yaptığım çokmu kötü ne olur siz söyleyin...

river2000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
56
0
36
İstanbul
daha öncede konu açmıştım bilmeyenler vardır diye konuyu aşağıya kopyalıyorum

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/497446-evliligim-cok-yipratti.html

yine çok mutsuz olduğum günlerden biri buraya sığındım belki yazarda rahatlarım diye öyle boşumki bomboşş sonunda ev aldık ama abilerinin istediği yerden taşındık ama evde bir sürü sorun bazı yerler su alıyor bazı yerlerde çatlak var eşim defalarca mütahitle konuşmasına rahmen bi sonuç alamayınca birde ben arıyayım dedim aman adam açtı ağzını yumdu gözünü eşime anlattım böyle böyle oldu diye eşimde müteahhiti aramış adam benim için demişki bağırdı çağırdı her yeri yıkın dedi yemin ederim öyle konuşmadım üzüntüden gözümün yaşı dinmedi ağlamaktan canım çıktı ama olaylar burda bitmedi abileride bana kızmış neden erkek işine karışıyo diye şimdi o adamlarla iş yapamazlarsaymış benim yüzümden işleri bozulursaymış ya ben ne yaptım çok mu kötü birşey yaptım ne olur siz söyleyin....sımdı ısın ıcıne gorumcemlerde gırdı kucuk gorumcem bagğrarak dunyanın lafını saydı ben nankormusum !

Son düzenleme:
boşuna yıpratmayın kendinizi yapsanızda yapmasanızda anlatımlarınızdan(diğer konunuzu okudum) zaten bir suçlu arayacaklarmış..inşallah eşiniz hakettiği yere gelir,üzücü..

boşuna yıpratmayın kendinizi yapsanızda yapmasanızda anlatımlarınızdan(diğer konunuzu okudum) zaten bir suçlu arayacaklarmış..inşallah eşiniz hakettiği yere gelir,üzücü..

çok sağol ama olmuyor işte takmamak elde değil böyle yaşamaya dayanamıyorum Allahıma isyan etmek istemiyorum ama insanım işte bir yerde gelip biri boynumu sıkıyormuş gibi nefes alamıyorum alt tarafı evi yapanı aradım ne var bunda ?

Son düzenleme:
özgür olmak....dilediğini yapabilmek ne kadar güzel birşey ...elinle kolunla yaptığın her harkette birilerine bağlı yaşamak herşeyden korkarak yaşamak ne zor ...şimdi bile korkuyorum ya bunu tanıyan biri okusa naparım diye ama dertleşmesem yazmasam deliririrm.... her zaman Allahımla konuşuyorum yardım diliyorum biliyorum benim sınavımda bu önce sağlık diliyorum eşim için kızım için sevdiklerim için sonrada ondan başka kimseye muhtaç olmamak...

Esiniz abilerine kolelik yapmayi birakmadikca siz mutlu olamayacaksiniz gibi gorunuyor.

Aramanizda hicbir sorun yok bence ama abiler yobaz oldugu icin sizin karismaniza kizmislardir tabi.

Esiniz abilerine kolelik yapmayi birakmadikca siz mutlu olamayacaksiniz gibi gorunuyor.

Aramanizda hicbir sorun yok bence ama abiler yobaz oldugu icin sizin karismaniza kizmislardir tabi.

gerçekten sorun yok dimi? artık kendimden şüphe duyar oldum kendimi suçlamaktan neden aradım demekten kendimi yedim bitirdim....ama olayların buraya geleceğini hiç tahmin etmemiştim...

Dogru olanlari karsi tarafa aktardiginizi düsünüyorsaniz iciniz rahat olsun! Erkek isine karismaymis, bu insanlar bu düsünce yapisindan cikamadikca daha neler olur neler....Bir kere otobüs bekliyorduk hava alanina gidecek, adamlarin organizasyonu sifir, herkes sinir icinde...Esim ve ben ne yapacagimizi düsünüyoruz, sonra dayanamadim patladim, gittim ayarlayan görevlilerden biri ile tartistim, esim de yanimda ama " sen niye erkek isine karisiyorsun" diye kizmadi, kizamaz da cünkü ben de bir bireyim.

