yaptığım çokmu kötü ne olur siz söyleyin...

senin yaptığında bi anormallik yok..
siz para vermişsiniz oraya heralde söylenecek bunlar..
o adamda çözmek zorunda evdeki sorunlar....

halinize cok üzüldüm aslında yazılarınızda kendimi gördüm birazda,yani esimi.benim esimde babasıyla beraber calısıyor isleri iyi kazancları güzel masraflarıda ortak tabiki ama her zaman öyle olmuyor isle ilgili bisey oldugunda hemen esime yükleniyor babası ben sana bugüne kadar yaptım sende bana yapcan diyor k.peder 1 masraf yapıyorsa esim 5 yapıyor hal öle olunca biz sıkıntıya düsüyoruz.o yüzden sizi cok iyi anlıyorum.bence yas 43 olmus bilmem ne demeyin eger esiniz kriterlerine uygun baska bir yerde is bulabilirse yok asgari ücret yok az maas diye düsünmeyin is degistirsin.esinizin ailesiyle konusun dicem ama anlicak olsalar zaten bunu yapmazlar.kendinizi yıpratıcanıza esinizi alın karsınıza adam akıllı konusun esiniz bu durumdan kurtulmak istemedikce siz ne yaparsanız yapın hatta calısmaya bile baslasanız bi sekilde sizin calıstıgınızda esinizin isine gidecek.sonuc yine sıkıntı yine sıkıntı.is esinizde bitiyor calısmak istedikten sonra biraz cesaretlenip kocanızı cesaretlendirip baska islere yöneltirseniz zor da olsa hayatınız yavas yavas rayına girecektir.umarım hersey gönlünüzce olur.

Allah sizede kolaylık versin... çok konuştum eşimle ama değişmedi kavga ettim boşanmaya karar verdim olmadı olmadı....

keşke bitse ...evin parasını elimizden almışlardı okuduysanız şimdi 90 bine dedikleri evi aldık borçta eşimin üstüne....

üzüldüm allah yardım etsin yanlış anlama ama sanırsam bütün problem eşinin onlara olan tavrı yada ses çıkarıp karşı olamaması umarım aşarsınız bu problem bitecek yenisi açılacak gibi

acıldı bıle gorumcemler demedıklerını bırakmadı aglamaktan baska bırşey yapamadım ben ekmek yedıgimız yere nasil boyle yapamışim esimde o sırada eve gelmıstı sustu sadece sustu daha fazla yazamıcam

Hey Allah'ım yaaa, sanki evi size hibe ettiler... Ya madem esınız basiretsiz, siz bari hakkınızı savunun. Acın ağzınızı yümün gözünüzü, bu nedir ya! Nasılsa ne yapsanız yaranamiyorsunuz, bari içinizde kalmasın. Kendi kendinize aglayacaginiza, dokun eteginizdeki tasları. Ev benim, oturacak olan benim, hesap mı vereceğim size deyin! Akıllı olup alemle ugrasacaginiza, deli olun alem sizle uğraşsın

Erkek olup işerini düzgün yapsalarmış da karışmanıza gerek kalmasaymış!
Gıcık olurum böyle tiplere erkek işine ne karışıyormuşmuşmuş
bi halttan anlamayan tipler de böyleleridir işin uyuzu..
Ya o küçük görümceye ne demeli nankör diye nasıl diyebilir yengesine yahu
Gelin küçüktür saygılı olmak zorundadır haklı dahi olsa tüm konularda!
Ama bir insan evladı çıkıp da şöylelerine haddini bildirmez..
Kusura bakmayın çok sinirlendim yine..
Allah sabır ve yakın zamanda huzur versin size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…