Yaptığım ayıp mı?

Valla bu bahsettiğiniz duruma kendim çok düştüm, 5 dakikalık yol için de öne geçmedim. Bana da çok önde oturma meraklısı gibi görünürüm gibi geliyor. Çünkü ben de aracımla insanları eve bıraktım, öndeki indi diye arkadakinin öne geçmemesinden hiç rahatsız olmadım. Siz öne geçmediğiniz diye sinirlenmiş ama konu farklı bence. İlişkinizin durumu ne bilmiyorum, ya sizi eve bırakmak istemedi ya da sizin ona yakınlık göstermenizi isteyen birisi.
+1 içimden geçeni harfi harfine yazmışsınız.

Bu iş aslında çok çetrefilli. Ben önde arkada vs oturandan hiç rahatsız olmam. Ama bir müdür yrd vardı arkaya oturduğum için beni azarladı hatta o kadar kızdı ki bırakıp gidecekti. Bir başka müdür yrd. vardı aman derdi sakın öne oturmayın eşim çok kızar derdi. Düşünce okuma henüz geliştirilmediği için bence en iyisi sormak. İlk defa bineceksem nereye geçeyim derim. Çünkü çok başka düşünceler var.

Hoşlanmayabilir fakat bu şekilde aşırı tepki vermesi hatta bir süre görüşmeyelim demesi çok abes. Belli ki insan ilişkileri konusunda çok çok zayıf.

Arkadaşından kompleks kokuları geldi :işsiz:Bu tip insanlara devamlı açıklama yapmak zorunda kalınır, hiç çekilmez :duduk:

Ben arkadaşım gücenmesin öne geçeyim diye ince düşünemezdim ya, madem alınıyo boyle seylere o esnada niye gelmiyorsun ön tarafa diye sorabilirdi. Aşırı saçma bi trip sebebi, çok saçma.

Ben arkadaşım gücenmesin öne geçeyim diye ince düşünemezdim ya, madem alınıyo boyle seylere o esnada niye gelmiyorsun ön tarafa diye sorabilirdi. Aşırı saçma bi trip sebebi, çok saçma.
Yani bi de oleyy ön boşaldı şimdi ben oturcam der gibi 5 dk lık mesafe için öne geçmek daha saçma geliyor bana

Bu kişi arkadaşımı aramış,cileklivanilinn benzin parasını versin ben istersem sert isterim demiş. Bunu söylediği arkadaşım beni aradı sana bir şey diyeceğim ama sinirlenme falan dedi. Ona da öne geçmediğimden şoför yerine koyduğumdan bahsetmiş ve benzin parasını istiyor😶 ağlamak üzereyim bu ne ya

Bu kişi arkadaşımı aramış,cileklivanilinn benzin parasını versin ben istersem sert isterim demiş. Bunu söylediği arkadaşım beni aradı sana bir şey diyeceğim ama sinirlenme falan dedi. Ona da öne geçmediğimden şoför yerine koyduğumdan bahsetmiş ve benzin parasını istiyor😶 ağlamak üzereyim bu ne ya
Yuh yaa. Fazlasini ver kalani da sadakam olsun de. Gercekten bunu yap.

balık burcu mu acaba :)
sen de gel istersen öne dese ölür müymüş?
konuşmayıp hım hım hım içinde kuranlara sinir oluyorum yaa.

konunun devamını şimdi okudum..

benzin parasını istemek???

ortada başka bir şey olmadığına emin misiniz?

Saçmalamış.
Ön koltuğa otursak da karısı ya da varsa sevgilisi rahatsız olan tipler var.
Ne bilelim kim ne ister.
Bari açık açık gel öne otur deseymiş.
Deli mi ne..

böyle durumlarda ben ilk binmeden soruyorum ilk kim inecek diye ona göre konumlandırıyoruz kendimizi
ola ki yine denk geldi böyle bişi 5 dklık yol da olsa ben iner öne binerim
bu ayıp veya olması gerektiğinden değil bi şekilde öyle alışmışım

ama öne oturmadı diye laf etmek dünyanın en saçma şeyi.. :skandal:
üzerine benzin parası istemesi... :silah:
farklı bi karın ağrısı var bence kimse bu kadar olamaz diye umuyorum

parasını verin ilişkinizi kesin oldu bittii
evli evine köylü köyüne :KK55:

Arkadaşsanız ve durumdan rahatsız olduysa söyleyiverseymiş ölmezmiş..

Neyse ben olsam özrümü diler, öyle bir niyet taşımadığıma onu ikna eder, daha da yakın olmazdım. Notunu ver ilişkiyi bitir yani. Alıngan bi tip.

Back
X