YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

E bu şimdi mi aklınıza geldi? Herkesin derdi, sıkıntısı, kederi var.bi insana iftira atmak hiçbir zaman çözüm olamaz, bunun vebalini ne ahirette ne dünyada verebilirsiniz bu huylardan vazgeçin daha çok dert açılır başınıza

Hatırlamayıp “o kişi” sandınız ve lacasadepapel ‘ e kabul edilemez bir durumu yapıştırdınız ..

Emin olmadan nasıl yapılır ki ? Dilerim hayatta hiç olmadığınız kadar pişman olmuşsunuzdur ..

Anlamiyom zaten dost hayati yasasada ona ne yani..
Katılıyorum.
Hayat arkadaşınla (kimilerine göre Dost hayatı) yaşayıp birçok çiftten daha edepli de olabilirsin, evli olup tüm ahlaksızlıkları da yapabilirsin. Ki çokça da örneğini görürsün etrafına baktığında. Yeter ki bakış açını değiştir :)

Yaw simdi beraber yasamak deniyo eskiden buna dost hayati derlerdi bu dogru, ama oleysede ona ne

Psikoloji psikoloji olalı böyle zulüm görmedi
Başı sıkışan psikoloji diyor arkadaş
Psikolojisi bozuk olup milletin özel hayatına dil uzatacak insanda bi zahmet foruma girmesin :)

Dogru durust hatirlamadiginiz mesaj hakkinda nasil insanlarin namusunu agziniza alabiliyosunuz anlayamiyorum sosyal medyanin suyu cikti. Bu kadar agir ithamlari hafif bisey gibi kolayca soylerken sonuclarini dusunmek gerekir. Umarim sizi affeder hanimefendi bidaha boyle yanlislara dusmezsiniz.

Sizinki moral bozukluğu, yanlış anlaşılma değil, siz kötüsünüz.
İnsanlar sırf "boşan" dedi diye sayfalarca hakaret ettiniz deyip düz gittiniz herkese.
O konuda özür dilerim gerekirse dediniz, millet size yazdı bu kadından özür dile diye. Dilemediniz.
Üstüne de sizden korkan sizin gibi olsun dediniz.
Verilen dilekçe yüzünden tutuştuğunuz anlaşılıyor yani

Birini yapmadığı birşeyle itham ederken nasıl karistirirsiniz.Hadi karıştırdinız diyelim.Nasil ısrarla aksini iddaa edersiniz?
Hatanızı dilekçe verilince mi anladınız?

Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?

Eğer böyle bir üye yoksa belirletemez ama varsa bu etik değil diye düşünüyorum
Hangi şartlar altında bu kadına böyle bir şey yazdı bilmiyoruz ki?
İfşa olmak istemiyor olabilir.
Bu üyenin siz olmadığı gerçeği yeterli bence...

İsmini hatırlamadıgınız üye yerine neden birini kurban seçtiniz?

Bak guzel kardesim gecen actıgın konuda kimse sana hakaret etmemişti
Aksine sen başlattın önüne gelene ahlaksız terbiyesiz yazarak son olarakta size iyi yorum yapan bi hanıma iftira attınız.
Ayrıca bu mesajin hic olmamış hiç özür diliyo gibi degilsin.

Mesaj olayı da yalan.
Hem de kulliyen.
Iyi oldu sana.
Terbiyesiz seni.
Hem iftira atıyor hem de efeleniyordun sizi mahkemeye vereceğim diye.
Ne oldu tutustun mu ?
Ben olsam geri çekmem dilekceyi burayı nasılsa bu dava yoluyla öğrenecek olan eşine ve gorumcelerine bir güzel okuturdum.

Birini yapmadığı birşeyle itham ederken nasıl karistirirsiniz.Hadi karıştırdinız diyelim.Nasil ısrarla aksini iddaa edersiniz?
Hatanızı dilekçe verilince mi anladınız?

yanlış kişiden bahsettiğimi anlayınca hesabımı kapatmıştım o yüzden siteye giremedim şimdi yeni hesap açıp özür diledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…