- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
- Konu Sahibi Cileklivanilinn
Resmi bir kurumda mı çalışıyor. Oradan gelen alışkanlıkla bozulmuş olabilir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saka mi bu hahahaha ay tam sacmalik adamin yapdigi ayip yaaaYani bi de oleyy ön boşaldı şimdi ben oturcam der gibi 5 dk lık mesafe için öne geçmek daha saçma geliyor bana
Başka bir zoru vardır yada sınır hastası.Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Ahhh bu kibir... Nasıl insanlar olduk.Özel şoför hissetmişmiş adam olamamış şoför olmaktan utanıyor ne diyeyim. Korkmayın arkada oturunca o şoför siz de patron olmazsınız. Bence de bir süre görüşmeyelim değil hiç görüşmeyelim de bence. Doğuda görev yaparken orada da ön koltuk önemliydi. Hatta bir hikaye anlatırlardı. İki arkadaş taksiye binmiş il merkezinden ilçeye gidecekler. Demişler ikimizde onca para veriyoruz arkada mı otur az ikisi ön koltuğa sıkışmış öyle gitmişler onca yolu. Anlamıyorum bu insanları.Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
O bir daha gorusmek istese de, incir cekirdegini doldurmayacak bahaneler ile kapris yapan birinle ben gorusmezdim. Dalginliginiza gelmis olabilir, kendinizce dogru olani yapmissiniz. Hayat kisa, hatta ve hatta kapris yapanlari kafaya takmak icin cok cok kisa.Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Diğer arkadaşın istikameti çok tersti bu arkadaşın kendi evi de bizim evlerimizle aynı hizada hani çok ters bir yerde otursa yine anlayacağım ama bu direkt benim şahsıma yapılmış bir hakaretKesinlikle parasını öderdim hatta 10 tl de bahşiş ilave ederdim. Bir daha da asla konuşmazdım, olduğu hiçbir ortama girmez heryerden de engellerdim.Böyle terbiyesizlik olmaz.Madem rahatsız olmuş o zaman arabada söyleseydi.Ya da herkese bir mesaj vermeye çalışıyor kendince, herkesi o gideceği yere bırakıyor diye canı sıkılmış çünkü ötekisi basmış gitmiş ihale de size kalmış.
Bencehiç bir sorun yok.Arkadaşınız tam bir psikopatmış.Delimi neMerhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani