Bence yeni erkek arkadasın tamamıyla hatalı. Elin sozuna bakıp kafası karışacak adamdan hayır gelmez, ben olsan donmem o kisiye. Kafayı toplayıp döndüğünde bulamasın seni.
Bı kdr rahat yazmama sanmaki kolay geliyo bana. Aynı seyleri yasadım. Eski sevgili hem takip etti, sevgilimi arayıp tehditler, iftiralar. Beni ayrı takip etmeler , onu ayrı. Falan filan. Ben de aileme hic bi sey siyleyemezdim. Yaklaşık bir yıllık sıkıntılar. Ama sevgilim ( şimdiki esim) ne onun söylediklerini gelip bir kere bile bana sordu ne de beni bırakıp gitti. Hep yanımda oldu hep bana güvendiğini dile getirdi. Ve simdi 3 yıldır evliyim o insan hiçbir sekilde bize zarar veremedi şükürler olsun cok da guzel bı evliliğim var
şimdi sen herşeyi biliyordu anlatmıştım dedin
ama diğer tarafta da yaşananlar iftira da olsa senin anlattıklarınla da uyuşmuyo
e hal böyle olunca kim olsa aklı karışır sakin kafayla düşünüp olayları tartmak ister
sinek de küçük ama mide bulandırır misali olmuş biraz
bi de erkeklik gururuyla da savaş içine girmiştir muhtemelen
bu savaştan kim gururu mu galip gelir aşkı mı bunu da zaman gösterir
bence takipte kal ama şifresini değiştirir büyük ihtimalle
Iliskinizde neler yasandigini, erkek arkadasinizin karakterini siz bilirsiniz, yani ben burda yuzeysel olarak yazdiklariniza gore kendimi sizin yerine koyuyorum. Face te engellemezdim, arkadasi, akrabasi da olabilir. Hem sevgili adayi da olabilir. Ama bence o zaten ayrilmak istiyormus, bahane bulmus. Boyle sacma seyden zaman mi istenir. Ama tabi dedigim gibi yasananlari, onun nasil biri olduguna gore degisir durum
Eski sevgilin küfür etti yenisi de dinledi mi amma pısırıkmış...
bekle,sessiz kal ve hiçbir şey yapma..ne şifre değiştir,ne ara sor...ama açık konuşmak gerekirse sevdiği kadının arkasında durmayana adam demem ben ve geri dönüşünü de beklemem...
bencede sen artık hıcbısey yapma..ne facesını takıp et,ne o kızı engelle..benden zaman ısteyene ömrünün sonuna kadar zaman verebılırım,ne halı varsa görsun! helekı senın bu zor anında boyle kacması benım guvenımı sarsardı,sana yeterınce sahıp cıkamıyor demekkı,belkıde yeterınce sevmıyor! kı bence öyle,onun karsısında dımdık duramayıp,senden de bu sekılde zaman ıstemesı onun bazı konularda yetersız kaldıgını gösterıyor..bı seyler eksık sizin ilişkınızde..
yasadıklarının aynısını bende yasadım,eskı sevgılım bızıde cok rahatsız ettı,arabayla önumuzu kestı..ama benım ozamankı sevgılım ona bunun bedelını fazlasıyla ödetti..hemde bunu yaptıgı an! suansa onunla 2 senelık evlıyız zaten
sende sana deger veren,arkanda durabılen ınsanlarla bırlıkte ol derım..
yok canım sen bundan uzak dur,hıc o kıymetlı vaktını bu tıp ınsanlar ıcın harcama..ve allahına dua et bunları sana yasatıp onun gercek yuzunu sana gösterdıgı ıcın..her serde bı hayır vardır unutma!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?