Çok olmadı daha 10 bin ancadır toplam.Açıkçası herhangi bir ekonomik kriz durumunda eve alıcı bulunmaz sadece para ve altın gider diye düşünüyorum.Ama evim olmasaydı kira olsaydı alırdım.Sanırım birazda gelirim az olunca heves edemedimAltın alman güzel ileriye dönük çok yararını görürsün.
birikimin toplam ne kadar oldu bir ev vs alırsan daha iyi olur sanki
Bende internetten bulmuştum o yöntemi ama kafamda soru işareti vardı açıkçası teşekkür ederimBu şekilde kafanı çok karıştırırsın bence
Aylık kendine 300 tl + araba giderleri paranı ayır.
Kalan ile altın seven biri olarak, altın almanı tavsiye ederim.
Kullanmak gerektikçe kullan, artsın eksilsin çok fazla takılma bence
Kışın biriktir, yazın tatillere git, tatil için kenardaki paranı kullan
Veya en fazla ikiye böl, sadece sana ait amaçsız olan ve diğerleri bir olsun.
Başımıza birşey gelmedi ama belli olmaz tabiki, miktar az olunca kasa tutmakta mantıklı gelmedi onunda ücreti var.faizle yatırım yapmak istemiyorum çok karşı değilimde yinede olmayıversin diyorum.Kasa aklımda amaEvde tutuyorsan o kumbaraları evde güvenlik zaafiyeti varsa boşa gider onca birikim Bankaya yatırmalısın.
Araştıracağım altın hesabını teşekkürlerBence altın hesabı açtırıp gr alarak birikim yapsan daha güvenli olur.Çok fazla kaleme bölmüşsün birikimi
vadesiz hesaplar var. Evde guvenli hakikate degil. Ama helal olsun size. Hem bu kadar alip hem birikim icin hevesli olmak super bir sey.Başımıza birşey gelmedi ama belli olmaz tabiki, miktar az olunca kasa tutmakta mantıklı gelmedi onunda ücreti var.faizle yatırım yapmak istemiyorum çok karşı değilimde yinede olmayıversin diyorum.Kasa aklımda ama
Teşekkür ederim harcayacak birşeyim yok şükür doymuşum alışverişe alıp ne yapıcam deyip almıyorum.Ama istiyorsam tutmuyorum kendimi.Mesela bilgisayar ihtiyacım var onu alıcam kısamambu ay 100 liralık kıyafet aldım 7-8 tişört bir ayakkabı yeter her sene bir iki bir iki alınıyor zaten en az iki yaz çıkarır beni.Yazlık şeye çok para vermek istemiyorum sürekli yıkanmaktan eskiyor zaten. Öyle öyle birikiyor :)vadesiz hesaplar var. Evde guvenli hakikate degil. Ama helal olsun size. Hem bu kadar alip hem birikim icin hevesli olmak super bir sey.
onları da saklamak mesele ama. Bu devirde ne yanında taşınır ne yastık altında.Ben fiziki altından yanayım altın hesaplarını arastırdım ama nedense içime sinmedi bankanın o hesapları.
Belki de kanlı canlı dokunmak istiyorum ondandır
Birbirimize çok benziyoruz.Zamanında bende araştırmıştım altın hesabını ama unuttum niye vazgeçtiğimi. tekrar bakıcam neymiş ne değilmiş.Merhaba hoşgeldin..
Gelirim az deyip birikimi bırakma ben de kendine harçlık ayırıp 200 kadar mesela, kalanı ile altın almanı tavsiye ederim
Ve az altınım var dememeliyiz aslında kasa kiralamalıyız.
Bende aylık birikimimi altın alarak değerlendiriyorum.
Aylık gelir gider tablomu yapıyorum böylece maaşımı alır almaz nereye ne vereceğimi önceden bilmiş oluyorum sana da tavsiye ederim.
Bende altın biriktirdiğim için kasa kiralamayı düşünüyorum ama temmuzda kardesimin düğünü var o geçtikten sonra yani agustos başı gibi.
Çok olmadı daha 10 bin ancadır toplam.Açıkçası herhangi bir ekonomik kriz durumunda eve alıcı bulunmaz sadece para ve altın gider diye düşünüyorum.Ama evim olmasaydı kira olsaydı alırdım.Sanırım birazda gelirim az olunca heves edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?