Arkadaşlar merhabalar öncelikle evli ve çocuklu olana arkadaşlarıma selam ederim birikimde zoru başarıyorlar
Ben bekarım ve ailemin yanında kalıyorum 1800 civarıda para alıyorum.Benim 5 kumbaram var amacına göre dağılımı yönünde sıkıntım var yardımcı olursanır sevinirim 1800 ü paylaştırıyorum ortalama böyle oluyor:
EVLİLİK KUMBARASI(yap dediler diye yapıyorum:))------200
ARABA KUMBARASI(arabam var giderleri için)------150
TATİL KUMBARASI----150
BABAMA BİRİKİM İÇİN VERDİĞİM KUMBARA(benim için altın alıp koyuyor)---500 (civarı değişiyoor)
NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM KUMBARA(sanki güvence gibi neden var bilmiyorum tek bana ait olan bir para,evlenince de değişmeyecek)---600(civarı-altın alıyorum)
sosyal biri değilim pek harcamam olmaz 100-200 anca harcarım ayda.Daha çok olacaksa en son kumbaraya az koyuyorum.
özelliklere yıllardır birkim yapmış arkadaşlar fikir verirmisiniz

EVLİLİK KUMBARASI(yap dediler diye yapıyorum:))------200
ARABA KUMBARASI(arabam var giderleri için)------150
TATİL KUMBARASI----150
BABAMA BİRİKİM İÇİN VERDİĞİM KUMBARA(benim için altın alıp koyuyor)---500 (civarı değişiyoor)
NE OLDUĞUNU BİLMEDİĞİM KUMBARA(sanki güvence gibi neden var bilmiyorum tek bana ait olan bir para,evlenince de değişmeyecek)---600(civarı-altın alıyorum)
sosyal biri değilim pek harcamam olmaz 100-200 anca harcarım ayda.Daha çok olacaksa en son kumbaraya az koyuyorum.
özelliklere yıllardır birkim yapmış arkadaşlar fikir verirmisiniz