Merhaba kızlar benim bir eski sevgilim vardı. Biz bunla çok az çıktık. Ayrılmak istedi benden ve ayrıldı. Burada haklıydı. Çünkü o sıralar benim psikolojim bozuktu. Buna yazmıyordum mesaj atmıyordum. Sürekli uyuyordum. Psikolojimin bozuk olduğu bir döneme denk geldi. Sonra bir gün bu pişman oldu ve geri dönmek istedi. Mesaj attı buluştuk. İşte ben seni hala seviyorum. Ne dersim dedi bende zamana bırakalım dedim. Sonra aksamına mesaj attım öyle ismini yazıp yazmadı sonra bu bana telefonum bozuktu yazamadım kusura bakma dedi. Bende yok sorun değil dedim. Sonra bir gün buna ben yazdım dedim senle yarın buluşalım mı dedim bu bana direkt sapıklık yaptı yarın dudaklarının tadına bakabilir miyim şöyle boyle ben spk oldum yazamadım bir şey diyemedim. Kaldım öyle. Sonra bu serbest ilişkisi var falan yazmış. Ama daha önceki gönderileri görseniz hep bana yazılı bir şey yazıyor işte atarlı giderli bir iki gün sonra yapıyor bunu ilişki yok diye düşünüyorum ortada benim canımı yakmak amaç sürekli aklımda canımı çok yaktı ben ne yapacağım