Yaptığım aptallık

O çocuk.
Siz de olgun değilsiniz.
Üzgünüm.
Öyle debdebeli bir alandasınız şu an. Ve sevgili oldunuz hadi tamam e ailesiyle tanışmak falan nedir yani? Yaşınız gereği her şey netleştikten sonra tanışılır aileyle ki saçma sapan bir sürü mesele var.

22 yaş erkekten koca olmaz. 22 yaş erkek için hala ergenlik yaşı. Ayrıca ailesine senin açık olduğunu bile söyleyemiyorsa bu aile sana onay vermez evlenip ayrıldığın için. Yaptığı şakaları çocukluğuna ver zaten daha farklı bi davranış bekleyemezsin. O kadar olgun işte. Yani ayrılmaktan başka ne yapabilirdin ki.

Başka bir numaradan tekrar aradı ailemi ablamı aramadın bayram için dedi hersey çok normalmiş gibi ki işler rayından gitseydi dahi ablam diyor ama ben o kızdan da büyüğüm benim bildiğim küçük büyüğü arar konu bu değil ama ailesine ablasına cephe almışım öyle söyledi bilmiyorum nasıl bir belaya denk geldim ki ben böyle arasam bulamazdım

O bir çocuk. Uzak durun üzülmeyin boşuna size yazık olur

Senin sınırın yok mu, ağzının payını hâlâ vermedin mi, hesap soruyor baya baya, bu ne kendini bilmezlik ve ne cesaret gerçekten? Bitirdim diyosun ama çocuğun haberi yok galiba bundan? Bence senin de haberin yok, zira, ne araması ne bayramlaşması demek yerine "küçük büyüğü arar" diyosun.

Yanlış anladınız ben sadece hersey rayından gitseydi yine aramazdim ortada ki.yas farkından ötürü demek istedim ağzının payını verdim yani en azından verdiğimi düşünüyorum fakat bu z kuşağı öyle menem birsey ki hiç bir lafın altında kalmiyorlar

Valla insan had bilmiyosa, kapasite sorunu varsa XYZ farketmiyor. Lafın altında kalmayacağı bi şey yok, iletişimi keseceksin, bu kadar, bi de ona dert mi anlatacaksın?
Şimdiden başlamış, anam da anam bacım da bacım diye

Çocukla muhatap olma onun yetişkin olma yaşına daha 8 yıl var

numaranızı değiştirin. Bu çocuk size bela olacak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…