Yaptığım ayıp mı?

Ben evlere dağıldıktan sonra niye ariyo onu anlamadım yüz yüze trip atmaya utanmış mi :))
Konuya gelirsek öndeki inince senin öne geçeyim mi diye en azından kibarlık olsun diye sorman gerekirdi ama gecmesen de.sorun olmaz o kadarlik mesafe için bunu sorun yapan biri ztn görüşmeye değmez bence

Bu kadar alıngan birisiyle iletişim insan resmen duygusal bir yük. Bu yorgunluğa değmez bence, boşverin gitsin

Kadın değil erkek bu kişi ve instada orda burda bana gönderme yapıp duruyor şuan
O zmn daha vahim durum. Trip atan erkek ne be? Aklima baska bisey geldi.
Acaba bu erkegin sende gozu varda yakin zamanda senin ismini baska birisiyle mi duyduda ofkelendi? Yada o gittginiz toplu arkadas grubunda bi baska erkekle yakinliginizi mi kiskandi? Bunun hakkinda baskasindan gelen anlik gelen bi mesajda boyle sonuc vermis olabilir. Yada belkide sizin arabada bol bol telefondan yazismaniz, o erkekle yazisiyorsunuz sanmistir belkide. Sonrada ofkelenmis ve kendini usak gibi hissetmis olabilir.

Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Öne geçmeniz gerekirdi. Fakat o da gel diyebilirdi. Büyütülecek birşey değil. Bu durumlarda son ineceği öne bindiririm ben. İnip binme olmasın diye. Bir süre görüşmeyince ne oluyor ki?

Merhaba hanımlar bu akşam toplu olarak arkadaşlarla yemeğe gittik ortamda arabası olan 2 kişi vardı diğerinin gideceği istikamet farklı olunca o direkt binip gitti bizimle aynı istikamette olan arkadaşımızın arabasına bindik bizde. Üç kişi arkaya oturduk öne de başka biri oturdu. Benim yanımdaki iki kişi indi falan derken arabada arabayı kullanan arkadaşım,yanındaki arkadaşım ve ben kaldık. Neyse önde oturan arkadaş da indi ve onun eviyle benim evim arasında taş çatlasın 6-7 dakikalık mesafe var arabayla. Bende öyle olunca öne geçmedim arkada oturmaya devam ettim. Eve gelince arabayı süren arkadaş mesaj atmış acil ara diye aradım tripli tripli konuşuyor ne oldu diye sordum başladı ben senin şoförün değilim neden öne geçmedin bir şey mi ima ediyorsun falan diye başta anlamadım bile neyden bahsettiğini sonradan dank etti. Bir süre görüşmeyelim falan dedi kendimi açıklamaya çalıştım ama konu o kadar saçma ki açıklayacak şey bile bulamadım. Sizce yaptığım yanlış mı bu kadar büyütülecek bir durum var mı lütfen söyleyin yani
Karşı tarafın yaptığı ayıp

Hayır beni şöför yerine koydun diye trip atıp sonra taksi şöförü gibi para istemekte çok ilginç gerçekten. Sen değil ama o kendini şöför yerine koymuş.

Hanımlar şimdi de bu arkadaş başka bir ortak arkadaşımıza -o gün masada bile bulunmayan- beni kötülüyormuş. Taa geçen yıl özel bir günde bana waffle ısmarlamıştı onu bile söylemiş. Üstelik benim de ona ısmarladığım pek çok şey var. Şok geçiriyorum resmen insanlar beni yanlış anlayacak. Nasıl önüne geçebilirim bu durumun?

Hanımlar şimdi de bu arkadaş başka bir ortak arkadaşımıza -o gün masada bile bulunmayan- beni kötülüyormuş. Taa geçen yıl özel bir günde bana waffle ısmarlamıştı onu bile söylemiş. Üstelik benim de ona ısmarladığım pek çok şey var. Şok geçiriyorum resmen insanlar beni yanlış anlayacak. Nasıl önüne geçebilirim bu durumun?
Ya bu erkeklere ne oluyor ben anlamıyorum

Back
X