okuyunca yanlış anlamışım pardon ödev yaptırıyorum aynı zamanda şu an

anlatmak istediğimi örnekleyeyim o zaman sizin eşiniz karakterliymiş kadir kıymet bilen aklı başında bir beyefendiymiş buna sevindim.Örnek vereyim:annem öğretmen ama zengin bir aile kızıydı babam da düşük gelirli aileden banka çalışanıydı olur sanıp evlendi annem.3 sene içinde işten ayrıldı babam hiç çalışmadı doğru dürüst bana bir çorap dahi almadı.hiçbir anım yok adamla ilkokudan sonra hiç görmedim 26 yaşında 1 hafta gördüm 42 yaşındayım hala görmedim.bir lira nafakasını almadım.10 yaşında boşanma olurken halamı gönderdi oturduğumzu evden pay istedi eşya istedi kendi parası içinde olmamasına rağmen.uzaktan hep beni lüks yayamakla suçladı özel okuduğum için .hala gözü vardır eminim yaşantımda.hep para bekledi annemden ben küçükken ailesi de bekledi .lise mezunuydu annem üniversite okudu 2 tane dışardan.bu bana ders oldu eşimi maddi manevi denk seçtim.yani sizin durumunuz istisna her denk olmayan erkek aynı değil.hele teyzemin bir damadı var evlere şenlik anlatsam saç baş yolarsınız benim hikayem çok masum kalır yanında