Yaptığım aptallık

Yani ben defalarca kez bak git kendi sklanda biri ile ol ben senden büyüğüm dedim defalarca konuştum ama en sonunda bende karşı duramadım bende hoşlandım her ne kadar utanarak söylesemde böyle oldu ben senden küçüğüm mevzusu ise dün ki bayram için konuşuyorduk ortada bir olay vardı espri dolu orada durduk yere ben senden küçüğüm önce senin gerceklestirmen gerek diye bir cümle kurdu zaten o dakika itibari ile iletişimi her yerden kesmek durumunda kaldım çünkü evet belki sadece masum bir şakadan ibaretti fakat aslolan kendi içinde bu yaş mevzusunu halledemedigini düşünüyorum o nedenle bu kadar espriye vuruyor her seferinde

Daha resmen çocuk ya senden 1 yaş büyüğüm ve sevgilinden 1 yaş küçük kardeşim var kendmi o yaş grubundan bir erkek ile düşünemiyorum

Valla tek sorun yaş farkı olsa keşke. Ailesi sorun bu çocuğun en başta, muhafazakar adı altında yobaz insanlar bence. Sende bi eksik, kusur varmış gibi olmadığın şekilde lanse etmek ne, kapalı demek ne mesela?
Ben kapalıyım, hayatımdaki kişi ailesine tepki verirler diye açık dese deliririm, ne münasebet? Resmen sende bi kusur var da tepki vermesinler diye (ne hakla tepki vereceklerse, o ayri mevzu) farklı söylüyor.
Bence çocuk hisleri ve heyecanının etkisiyle gaza gelmiş, ilerisini berisini düşünmüyor, bi şeyleri becerebilecegini sanıyor, işler ciddileşirse daha fazla sorun yaşarsınız.

Kesinlikle uzun durun. Hele ki acele ediyorsa aman kaçarak uzaklaşın. Ayrıca niye sizi tesettürlü anlatmış bunlar gerçekten çok ciddi problemler. Ailesi muhafazakar ise ona göre kız bulsun kendine. Ya ana kuzusu olmaktan çıkacak ya da ailesinin bulduğu kızla evlenecek. Bu tiplerin soyuda tükenmiyor ya. Bi sorununuz olsa hemen ailesi müdehale edecek kişiler bu konuda şüpheniz olmasın ailesine yalan yalış bilgi verip daha birbirinizi tanımadan evlenmeye zorlayan birinde mutlaka problem vardır.

Aynen ya kızı evlenince değiştireceğinden o kadar emin ki kendi kendine gelin güvey olup işleri hızlandırıyor. Çakallık resmen. Ailen muhafazakarsa ailenin bulduğu ile evlenirsin böyle erkekler zaten annesinden göbek bağını koparamamış, kendi fikri asla olmayan, ailesinin oyuncak gibi elinde oynattığı kişiler ve asla bunlardan hayır gelmez. Boşanmak garantidir.

Yani 28 yasindaysaniz buisin olmayacağinı biliyorsunuzdur zaten. Ailenin kapali bilmesi bile basli basina nedenken yasa vs deginmiyorum bile

Bunu 28 yaşında hiç evlenmemiş çocuksuz biri yapsa bu duyguları yaşamadığı için hata etmiş olgun davranmamış derim. Fakat boşanmış ve bir kez bu sıkıntıları başka bir adamla yaşamış birinin ayrıca daha dikkatli olması gereken bir annenin şu alttaki cümleyi kurması çok abes. Çok daha olgun düşünmelisiniz.
Adam naz yaptığınızı düşünmüş çünkü gerçekten böyle düşünen insan şimdiki gibi tüm iletişim yollarını kapatır. Ama siz ikna edilecek bir kapı bıraktığınızı belli etmişsiniz ki ikna edebilmiş sizi.
Yani ben defalarca kez bak git kendi sklanda biri ile ol ben senden büyüğüm dedim defalarca konuştum ama en sonunda bende karşı duramadım bende hoşlandım

Evlenmis bosanmis, bazı seyleri tecrube etmis bir kadinsiniz. Kiz arkadaşım tesettürlü degil, kendisi isterse kapanir ben karisamam diye dimdik duramayan bir adamla evlilik olur mu sizce? Ben kucugum diye tutturdugu icin ayrilmissiniz ama daha buyuk sorunlarınız var farkinda misiniz? 22 yasinda ogullarina bu kadar muhafazakar olan bir aile bosanmis ve yasca buyuk bir kadini kabul eder mi?
Oglan da cocuk gibi sacmalayip durmus. Bugun tamam evlenelim deseniz yarin vazgecebilecek potansiyelde

Çocukta mantık yok ki, hislerinin gazında, ergenlikten henüz çıkamamış. Ki böyle yalana mecbur eden ailede yetişen biri de ne kadar bağımsız, aklı başında bi birey olur, şüpheli.

bence olmaz bu iş.

Çocuğu bir kenara koydum...

Sen daha olgun değilsin ki. Muhafazakar ailenin evlenip boşanmış tesettürlü olmayan birini kabul etme ihtimalini düşünmüşsünüz. Bu olgun bir kadının düşüneceği birşey değil.

Olmayacak duaya amin denmez. Arkadaş çocuk bana göre fiziki olarak olgun olsada bişey farketmez. Bu iş olmaz zaten iyi yapmışsınız. Kendisi gibi çoluk çocukla takılsın küçük adam.

Çok doğru olanı yapmışsın. Aklının köşesindeki soru işareti kaybolup gider belli bi zaman sonra

sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer siz çoluk çocukla çelik çomak oynuyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…