Allahın kelamını yanlış söylemiş değilsiniz ki... nedir bu yaptıkları? ayıp...

ne olmuş yani, işiniz görülsün diye aramışsın.

madem onlar erkek, o zaman ağırlıklarını koyup müteahit ile konuşup eksiklikleri yaptırsalarmış.

hem iş beceremiyorlar hemde laf ediyorlar.

hiç üzülme, kendini yıpratma.

insanların birbirlerine ve yaptıkları işe saygısı olsa hiç bu duruma gelinmez...

olanları aktarmaya çalıştım ama adam pek dinlemedi kendi bildiklerini saydı döktü....duvarlar ıslak şimdi hava çok sıcak biryandanda kuruyo kışın soğuklarda ne yaparız ...hadi o anlamadı peki abileri sırf işleri bozulacak diye beni bukadar ezmeleri arkamdan bağırmaları rezil oldum ordaki bütün insanlara artık eşimin yanına bile uğrayamam

Yaptığın tabi ki kötü değil...Hatta sen o çıkmazdan kurtarmaya çalışmışsın eşini,kendini...Yaşananlar kötü omuş,eşin de çevrendekiler de kızacak bahane,yer aramışlar ve maalesef sana çatmışlar

Bence durumu zamana bırak.Eşin bu sorunlardan sonra yeni ev,yeni arayışlarda bulunacaktır,merak etme...

Yani bu konuyu çok dillendirme,inan bu tür konuları bi kadın erkeğe dillendirdikçe adam daha da sinirleniyor ve iş çıkmaz bir hal alıyor.

çok sağol ...bende öyle düşünmüştüm onlar aradı konuştu ama olmadı birde ben konuşayım adam belki insafa gelir ben astım hastasıyım rutubette yaşamam çok zor belki tekrar baktırırm abla felan der diye düşünmüştüm nerdee bir de eşime benim hakkımda neler demiş eşim ona karşı beni savunmuş ama abilerine karşı savunmaz ...savunamaz...onlar içinde iş daha önemli olduğundan beni görmez gözleri...

Son düzenleme:
bittimi borçlar son durumunuz nedir eğer bittiyse borçlar eve geçip eşiniz ayrılsın ordan yoksa daha pişman olacaksınız

eşimmi yeni ev arayışlarında bulunacak ...keşke düşündüğünüz gibi olsa ama bizim aldığımıza verdiğimize tatilimize evimize herşeyimize onlar karar verir ...aslında direk söylemezler ama hep laflarıyla ima edip o yola sokarlar eğer istedikleri yola giremezsen bir surat bir laf bir kavga ...insanı mecbur bırakırlar...bu kadar borçla yanlarından ayrılmaya cesaret edemez aslında çok iyi biridir sadece onunlayken çok mutluyum onunla ve çocuğumla ama işler araya girince farklı oluyor o hep sessiz ben hep mutsuz...

Allah sabır versin, öteki konunuzu da okudum.
Borç eşinizin üzerine ama siz ev parasını onlara vermiştiniz değil mi? E peki bu evin borcunu abiler mi ödeyecek? Bunu siz ödeyecekseniz onlar sizden aldıkları 90.000 TLyi geri ödemeyecekler mi?
Yanlış anlamayın da keşke baştan hiç girmeseymişsiniz bu işlere. Aile ile ortak iş yapınca ille bir sorun çıkıyor. Benim rahmetli dedem bundan 50 yıl önce kardeşi ile ortakmış. Bir kazık iki kazık, olmamış olmamış. En sonunda ne varsa tasviye edip ilçenin ileri gelen esnafı olmalarına rağmen ayrılıp çiftçiliğe başlamış. Öldü gitti hala küs sayılırlardı kardeşiyle. Ha ama ne olmuş, bunu göze alıp ayrılınca evine huzur gelmiş. Sizin ihtiyacınız olan da bu.
Bir de birşeyi merak ettim. Bu abiler bu şirketi bu birikimi çalışarak mı yapmışlar baba parası ile mi? Eğer babadan kalma ise eşinizin de hakkı yok mu?

baba işi değil kendileri açmış ...evin parasını onlar ödeyecek haklarını yiyemem ama borç eşimin üstüne böylelikle evin parası ödenecek ama 10 sene biz borçsuz alabilirdik ama böyle oldu ...

canım bence de senin yaptığın bir yanlış yok.
insanın kendi hayatıyla ilgili konularda laf söylemeye her zaman hakkı vardır.

ben esınızın tepkısını cok merak edıyorum..
ayrıca sızın verdıgınız tepkıde bı anormallık goremedım
aksına az bıle demıssınız bn olsam mutahıte ne laflar sayardım
para verdıgım seyın kıymetını gormedıkten sonra ne anlamı kalır kı ?
kendınızden odun vermeyın ve sessız kalmayın lutfen hasta olursunuz Allah saklasın ..

baba işi değil kendileri açmış ...evin parasını onlar ödeyecek haklarını yiyemem ama borç eşimin üstüne böylelikle evin parası ödenecek ama 10 sene biz borçsuz alabilirdik ama böyle oldu ...

E buna da şükür. Madem borcu onlar ödeyecek eşiniz de yavaştan artık iş baksın derim ben. Böyle gitmez. Ne zamana kadar bu gerginlik sürecek ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…