halinize cok üzüldüm aslında yazılarınızda kendimi gördüm birazda,yani esimi.benim esimde babasıyla beraber calısıyor isleri iyi kazancları güzel masraflarıda ortak tabiki ama her zaman öyle olmuyor isle ilgili bisey oldugunda hemen esime yükleniyor babası ben sana bugüne kadar yaptım sende bana yapcan diyor k.peder 1 masraf yapıyorsa esim 5 yapıyor hal öle olunca biz sıkıntıya düsüyoruz.o yüzden sizi cok iyi anlıyorum.bence yas 43 olmus bilmem ne demeyin eger esiniz kriterlerine uygun baska bir yerde is bulabilirse yok asgari ücret yok az maas diye düsünmeyin is degistirsin.esinizin ailesiyle konusun dicem ama anlicak olsalar zaten bunu yapmazlar.kendinizi yıpratıcanıza esinizi alın karsınıza adam akıllı konusun esiniz bu durumdan kurtulmak istemedikce siz ne yaparsanız yapın hatta calısmaya bile baslasanız bi sekilde sizin calıstıgınızda esinizin isine gidecek.sonuc yine sıkıntı yine sıkıntı.is esinizde bitiyor calısmak istedikten sonra biraz cesaretlenip kocanızı cesaretlendirip baska islere yöneltirseniz zor da olsa hayatınız yavas yavas rayına girecektir.umarım hersey gönlünüzce olur.