- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
E bu şimdi mi aklınıza geldi? Herkesin derdi, sıkıntısı, kederi var.bi insana iftira atmak hiçbir zaman çözüm olamaz, bunun vebalini ne ahirette ne dünyada verebilirsiniz bu huylardan vazgeçin daha çok dert açılır başınızaO kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Eklediğim fotoğrafa bakın orada özür dilemem gereken biri varsa dilerim dedim
Hatırlamayıp “o kişi” sandınız veO kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Katılıyorum.Anlamiyom zaten dost hayati yasasada ona ne yani..
Yaw simdi beraber yasamak deniyo eskiden buna dost hayati derlerdi bu dogru, ama oleysede ona neKatılıyorum.
Hayat arkadaşınla (kimilerine göre Dost hayatı) yaşayıp birçok çiftten daha edepli de olabilirsin, evli olup tüm ahlaksızlıkları da yapabilirsin. Ki çokça da örneğini görürsün etrafına baktığında. Yeter ki bakış açını değiştir :)
Psikoloji psikoloji olalı böyle zulüm görmediBeni özür tatmin etmedi şahsen.
Önüne gelen "Psikolojim bozuhh" diyor.
Hayır benim 11 senedir bozuk, ben niye ona buna hakaret edip bi şeylerle yaftalayıp saldırmıyorum?
Bu başka bi şeyden ötürü bence, bozuk psikoloji değil.
Psikokoji psikoloji olalı böyle zulüm görmedi
Başı sıkışan psikoloji diyor arkadaş
Psikolojisi bozuk olup milletin özel hayatına dil uzatacak insanda bi zahmet foruma girmesin :)
Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?
O kişinin ismini hatırlamıyorum eski hesabım da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ama sonuçta bunu uydurmuyorum, biri bana öyle dedi, ben de o kişiyi siz sandım, kişiye atacağıma size attım mesajı.
Birini yapmadığı birşeyle itham ederken nasıl karistirirsiniz.Hadi karıştırdinız diyelim.Nasil ısrarla aksini iddaa edersiniz?
Hatanızı dilekçe verilince mi anladınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?