- 24 Nisan 2014
- 145
- 61
- 298
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
deli mi ne kavga etmeye sebep buldum oh der gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben olsam vermem.Şimdi de benzin parası istiyor ve tek benden. Vermeli miyim bu parayı
Yuhhhhhh igreeenncccc. Kac km gittin hesaplat taksiciye de tam o kadar ver. Hatta rica et duraktan makbuz versinler, 7 km kalkisla beraber su kadar tuttu diyeBu kişi arkadaşımı aramış,cileklivanilinn benzin parasını versin ben istersem sert isterim demiş. Bunu söylediği arkadaşım beni aradı sana bir şey diyeceğim ama sinirlenme falan dedi. Ona da öne geçmediğimden şoför yerine koyduğumdan bahsetmiş ve benzin parasını istiyorağlamak üzereyim bu ne ya
Cok sacma bir düşünce. Arkada oturmanin neresi ayip. Ben aslaa rahat edemem yan yana. Zaten toplu sekilde anca binersem binerim . Esim sevgilim vs degilse arabasinda isim bile olmazAdama sapık muamelesi yapıp eve bıraktırmak şöfor olarak kullanmak oluyor yalnız![]()
Cok sacma bir düşünce. Arkada oturmanin neresi ayip. Ben aslaa rahat edemem yan yana. Zaten toplu sekilde anca binersem binerim . Esim sevgilim vs degilse arabasinda isim bile olmaz
Ben olsam vermem.
Arkadaşın kızmı erkekmi merak ettim.Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
ErkekArkadaşın kızmı erkekmi merak ettim.
Arkadaşın ruh hastası kaç kurtar kendini
Her şeyi geçtim diğer arkadaşa da rezil etti beni benzin parası versin falan diye. Şimdi baktım wp den engellemiş öncesinde de durum atmıştı menfaat dostlukları,egolu insanlar falan diye sinirden kudurmak üzereyimBeni acil ara diye mesaj çekmesi de çok tuhaf.
Ölüm kalım meselesi mi?
Rahatsız olduysa ve bunu ifade etmek istiyorsa kendisi arasın,konuşsun.
Evet belki arkada oturmanız şık değil ama
bu kadar büyük tepkiler gerektiren bir olay da yok ortada.