yaptığım evlilik seçimi

Evet gerçektende mutlu bir evlilik kolay kurulmuyor burda çevremde hep duyup okuyorum çok kötü durumda olan insanlar var çok şükür ki eşimi seviyorum ve mutluyum ama burda bile mutlu olsan kendi isteğinde kapanmış olsan konu açmazsin diyorlar ben konuyu kapanmam yada başka birşey için açmadım ki sadece eşimi dışlamaları çok zoruma gidiyor çünkü çok seviyorum onu bunu paylaşmak ve fikir almak için açtım konuyu insanlar bunu bile anlamakta zorlanıyor keşke herkes sizin gibi anlayisli olabilse .. Annem hep büyüklerine ne derse desin cevap verme diye öğretti o yüzden insanlara ters cevap verip kırmaktan saygisizlik etmekten korkuyorum diyebilirim

Suriyelilere önyargı çok kimi saygısız cahil kesim kimi elit kimi de ortasınıf bana denk gelenlerle 3senedir sorun yasamadım suriyeli bi öğrencim türk bi kızla evlendi..
gönül isterdi ki orada dirensin kurtatsınlat ülkelerini inanın türkiyedeki erkeksıriyelilerden güçlü bi ordu olur ama Çanakkaledeki atalarımız gibi cesur değiller malesef yanlış politika sonucu burdalar..
sizi Allah mesut etsin takmayın laf atanı cevap verin ki sussun.

Teşekkür ederim ama birde söyle bir şey var onlar kendi ülkelerinde savaşıyor başka bir ülke ile değil ki ben eşime sordum sen neden geldin diye ben gittim askerliğimi yaptım 1 sene savaştım da dedi ama orda düşman diye belkide bi akrabami bi kardeşimi öldürseydim müslümanla müslüman savaşır mi yaaa dedi bende hak verdim doğrusu

tabi savaşıp ülkeyi kurtarmak yerine kaçarak dilenerek hayatlarını sürdürmek daha kolay çünkü.

O yorumu ben eşim için yapmıştim sizde ona cevap verdiğinize göre taş eşimede değiyor kelimelerinize dikkat edin ve haddinizi bilin ! Allaha şükür ne boş oturuyor nede dileniyor ve onun neden burda olduğunu bilmeden böyle bir yorum yapmaya hiç hakkınız yok ve sen kimsin nerden biliyorsun benim eşimin vatanı için savaşmadigini!!! Yerinizi bilin.
tabi savaşıp ülkeyi kurtarmak yerine kaçarak dilenerek hayatlarını sürdürmek daha kolay çünkü.

Çok kısa ve net,sevdim evlendim mutluyum kocam hakkında eleştirme hakkını size vermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…