Evet Ablam sizden özür dilemişBugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Bdv nin girisine assinlar bu dava sonucunuOha birde tehtit mi etti seni?
Yerinde olsam şikayetimi asla geri çekmem.
Burada bu olayda örnek teşkil etsin herkese..
Tehdit ederek mi özür dilemis?Evet Ablam sizden özür dilemiş
Haha süper fikirBdv nin girisine assinlar bu dava sonucunuSiteye giren okuyup da girsin
Evet ben istedim. Çamur at izi kalsıncılardan hoşlanmam, kimsenin stres torbası da değilim. O konuda birçok arkadaş inanmadığını yazarak beni destekledi, teşekkür ederim bu anlamda herkese, ama yine de çok üzüldüm ve bu platformda herkesin bu iftirayı görmesini istedim.lacasadepapel siz mi istediniz bu konuyu açmasını? Aslinda size söylediğini kimse ciddiye almamıştı kocisine laf gelince gereksiz sinirlenip herkese saydırmıştı, size iftira attığını anlamıştık zaten.
Tam da bu nedenle özür dilemesini istemiştim zaten.Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.
Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.
Evet haklı olabilirsiniz .Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.
Ablası özür mü diledi gerçekten?Tam da bu nedenle özür dilemesini istemiştim zaten.
Bugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar bu korku bence bu hanıma yeter de artar bile. Siz bilirsiniz ama bence şikayeti geri çekmek yerinde olur. Eşinin ne tepki vereceğini bilemiyoruz. Yarın bir gün 3. sayfa haberi de olabilir Allah korusun.
Tam da bu nedenle özür dilemesini istemiştim zaten.
Yaw simdi beraber yasamak deniyo eskiden buna dost hayati derlerdi bu dogru, ama oleysede ona ne
Size “dost hayatı yaşıyorum” diye mesaj atan üyenin kim olduğunu belirtir misiniz?
Tam da bu nedenle özür dilemesini istemiştim zaten.
Çok guldumBende burdan akrabalara selam göndermek istiyorum.
TövbestafurullahBugün sabah bana özelden “ablan” olduğunu iddia ederek yazan ve tehditkâr konuşan kişi nasıl ulaşabildi peki bana? Gerçi onun da sen olduğunu düşünüyorum.
Ben şahsen iki bekar insanın birlikte yaşamasına "birlikte yaşıyorlar" gözüyle bakarım.lacasadepapel savcilik sikayetini geri cekme lutfen , her kotulugun bir bedeli olmali
Konu sahibi , kotu kalpli , cahil ve fesat bir insan , cezasini ceksin
Ayrica dost hayati yasamak nedit? Eger evlenmeden bir kadinla erkegin ayni evde yasamasi ise bunda anormal olan durum nedir?? Neden hakaret olarak algiladigini anlayamadimlacasadepapel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?