri.mithatta döneklik yaptı.:mymeka:

hayriyeye çok sinir oluyorum koca kadın hala akıllanmamış bilmiyo konuşmasını boğmak istiyorum hayriyeyiÇok üzgünüm çoook

son sahneyi izleyebildim sadece
cem ölüyor :gitme: bütün miras neclaya kaldı iyi mi :1closedeyes:

kuzenim belediyede çalışıyo mezarlıkta çekim için izin istemişler onaylamışlar cem ölücek önümüzdeki haftalarda mafoldumben

:gitme:
cem ölmesin ya,çok üzüldüm şimdi :gitme:
şevketede uyuz oluyorum ya
bir insan bi işide beceremez mi
eski şevket daha iyiydi

Back
X