yaptığı doğru mu sizce?

tatlım herkes aynı yollardan geçiyor bianda tanıdık geldi :)
yapmadığım şeyleri yapmış gibi gösterirler.
bende sevgilime herşeyi uzuun uzun anlattım bak böyle böyle oldu ondan bana bunu yapıyolar diye.
ve birlikteliğimiz 3yıla yaklaştı halaa beni başkasıyla görseler aa bak ayrılmış cık cıık diyip dedikoduya başlarlar.
sevgilim bu tongaya bi kez düştü. oda bana aynısını yaptı. ayrıldı benden.. o kadar anlatmama rağmen sana hala güveniyorum ama kafam karışık dedi ayrıldı..
ha sonra çok olay oldu yeniden barıştık şuanda iyiyiz
numaramı değiştirdim.
face, twitter hesaplarımı kapattım.
ve erkeklerle konuşmamaya başladım :)

onun zor zamanı değil sizin zor zamanınızdı yaşanılan..insan sevdiğini zor zamanında yalnız bırakmaz,ikiside mazi olsun sizin için...

bi tartışma çıkmıştı erkekler bizi tehdit etti. bunu ona soyledim kılını bile kıpırdatmadı :)
yani bi beklentim yok bu konuda. kendi sorunlarımı kendim çözüyorum ondan yardım almıyorum..
düşün yani böyle bi konuda..

şuan aynı durumu bende yaşıyorum bana zaman ver kafamı toparlıyım çok üstüme geliyorsun ben böyle bir olay yaşadığımda uzun süre kendime gelemem dedi kalktı benden 1 ay zaman istedi 1 ay da ben sana veremem dedim çünkü çok uzun bir süre dedim ben sana pazartesiye kadar süre veriyorum dedim ama pazartesi beni aramayacağını biliyorum bende aramayacağım ne oldu ne bitti diye

bende anlamadım ki dedim sen bana sahip çık bir ondan sonra ben seni karşısınada çıkartırım oturup konuşursun ne dicem baba korkup kaçtı olaylardan mı dicem dedim arayıp daha sonra yanımda duramayınca ne güzel işte dedi olumluda olsa olumsuzda olsa vericek cevapların var dedi

onun zor zamanı değil sizin zor zamanınızdı yaşanılan..insan sevdiğini zor zamanında yalnız bırakmaz,ikiside mazi olsun sizin için...

evet zor zamanımda beni yanlız yapayanlız bıraktıı

ve biz 4gün konuşmadık. hemde hiç. ikimizde buna dayanamazdık nasıl oldu anlamıyorum.. 4gün sonra görüşelim diye mesaj attım. görüştük ve aman tanrım...
o nasıl bir öfke! resmen benden nefret ediyodu. ağzım açık söylediklerini dinledim. çok şaşırdım hiçç beklemiyordum .. o günden sonrası benim için çok kötüydü.. çok çok kötü...

Yeni olan biraZ ne istedigini bilmio Gibi hemen bi olayda dusunme asamasina geciveriyosa... Yani yasanilan olay cokmu kotuydu de bu adam bisy diyememis yada dusunmek istemis ?? Sana guveni tam mi degil yoksa? Belkide sadece gücsüz o kadarr!!

Face olayina gelince Bence takip et...ama face inde kiz eklermiydi normalde yoksa sadece o olaydan sonra mi kiz ekledi ilk?...

benimle ilişkisi yok yapmış öğlende ben bunu faceden öğrendim bana söyleme gereği bile duymamış akşamda baktım bir kızı eklemiş normalde yabancı kimseyi eklemez.. ama şu da var face şifresini niye değişmedi unuttumu acaba benide silmemiş faceden :26:

yaşananlar kolay değildi ama ona göre birşey yok ki bu benim sorunumdu onada yansıdı ben gene özürümü diledim böyle birşeye seninde tanık olmanı istemezdim diye

bu erkekler neden bu kadar dengesiz anlamıyorum. Sen dürüst davranmışsan sorun yoktur yani bu kadar basit. Senin yerinde olsam bir daha geri dönmezdim o insana. Benim de var takıntılı bir reski sevgilim, yeni erkek arkadaslarıma da derim beni takip ettiği oluyor buluştugumuz yere bile gelebilir yani diye. Ben ne yapabilirim ki gercekten aileme söylesem çok kötü olur o insan için. Sana anlayış göstermesi gerekirdi.

Bence yeni sevgilin, yani artik eski olan yeni sevgilin ki biz en iyisi karisikliga mahal vermemek icin ona en yeni eski diyelim.

İste bu adam sikilmis belli ki senden; bu en eski olup olmadigi belli olmamakla beraber, daha eski oldugu kesin olan sevgilinin ortaya cikmasini firsat bilip siyrilivermis . Uzgunum durum net gozukuyor burdan.

bence de erkek aarkadaşın hatalı. senden zaman istemesi çoksaçma.hadi yeniöğrense insanın kafası karışır filkan derdik; ama zaten bildiğişeylermiş. ayrıca sen hatalı olsaydın bile, eski erkek arkadaşına haddini bildirmesi gerekiyordu şu an yanında-hayatında olan insan olarak... bence facebookunu da takip etmeyi bırak. ondan hayır gelmez gibi...

verdiginiz destek ve fikirleriniz icin cok tesekkur ederim evet bende oyle dusunuyorum hatta onu dinlememesi bile gerekti

bile bile olaylari yuzlesince kacmayi secti belki onunda takildigi bi yer olmustur ama sonucta ona ihtiyacim varken yanimda durmasi gerekirdi

merak ediyorum o kizla yazisicak mi acaba diye

kizlar dusunmus benden sogumus benim sucum yokmus ama olmayacakmis uzgunmus. boyle bi erkek olabilir mi yaa

bence de olmazdı deseydin..
neden dersen senin arkanda durmamış seni savunmamış.. üstüne bir de sana suç bulmuş..
sana dönmesini bile beklemesen "düşünmene gerek yok bitti" desen hakkındı bence..

Bence bahane arıyormuş ve bulmuş
insan bu yüzden soğumaz çok saçma üstelik suçlu,seni savunması gerekirdi arkanda durması gerekirdi,bi erkeğin yanında sevgilisine küfredecekler o da durucak öyle..normal şartlarda o erkek kız arkadaşına hakaret edeni ya gerçekten döver yada sözleriyle döver..
baksana hemen bi kız eklemiş zaten fırsat kolluyomuş demek ki
keske o olaydan sonra asıl ben senden soğudum deseymişsin
hiç üzülme boşver ondan bi hayır gelmezdi zaten..

zaten bende oyle soyledim bende dusundum senin gibi biriyle ben yapamazdim dedim..... ve daha bir cok sey.... nasil sinirliyim kizlar anlatamam yaaa.... boyle erkek olmaz olsun... hemen gidip teselliyi eski sevgilisinde aramis kiz onun arabasinda cekilmis resmini koymus facesine

oha oohaa yok artık! canım umursamıcaksın! üzülüyosun biliyorum bende çok hırpalandım.. ama umursamayınca daha iyi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…