yaprak dökümü psikopatligim

Ben o dizinin bes yil surmesinden bile sıkılmıştim :) saka bir yana, eger seviyorsan sorun yok
Ben genelde internetten yabancı diziler izlerim ayni seyleri dönüp izlemedigim icin cok akılcı bir çözüm bulamadım kusura bakma

Ya kaçtir sarıp sarıp bu diziyi izliyorum :KK43:
Neden bu kadar sardım bilmiyorum
Diziyi oynayanlar bile izlememistir bu kadar
İşten geliyorum . İnternetten bu diziyi açıyorum . Nasıl kurtulurum bu bagimliliktan

Hayatınızla ilgili benzer yönlermi var.Misal ailenizle aranız falanmı açık.Babanıza çok mu düşkünsünüz ?

Kanka senin igli alanin bu eilenn eilenn

Kanki yaaa :D
Niye ele veriyorsun beni
12 senelik çalışma hayatimdan sonra ev hanımı olmuşum yaprak dökümü aşkı memnu ne varsa izlerim bida başlasin bida izlerim

Konuyu açan kardes tv2 de her sabah 9.15 te veriyolla hemen ardından aşkı memnu basliyo :)

Kanki yaaa :KK70:
Niye ele veriyorsun beni
12 senelik çalışma hayatimdan sonra ev hanımı olmuşum yaprak dökümü aşkı memnu ne varsa izlerim bida başlasin bida izlerim

Konuyu açan kardes tv2 de her sabah 9.15 te veriyolla hemen ardından aşkı memnu basliyo :)
Aklıma direk sen geldin pampa :)
Hak ettin sen bu keyfi canısı

Biri size takıntı yaptınız falan mı dedi. Yani izleyin bende dönem dönem dizilere sararım vaktiö oldukça izlerim. Gayet keyiflide oluyor

ben farklı dizilere bakmaya başladım internetten
özellikle yabancı olanları
siteler var ilk bölümlere bakıyorum sararsa devam ediyorum ancak öyle başka dizilere bakıyorum yoksa kanıtı üç beş tekrar geçicem:oops:

Bence siz kafanizi oyalayacak ,sizi yormayacak biseyler izlemeyi seviyorsunuz. İlginizi çeken başka filmlere baksaniz?
Her gün birbirini tekrar eden sahnelerle dolu dizi izleyeceğinize her gün bir film izleseniz çok daha yararli olur, eminim.
Hata bir film önerebilirim. Hamilelikle birlikte degişen yaşamini , ilişkisini, ailesini, bedenini sorgulayan cok tatli bir kadinin hikayesi. Türkçesi 'aramizda bebek var' , orjinal ismi 'un heureux événement'

Ben de aşkı memnu konusunda böyleyim
Hatta diyordum benim gibi olan var mı diye varmış
Kaç kez izledim baştan sona bilmiyorum valla
Hem netten izliyorum hem tv2 den
Tv2 de yayınlandığını görmek bile Mutlu ediyor beni
Sebebi ne acaba

Ben de aşkı memnu konusunda böyleyim
Hatta diyordum benim gibi olan var mı diye varmış
Kaç kez izledim baştan sona bilmiyorum valla
Hem netten izliyorum hem tv2 den
Tv2 de yayınlandığını görmek bile Mutlu ediyor beni
Sebebi ne acaba

Ya evet tv2 dekini izleyemiyorum bile ama yayınlanması beni çok mutlu ediyor :deli:

gecen sene hamileyken bende izliyordum...
sabah kahvaltiyla basliyordum aksama kadar 3-4 bolum izliyordum.. son zamaarda artik sikilmaya basladim..
en son nejlaya sinirlenip birakmistim :KK14:

eger izlemek hosuna gidiyorsa izle..
elbet bikarsin bi zaman sonra

Back
X