- 10 Mayıs 2012
- 464
- 17
- 298
tatlım herkes aynı yollardan geçiyor bianda tanıdık geldi :)
yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösterirler.
bende sevgilime herşeyi uzuun uzun anlattım bak böyle böyle oldu ondan bana bunu yapıyolar diye.
ve birlikteliğimiz 3yıla yaklaştı halaa beni başkasıyla görseler aa bak ayrılmış cık cıık diyip dedikoduya başlarlar.
sevgilim bu tongaya bi kez düştü. oda bana aynısını yaptı. ayrıldı benden.. o kadar anlatmama rağmen sana hala güveniyorum ama kafam karışık dedi ayrıldı..
ha sonra çok olay oldu yeniden barıştık şuanda iyiyiz
numaramı değiştirdim.
face, twitter hesaplarımı kapattım.
ve erkeklerle konuşmamaya başladım :)
bende anlamadım ki dedim sen bana sahip çık bir ondan sonra ben seni karşısınada çıkartırım oturup konuşursun ne dicem baba korkup kaçtı olaylardan mı dicem dedim arayıp daha sonra yanımda duramayınca ne güzel işte dedi olumluda olsa olumsuzda olsa vericek cevapların var dediallahım yaaaaa
dicek bıse bulamadım,neyın kafası bu?
napcak kendısı perde arkasından sızı yonlendırıp düzlüge cıktıgında mı senınle olcak?
baban koca adam işi gücü yok,konuyu bılse bıde ondan akıl mı alcaktı:S
kızıma sahıp cıkamadın ama senın yönlendırmenle bu konuyu halletmek ıstıyorum evladım mı dıcek?! pöööfff
onun zor zamanı değil sizin zor zamanınızdı yaşanılan..insan sevdiğini zor zamanında yalnız bırakmaz,ikiside mazi olsun sizin için...
banada sadece ara veriyoruz kafamızı toplamamız lazım demişti.. :) ama ayrıldı :) bi anda soğudu benden :)
Yeni olan biraZ ne istedigini bilmio Gibi hemen bi olayda dusunme asamasina geciveriyosa... Yani yasanilan olay cokmu kotuydu de bu adam bisy diyememis yada dusunmek istemis ?? Sana guveni tam mi degil yoksa? Belkide sadece gücsüz o kadarr!!
Face olayina gelince Bence takip et...ama face inde kiz eklermiydi normalde yoksa sadece o olaydan sonra mi kiz ekledi ilk?...
kizlar dusunmus benden sogumus benim sucum yokmus ama olmayacakmis uzgunmus. boyle bi erkek olabilir mi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?