Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani