YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.

Evet ben istedim. Çamur at izi kalsıncılardan hoşlanmam, kimsenin stres torbası da değilim. O konuda birçok arkadaş inanmadığını yazarak beni destekledi, teşekkür ederim bu anlamda herkese, ama yine de çok üzüldüm ve bu platformda herkesin bu iftirayı görmesini istedim.
Kaldı ki dost hayatı dediği şey birlikte yaşamaktır ve ben birlikte yaşama konusuna da -kişiler bekârsa- sıcak bakarım. Sorun o değil. Sorun, bana olmadığım bir kişiymişim gibi iftira atılmasıdır. Zaten o konuyu okursanız iftiranın tarzını ve boyutunu anlarsınız.

Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.
Tam da bu nedenle özür dilemesini istemiştim zaten.

Eşi çok iyi bir insanmış. Evlilikteki sorunları herkesinki gibiymiş. İyi biriymiş eşi. Niye 3. sayfa haberi olsun ki?

Evet haklı olabilirsiniz .

Ama ben bir de iftiraya uğrayan kişi tarafından bakıyorum olaya .. belki de eşi burda ki kullanıcı adını biliyor belki bir gün okuyacak .. sizce o eş hangi duruma düşer ? Bence insanlar bir hırs , inat uğruna asla emin olmadığı konularda , dönüp dolaşıp pişman olacağı durumlarda ağzından ne çıktığına dikkat etmeli .. söz uçar yazı kalır ..

Çünkü eşi ve ailesi hakkında

Dediğim gibi karar sizin ama belki eşi manyak? Ailesi ve kendi hakkında yazılanları okuyunca bir zarar vermesin? Bence kendisi çok korkuyor şu an. Bu da ona yeter.

bu tarz insanlara korku yetmiyor işte, aksine he he bir özür diledim kurtuldum diye cesaretlenip daha fazlasını yapıyorlar,
taciz, şiddet hakaret gibi suçlarda, siz şikayetçi olmadıkça başkalarına da yapmaya devam ediyolar, toplumsal kirlenme bu şekilde başlıyor.

Yaw simdi beraber yasamak deniyo eskiden buna dost hayati derlerdi bu dogru, ama oleysede ona ne

Dost hayatı, iki bekar insanın beraber yaşaması değil ki. Evli biriyle olana dost tutmuş, dost hayatı yaşıyor denir. Metres başka bir tabirle de.

Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?

Siz de lütfen o üyenin ifşa olmasını istemeyin. Özel hayatı sonuçta ve kimseyi ilgilendirmez. Asıl ayıp olan verilen sözü, sırrı başkalarına duyurmaktır.

Konu sahibi sizin psikolojiniz değil, karakteriniz bozuk. Bunu da böyle bilin.

Abla kim? Yeni üyelik mi? Abla yeni üyelik alıp tehdit edebiliyor/özür dileyebiliyorsa konu sahibi neyi beklemiş? Aynı üyelikse Kazen bunu da söylese keşke..
bir de siz tehdit, konu sahibi özür dedi.
(Gerçi özür anlayışını gördük)
o mesajı da paylaşır mısınız sakıncası yoksa?

lacasadepapel savcilik sikayetini geri cekme lutfen , her kotulugun bir bedeli olmali
Konu sahibi , kotu kalpli , cahil ve fesat bir insan , cezasini ceksin

Ayrica dost hayati yasamak nedit? Eger evlenmeden bir kadinla erkegin ayni evde yasamasi ise bunda anormal olan durum nedir?? Neden hakaret olarak algiladigini anlayamadim lacasadepapel

Ben şahsen iki bekar insanın birlikte yaşamasına "birlikte yaşıyorlar" gözüyle bakarım.

Dost hayatına ise, metres, evli bir erkekle birlikte yaşıyor diye bakarım. Öyle çağrıştırır yani.

Ne olursa olsun bilip bilmeden konuşmuş, değer yargılarını, yaşama tarzını bilmeden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…